Luftvärmepump i Sollentuna

7 rekommenderade företag inom luftvärmepump i Sollentuna kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Afshin N
    Afshin N: Från första mötet med en omtänksam, kunnig och kundfokuserad William som ville ge mig bästa pumpen efter mitt behov och bästa servisen till en härlig Mats som installerade bergvärmepumpen Geo. Planering tillgänglighet och tryggheten var på topp. Placering av pump och Expansionskärl blev perfekt, röromdragningarna blev mycket bättre. Hela lilla rummet blev större. Mats gick genom pumpens funktion med mig sen. Senare på kvällen ringer han mig och frågar om allt har gått bra. Det kallar jag för service och någon som brinner för sitt arbete. De rekommenderas starkt.
  • Driver du byggfirma i Sollentuna?

• Vi tar hand om hela värmepumpsinstallationen åt dig, från kostnadsfri rådgivning till fungerade värmekälla!
    Tomas J
    Tomas J: saklig o enkel info inför val av v-pump. Demontering, bortforsling samt installation fungerade i ett förutsagt flöde . Det märktes väldigt tydligt - inte första gången ! Dessutom- alla inblandade synnerligen trevliga bekantskaper !Mycket nöjd ! Tomas Jonsson
  • Allmänna Rörjouren arbetar med VVS-jour, renovering och service/underhåll med över 35 års erfarenhet i branschen.
    Anders R
    Anders R: Snabbt och kompetent fixat av en trevlig rörmokare. Allt klart inom 2 timmar från vårt nödrop lördag kväll. Söndag morgon kunde vi tryggt åka på sportlov med barnbarn.
  • Malin Teresia T
    Malin Teresia T: Mycket nöjda! Vi fick hjälp med ersättning av komplett värmesystem i huset. Systemet fungerar bra och vi har fått ett mycket bra klimat i huset nu året runt.
  • Värmepumpgrossisten Norden AB

Verifierat företag
    12 omdömen
    Dick B
    Dick B: Väldigt bra bemötande och snabba Beställde värmepumpen på måndag och på dagen efter på tisdag Klockan 18.00 var den i gång Mycket belåten l
  • Dag L
    Dag L: Beställde byte av blandare. Efter sju (!) besök tvingades vi byta handfat, fick onödiga borrhål i kaklet, smutsigt och sktiigt, låna ut utrustning och en underleverantör som inte delgavs all information (bilder ochv video) från projektledarna (totalt tre olika kontaktytor...). Ingen uppföljning på plats när det började gå fel. Tidbokningar som ställdes in och byttes. De reglerade till slut fakturan, bra, men mycket tveksam om vi kan rekommendera dem.
  • Driver du byggfirma i Sollentuna?

• Lars Peter L
    Lars Peter L: Fakturan kom flera månader efter utfört arbete! Sedan var den på 10 dagar med betaldag mitt i månaden. Blir annat företag nästa gång.