Luftvärmepump i Stockholms län

Funderar du på att installera en luftvärmepump? Eller har den du redan har börjat krångla? Här hittar du allt som gäller din luftvärmepump i Stockholms län - oavsett om du ska skaffa eller reparera!

Att installera en luftvärmepump är både ekonomiskt och miljösmart. En luftvärmepump kan minska din energiförbrukning enormt vilket är bra både för plånboken och miljön! Dessutom värmer inte bara luftvärmepumpen huset, den filtrerar även bort damm, fukt och lukter från utomhusluften så att inomhusmiljön blir ren och trevlig att vara i.

Många moderna luftvärmepumpar kan du styra direkt i mobilen och du kan justera värmen på distans, otroligt smart om du väljer att sätta luftvärmepumpen i sommarstugan. När du köper en luftvärmepump idag får du ofta installationen på köpet.

Kolla vad de olika företagen erbjuder, både vad gäller produkt och installation eller reparation direkt här på Reco.se. Vi önskar dig lycka till med värmepumpen!

Orter i Stockholms län

Topp 25 företag inom luftvärmepump i Stockholms län

• Kylslaget AB

4,280 omdömen
    Lennart E
    Lennart E: Noggrannas. Lite sena men annars mycket bra.
  • Team Wåhlin Värmeteknik AB

2,110 omdömen
    Vår bredd är vår styrka!
    Lars R
    Lars R: För ca, 12 år sedan skulle jag byta från el-värme till bergvärme. kontaktade då Team Wåhlin om ett kostnadsförslag. Då bemötandet var hjälpsamt och offerten bra bestämde jag mig för Team Wåhlin. Under åren har jag haft ett par störningar på pannan men servicen kommer snabbt efter att man ringt och påtalat felet. Serviceteknikerna är berömvärt kunniga och snabba. senaste arbetet var kompressorbyte, och nu går pannan bättre än någonsin.
  • Rörmannen i Bromma AB

1,561 omdömen
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Carina V
    Carina V: Bra bemötande som vanligt. Arbete jourtid som fungerade utmärkt! Vi återkommer gärna !
  • Ulf V
    Ulf V: Väl utfört arbete med flera bra tips om skötsel av värmepumpen som fick service. Tydligt pris och toppentrevlig personal. Som vanligt alltså, det känns alltid tryggt med Alvis!
  • Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner i hela Stockholm!
    Joakim E
    Joakim E: Har köpt en luftvärmepump till vårt vinterisolerade uterum av Huddinge Maskinservice. Fick snabb och bra hjälp med att lösa utmaningar som krävde lite längre rördragningar och kondensvattenpump. Allt arbete utfördes professionellt. Hade höga förväntningar som införlivades då dom sedan många år servat vår frånluftvärmepump på ett föredömligt sätt. Kommer fortsätta att anlita dom.
  • Elsa Anna Gudrun M
    Elsa Anna Gudrun M: Professionella, ödmjuka och effektiva! Rekommenderar starkt kommande kunder att anlita AVPS!
  • Värmedynamik

410 omdömen
    Edgar H
    Edgar H: Jag kan varmt rekommendera Värmedynamik! Jag köpte ny frånlufts värmepump för fem år sedan hos företaget och är jättenöjd med servicen och bemötandet jag har fått genom alla dessa år. Det har varit några problem med värmepumpen, men när jag ringde kom serviceteknikern Emil väldigt fort för att åtgärda dessa problem. Verkligen kanon service samt även korrekt och professionellt avhjälpande av fel. Jag skulle absolut anlita Värmedynamik igen!
  • Sörmlands Värmepumpar AB

215 omdömen
    Bo Ö
    Bo Ö: Snabb, trevlig, kunnig och kundorienterad.
  • Välkommen till VärmeKompaniet Stockholm AB! Vi installerar värmepumpar i hela Stockholm.
    Anna G
    Anna G: Mycket kompetenta, effektiva och service vänliga
  • JK Servicemontage - Mitsubishi Electric säljer, servar och installerar värmepumpar. Välkommen!
    LARS H
    LARS H: Kunniga och ren seriös leverantör / montör.
  • Dryft hjälper dig med allt från småfix till att renovera hela bostaden - och allt däremellan. Med alla hantverkstjänster under samma tak blir det smidigt och tryggt att renovera!
    Fredrik Göran Walter L
    Fredrik Göran Walter L: Proffsig och snabb service, kan verkligen rekommenderas
  • IVT-värmepumpar, rörinstallationer samt felsökning av rör och avlopp. Välkommen!
    Johan B
    Johan B: En trevlig montör på utsatt tid som dessutom utförde arbetet snabbt och effektivt, gillar det!
  • Sven-olov G
    Sven-olov G: Har sällan träffat på mera professionell hantverkare! John hade monterat mer än 10.000 värmepumpar vilket syntes på hans lugna och perfekta arbete. Min fru hade planerat att dammsuga och skura efter montaget men sovrummet var sannolikt renare efter Johns arbete än innan. Fick fantastisk hjälp med att få Wifi funktionen att fungera vilket en person som mig som hatar att koppla upp nya appar mm. Bättre än bäst kan jag helt ärligt säga efter att ha med många olika hantverkare. Norrländsk kvalite!
  • Vi hjälper dig installera och serva värme- och kylanläggningar. Välkommen!
    Jannecke Helena A S
    Jannecke Helena A S: Alltid professionellt, punktligt OCH trevligt.
  • Värmepoolen AB

72 omdömen
    Per-arne G
    Per-arne G: Noggranna och kunnig personal. Trevliga killar dessutom
  • APPVVS

111 omdömen
    Rickard L
    Rickard L: Bra bemötande och service. Installation klar enligt plan trots att det var lite knepigare än beräknat.
  • Klimio AB

133 omdömen
    Tommy J
    Tommy J: Jag har bara bra upplevelse. Vi köpte en bergvärmepump
  • Vi Värmer Sverige – Installation och service av värmepumpar, vvs, el, ventilation och kyla.
    Jarl Ragnar S
    Jarl Ragnar S: Ofta får företag fem stjärnor när allt gått som förväntat (vilket kanske egentligen borde vara en trea). Egentligen tycker jag det är viktigare hur företaget agerar när det allt inte gått planenligt. Jag behövde byta ut en gammal bergvärmepump tänkte mig en NIBE. Jag fick snabbt en bra offert och den installerades efter bara några veckor. Men en påfyllnadssats kom inte med, och inkopplingen av köldbärarkretsen var inte helt enligt installatörshandboken. Efter kontakt med företaget kom den trevlige installatören tillbaka och rättade till allt.
  • SEINT Energi & Bygg AB

383 omdömen
    Vi är ett familjeföretag som erbjuder våra kunder totalentreprenad till både det lilla och stora byggprojektet. Kontakta oss för personlig service och rådgivning!
    Nic E
    Nic E: Beställde en kanalrengöring (frånluftsventilation) och fick ett väldigt positivt, proffsigt och personligt bemötande från början (Ebba) till slut (Daniel). Trevliga, serviceinriktade och kunniga, tydlig info (offert etc) och bättre pris än konkurrenterna :)
  • Luftmiljöbutiken

358 omdömen
    Du har säkert redan märkt att det finns en rad olika produkter och märken att välja mellan. Svårigheten är ofta att välja och dimensionera anläggningen på rätt sätt. Eftersom vi har arbetat med in...
    Mikael O
    Mikael O: Seriös och kunnig tekniker som levererade riktigt bra service
  • Jouren 24

141 omdömen
    Hans L
    Hans L: Snabb respons, bra bemötande och bra VVS-person. Mitt problem var en köksspridare som började läcka kraftigt. Er VVS-man såg helheten och bytte ut spridaren samt justerade rörsystemet.
  • Honkonen Byggnads AB

75 omdömen
    Vi på Honkonen Bygg hanterar de flesta byggprojekt. Kontakta oss så får du pålitliga hantverkare med lång erfarenhet!
    Claes G
    Claes G: Mycket bra och förtroendeskapande bemötande inför upphandling av renovering av lägenhet. Bra synpunkter på våra önskemål vid val av matrial och utrustning. Detaljerad offert med utmärkt uppföljning och resultat
  • Skandinaviska VVS-Gruppen AB

60 omdömen
    Välkommen till Skandinaviska VVS-Gruppen AB!
    Karl Fredrik L
    Karl Fredrik L: Kom snabbt under skärtorsdagen för att fixa en akut vattenläcka. Trevligt och proffsigt bemötande. Rekommenderas!
  • Anlita en professionell ventilationstekniker med hög känsla för service från oss på Akono!
    Peter J
    Peter J: Det var en väldigt trevlig och kompetent man som kom och hjälpte oss med våra avlopp.
  • Vill du lämna din renovering i trygga händer? Vi tar hand om allt med en personlig kontaktperson, service och kundnöjdhet i fokus hela vägen från design & materialval till slutfört projekt.
    Erik Johan S
    Erik Johan S: Till vår badrumsrenovering valde vi att gå med Royal Construction & Design efter att ha läst de många positiva omdömena på Reco. Nadja har genom hela projektet hållit tydlig och snabb kommunikation samt hjälpt oss med de materialval vi hade funderingar över. Offerten samt tidsplanen som sattes hölls, och de merarbeten vi kommit på att vi velat lägga till under tiden har vi fått tydliga kostnad på att godkänna innan merarbete utfördes. Hantverkarna som varit i vår lägenhet har alla varit proffsiga, organiserade och hårt arbetande. Slutresultatet blev ett mycket snyggt badrum där det är tydligt att man tagit sig tiden att få detaljerna rätt. Vi rekommenderar varmt Nadja och Royal Construction & Design!