Väldigt professionella och trevliga rörmokare. Dom gör sitt jobb bra och gör det lilla extra för att se till att allt fungerar som det. 10 av 10
Folke Bygg & Vvs Service AB
Hos oss står kvalitet, ansvar och tydlig kommunikation i centrum. Vi erbjuder transparenta offerter, pålitliga lösningar och ett seriöst utfört arbete – varje gång. Från första planering till färdigt resultat tar vi fullt ansvar för hela processen, så att du kan känna dig trygg hela vägen. Värmeinstallationer Vi installerar...
17 omdömen om Folke Bygg & Vvs Service AB
Mycket proffsigt utfört arbete. De kom i tid, jobbade effektivt och resultatet blev snyggt och fackmannamässigt. Tydlig kommunikation och priset stämde med offerten. Känns tryggt att anlita – rekommenderas varmt
Hade problem och ville få bort min matkvarn, redan en timme efter vi ringde dök de upp och jobbet gick riktigt snabbt. Fick även hjälp med ett annat miniproblem jag hade hemma. Rekommenderar Folke VVS starkt!
Mycket nöjd med jobbet som utfördes. Kom i tid, arbetade effektivt och lämnade efter sig ett snyggt och fackmannamässigt resultat. Kommunikationen var tydlig från start till slut och priset stämde med offerten utan några överraskningar. Känns tryggt att anlita ett VVS-företag som verkligen vet vad de gör. Rekommenderas starkt!
Anlitade dessa för att byta ut en gammal toalett mot en ny. Mycket väl utfört arbete, punktliga och de lämnade badrummet rent och snyggt efter sig. Kommer definitivt använda dem igen!
Snabb service, väldigt trevligt bemötande stort engagemang och ett proffsigt utfört arbete. Kan varmt rekommenderas!
Jag är otroligt nöjd med hjälpen jag fick av detta VVS-företag. Redan vid första kontakten kände jag mig väl bemött och trygg, tydlig kommunikation och ett professionellt förhållningssätt. Arbetet utfördes noggrant och effektivt, och det märktes verkligen att de bryr sig om både sitt hantverk och sina kunder. Det känns skönt att anlita ett företag som tar ansvar och levererar ett riktigt bra resultat. Jag skulle utan tvekan anlita dem igen och rekommenderar dem varmt till andra.
En självklar 5-poängare från mig. Fick snabb och smidig hjälp från två proffs
Hejsan! Supernöjd! Rörmokarna kom på utsatt tid och fixade installationen av både tvättmaskin och torktumlare snabbt och proffsigt. Allt blev tätt och snyggt installerat. Rekommenderas varmt! Mvh
Bästa företaget! Så professionellt arbete. Jag är mycket nöjd 👌🏻
Riktigt duktiga gubbar. Installerade min diskmaskin riktigt bra.
Väldigt skickliga på det som gör. Snabb respons och prisvärt. Härliga grabbar
Trevliga och professionella. De hjälpa mig byta takdusch, kommod och blandare i mitt badrum. Rekommenderar starkt dessa trevliga grabbar!
Otroliga rörmokare! Bra från början till slut, tack för ert arbete.
Mycket trevligt bemötande, snabb service och väl utfört arbete. Toppen 😊
Vi är mycket nöjda med Folkes Bygg & VVS Service AB som hjälpte oss att laga rören i köket. Arbetet utfördes snabbt, noggrant och professionellt. Bra kommunikation hela vägen och ett trevligt bemötande. De höll tiderna och såg till att allt fungerade som det skulle innan de åkte. Känns tryggt att anlita dem – kan starkt rekommendera!
Vi anlitade Folke VVS för att dela av en wc till en wc samt en urinoar! Väldigt smidiga och lösningsorienterade, rörmokaren som va här ska ha en eloge! Höll sig till både tid och offert, rekommenderar varmt detta VVS bolag