Alvis Rörakut Service AB
4.5 i betyg av av
17 omdömen
Alvis Rörakut Service AB erbjuder tjänster som omfattar värme, vatten, sanitet, nyinstallationer, ny och- ombyggnation, service och reparationer. Vi arbetar med VVS-service i hela Stockholms län med allt från stora projekt till mindre serviceuppdrag.
Som en service finns vi såklart också tillgängliga för akuta serviceuppdrag med kort varsel. Vi erbjuder våra tjänster utanför ordinarie arbetstid, dygnet runt, året om!
Är det här ditt företag?
Uppdatera ditt företagLäs vad 17 kunder tycker om Alvis Rörakut Service AB
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Jag hittade Alvis Rörakut när jag fick akuta problem med min värmepump under påskhelgen och det företag som jag hade serviceavtal med inte kunde erbjuda hjälp jourtid. Jag blev imponerad av den höga kompetensen som Alvis hade och har numera serviceavtal med dem i stället. Jag är mycket nöjd och rekommenderar dem varmt.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Professionell, prisvärd, trevlig, snabb. Rekommenderas varmt!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Jag är mycket nöjd. Carlos är kunnig, noggrann och omtänksam. Och han verkar måna om sin personal. Det som gör att jag inte ger allra högsta betyg är en stress och förmodligen en kommunikationsbarriär som uppstod mellan oss när installationen var klar men allt inte riktigt fungerade som det skulle. Trots detta kan och vill jag rekommendera Carlos företag med Viktoria på kontoret som var både sambandscentral och stöttepelare!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Väldigt nöjd med hjälpen jag fick av Alvis. Snabb service, kunnig och trevlig personal!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Alvis var superbra och gick snabbt att boka tid. Han som gjorde jobbet förklarade vad han gjorde och löste problemet med min toalett snabbt. Nöjd.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Har fått hjälp flertal gånger iom renovering av kök - mycket trevliga och duktiga å ha att göra med. Blev en del strul från annat håll än rörkmoaren som rörmokaren lyckades lösa. Det kostade lite men arbetet som utfördes blev väldigt bra!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Snabb service. Trevlig och bra kille som kom.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Snabbt och geswint arbete och gjorde rent efter sig.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Bra och ansvarstagande firma, anlita Alvis!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Allt bara toppen! Bra service och fin kontakt!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Vettigt pris, rätt mycket strul och inte helt nöjd med jobbet.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Vid jourtid dök dom upp snabbt och löste varmvatten, det bokades en service av värmepannan. De va 2h sena till servicen, men den blev ju gjord.
Vi bokade en tid för att få ett prisförslag om ytterligare ett jobb, då dök dom inte upp och de svarade inte i telefon. Så jag bokade en annan rörfirma för det nya jobbet. Den nya firman har nu varit tvungna att göra om den service som skulle varit utförd av Alvis.
Bra pris väger inte upp när jobb inte utförs. -
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Bra utfört arbete med snabb service !
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Professionell, trevlig och kom i tid. Kunden (jag) fick även skjuts till stationen efter utfört arbete. Efter denna upplevelse, finns det bara en rörfirma för familjen Mac.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Grym service, snabba, noggranna och trevliga. Kan verkligen rekommendera.
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Utmärkt telefonbemötande vid beställning, vid servicen var rörmokaren effektiv och professionell. Dessutom så har de vettiga priser. Kan absolut rekommendera Alvis!
skrev om Alvis Rörakut Service AB
Jättebra service. Ett samtal räckte, rörmokaren kom när han skulle, utförde arbetet och städade även upp efter sig.
Jag behövde köpa in en adapter efter uppdraget men kunde inte hitta den på Bauhaus. Rörmokaren hämtar ut det själv och lägger det i min brevlåda. Grymt nöjd! -