Spolvision AB

Spolvision AB

www.spolvision.se
  • BadgeThreeYears
4.8

Har du ett akut stopp? Inga problem – vi på Spolvision finns här för att hjälpa dig snabbt och effektivt! Vår jourservice står redo att rycka ut när du behöver oss som mest. Med modern utrustning och ett erfaret team kan vi snabbt identifiera och åtgärda stopp i dina rör, oavsett tid på dygnet. Vi vet att akuta problem kräver...

152 omdömen om Spolvision AB

Sedan starten hos Reco 2017

Dawn D
Skrev om Spolvision AB

Snabb respons. Proffsig service. 100% nöjd.

Svar från Spolvision AB

Tack för ditt omdöme Dawn, vi tackar för förtroendet och är glada att du är nöjd över vår service.

Klas T
Skrev om Spolvision AB

Teknikern som kom tog sig gott om tid att spola långt efter att stoppet var löst, i förebyggande syfte. Han hjälpte också tålmodigt till med ett strulande vattenlås under diskbänken. Service!

Svar från Spolvision AB

Tack för ditt fina omdöme Klas, vi är glada att du är nöjd med vår service! Ha en fortsatt fin dag! Vänligen /Spolvision

Astar A
Skrev om Spolvision AB

Vi rekommenderar starkt Spolvisionens tjänster. Otroligt professionell bemötande med vår akuta ärande som identifierades snabbt och åtgärdades med precision.

Svar från Spolvision AB

Vi är oerhört glada att höra att ni upplevde vårt team som professionellt och att vi snabbt kunde lösa ert akuta ärende. Vi värdesätter samarbetet med er som viktig utbildningsaktör och är tacksamma för förtroendet.

Magnus G
Skrev om Spolvision AB

Kunde komma snabbt. Bra bemötande, fick tips och jag tror att det var ett bra utfört arbete.

Svar från Spolvision AB

Tack för ditt omdöme Magnus, vi är glada att du är nöjd med vår service!

Lennart S

Effektiva och trevligt bemötande

Svar från Spolvision AB

Tack för ditt förtroende Lennart, vi är glada att du är nöjd! :)

Torsten L
Skrev om Spolvision AB

Snabba och duktiga vad jag bedöma och gjorde rent efter sug

Svar från Spolvision AB

Tack för ditt omdöme Torsten, vi är glada att du är nöjd med vår service!

Mikael B
Skrev om Spolvision AB

På plats enligt avtal. Skötte spolningen av samfälligheten 24 enheter mycket rationellt och proffsigt. Lämnade förslag på åtgärder när de såg problem. Ställde upp med att fakturera varje enhet.

Svar från Spolvision AB

Tack så mycket Mikael för ditt omdöme. Vi uppskattar förtroendet och är är glada att ni är nöjda, alltid trevligt att samarbeta med engagerade kunder.

Lina H
Skrev om Spolvision AB

Trevligt bemötande och smidigt genomförande.

Svar från Spolvision AB

Tack Lina för att du tog dig tid att skriva. Vi blir verkligen glada att höra att du är nöjd med bemötandet och hur allt gick till. Vänligen /Spolvision

Madlin B
Skrev om Spolvision AB

Jag är väldigt nöjd med ert arbete och kommer att rekommendera er till andra.

Vad roligt att höra Madlin, tack för ert förtroende. Vänligen /Spolvision

Lisa Maria K
Skrev om Spolvision AB

Snabb återkoppling, bra bemötande och service. Så nöjd.

Svar från Spolvision AB

Tack Lisa Maria för dina fina ord, det glädjer oss att du är nöjd med både bemötandet och servicen.

Börje N
Skrev om Spolvision AB

Trevligt bemötande av mannen som utförde arbetet.. är lika nöjd i dag för arbetet han gjorde..arbetet han gjorde förra gången också lika helt .nöjd

Kent J
Skrev om Spolvision AB

Bra bemötande samt snabbt o noggrant utfört arbete !

Helena E
Skrev om Spolvision AB

Bra och värdefullt bemötande. Jag fick veta orsakerna till problemet. Det löste problemet utan problem och det fungerar fint nu.

Amir M
Skrev om Spolvision AB

Proffsigt och snabbt. Mycket nöjda. Stark rekommendation.

Daniel S
Skrev om Spolvision AB

Snabb hjälp och trevlig personal👍

Nicklas L

Snabba och proffsiga! Tjänstvilliga

Henric L
Skrev om Spolvision AB

Punktliga och gjorde jobbet, trevliga killar!

Peter S
Skrev om Spolvision AB

Trevliga och smidiga att ha att göra med.

Magnus E
Skrev om Spolvision AB

Snabbt och professionellt! Mkt nöjd!

Natalia F
Skrev om Spolvision AB

Stopp i avlopp med översvämmning. Jour snabbt på plats, mycket bra jobb

Magnus S
Skrev om Spolvision AB

Mycket trevlig, hjälpsam och informativ. Bra att resonera med och kunde svara på frågor och ge råd framåt om avloppet! Rekommenderas

Anne U
Skrev om Spolvision AB

Utmärkt snabb kontakt och arbetet utfördes med stor noggrannhet.

Jesper E
Skrev om Spolvision AB

Mycket snabbt, proffsigt och trevligt besök. Kan rekommendera dem! Löste vårt problem.

Mario H
Skrev om Spolvision AB

Professionell, duktig & service minded.

Fredrik C
Skrev om Spolvision AB

Fick jobbet gjort enligt offert per telefon.

Kristina B
Skrev om Spolvision AB

Snabb och proffessionell service!

Mike O
Skrev om Spolvision AB

Fick totalt stopp i avloppet en lördag, dom var snabbt på plats! Supertrevlig kille, positiv attityd och det märks att han bryr sig om sitt hantverk. Efter att ha fixat stoppet gick han till botten med ursprungsfelet, fixade det och gav även tips för kommunikation med kommunen om det skulle behövas. Spelade in film och foto på orsaken till stoppet. On otippat rolig eftermiddag att få hänga med rörmokare ett par timmar!

Spolvision AB S gillar detta
Anders L
Skrev om Spolvision AB

Letade efter någon i närområdet för avloppsspolning. Smidig och flexibel bokning, snabb respons och väl utfört arbete! Rekommenderas!

Ulf S
Skrev om Spolvision AB

En possitiv reparatör som informerade om vad han gjorde och vad resultatet kunde bli. Han tog den tid han behövde, och även vårt vatten. Han fotograferade avloppsrören och såg dessvärre ett bakfall som vi dessvärre måste leva med,

Hussein I
Skrev om Spolvision AB

Snabb och proffesionell service!

Maria B
Skrev om Spolvision AB

Snabb att kunna komma akut och kunnig. Rekommenderar

Haninge F
Skrev om Spolvision AB

Snabba och tydliga i sitt arbete och den rapport vi sedan fick.

Henrik R
Skrev om Spolvision AB

Riktiga proffs som inte bara snabbspolar rören utan gör ett ordentligt jobb som håller länge. Ger också råd för ett bekymmerslöst användande efter besöket. Rekommenderas!

Klas Henning J
Skrev om Spolvision AB

Kunnig, proffsig, noggrann samt förklarande. Mycket bra.

Gh H
Skrev om Spolvision AB

Profitionell och hjälpsam och lösningsorienterad.

Jenny H
Skrev om Spolvision AB

Den var helt ok. En trevlig kille som kom och gjorde ditt jobb.

Benjamin M
Skrev om Spolvision AB

Mycket bra bemötande. Trevlig och kunnig personal.

Andreas M
Skrev om Spolvision AB

Bra resultat, trevliga och bra kommunikation

Anki P
Skrev om Spolvision AB

Ringde Spolvision AB som kom samma dag som jag ringde. Det kom Ali som innan startade arbeta med rören undersökte grundligt för att veta vad problemet var. Mycket uppskattad av både mig och min man att Ali tog sig tid ,undersökte sedan utförde arbetet i tur och ordning, först källaren sedan övervåning.Ali gav oss mycket bra tips om hur vi ska göra med fett i rören och att använda endast varmt vatten och typ YES för att spola rören och ingenting annat. Vill påpeka dessutom att han gav inte upp när det krånglade med kökets...

OLIVER B
Skrev om Spolvision AB

Enkla att ha att göra med. Väldigt informativt under utförandet och fantastiskt att få detaljerad information om hur vi bäst kan ta hand om vårt hus.

Marie F
Skrev om Spolvision AB

Mycket proffsigt och löste problemet på ett grundligt sätt och dessutom förklarade vad jag kunde göra för att förebygga! Plus att han var trevlig!

Fredrik P
Skrev om Spolvision AB

Gjorde ett bra jobb! Fick stopp i avloppet juldagen och kunde inte själv få bort det. Ringde vid 11 och Ali var på plats 2 timmar senare. Ali fick loss stoppet i avloppet, utöver det så inspekterade han fallet med kamera och kunde konstatera att det var för lite lutning på avloppet till stammen. Gjorde rent hela vägen till till vår LPS pump. Gav bra tips på hur jag ska underhålla avloppet med regelbundna spolningar. Ett riktigt bra utfört jobb! Trevlig och proffsig i sitt agerande. Fakturan överensstämde med det belopp som vi kom överens om när jag ringde och bokade. Kan rekommendera!

Maria S
Skrev om Spolvision AB

Mycket nöjd med Spolvision AB akut insats . Snabbt , professionelt , vänligt bemötande , tydlig kommunikation .

Viktor S
Skrev om Spolvision AB

Vänligt, serviceinriktat och professionellt bemötande. Vid själva besöket gavs tips och råd utöver det som var anledningen till besöket, mycket uppskattat! Pris- och kvalitétsmässigt väldigt bra sett till konkurrenter.

Svar från Spolvision AB

Hej Viktor, tack för ditt fina omdöme. Det betyder mycket för oss att du är nöjd och uppskattar vår service :) Vi önskar er en god jul och god fortsättning!

Jan Harald S
Skrev om Spolvision AB

Vi hade problem med en toalett och anlitade Spolvision som hjälpte oss. Vi fick snabb hjälp och jättebra bemötande av den trevlige killen som lyckades klämma in oss mellan två jobb. Sammanfattningsvis: SUPERBRA!!!

Svar från Spolvision AB

Tack för ert omdöme Jan Harald! Vi är glada att vi kunde hjälpa er snabbt och att ni är nöjda med vår service. Välkommen att höra av er igen vid behov :)

Hans Y
Skrev om Spolvision AB

1.Bemötandet var mycket bra. De lyssnade på vad jag hade för problem och gav mig en tid att komma vilket de också höll . 2. Vi har anlitat dem tidigare och varit mycket nöjda med både arbete och pris . 3. De är ett mycket seriöst företag so verkligen jobbar för kundens bästa och ser till att lösa problemet. 4. Vi rekommenderar spolvision varmt för er som behöver hjälp med deras tjänster . Vi köpte tjänsten ” Öppna avlopp som gått igen”

Christina J
Skrev om Spolvision AB

Snabb och trevlig hjälp vid stopp i avloppet.

Mats E
Skrev om Spolvision AB

Proffsigt och trevligt bemötande. Var som utlovat snabbt på plats och löste problemet med kökavloppet till full belåtenhet. Mycket bra jourservice.

Susan B
Skrev om Spolvision AB

Rekommenderas! Trevligt bemötande vid beställning, därefter gick allt smidigt. Samma dag bokades det in en tid för avloppsrening. Personen var trevlig, snabb och kunnig.

Elaheh S
Skrev om Spolvision AB

Noggrant, och proffsigt arbete.