BJÖRN V:
Richard på Rördoktorn har varit otroligt hjälpsam vid en felsökning. Kunnig och engagerad. Tack vare Rördoktorn så löste det sig med det fallande trycket i expansionskärlet.
Per E:
Vi har fått förmånen att anlita Rörbåten BP VVS till våra två fastigheter där dom har hjälpt oss med gräv-schaktning, installation av VVS samt inkoppling av kommunalt VA mm.
Deras kompetenta servicetekniker/hantverkare är fantastiska, inte enbart i deras yrkesutövande utan även deras unika servicetänk där kunden alltid kommer först. En extra cred går till deras grävmaskinist/allt-i -allo Fredrik som har varit ett stort nöje att arbeta tillsammans med , en man som verkligen är lösningsorienterad och lyssnar på kundens önskemål.
Jag kan verkligen rekommendera detta företag och om jag någon gång i framtiden skulle behöva hjälp med VVS eller schaktjobb skulle jag inte tveka utan att anlita dom igen för jag är riktigt noga med att jobbet ska bli korrekt utfört.
Nina R:
Hittade Huldt’s på Facebook och kontaktade dem, fick snabbt svar och inbokat besök. Därefter snabb offert - nära inpå på på påbörjades arbetet som utfördes väl och på kronan enligt offerten. Lätta att kommunicera med, inga missförstånd, inget krångel. Utmärkt företag enligt mig! :)
Per Daniel K:
ag hade en mycket positiv erfarenhet med VVS Extra Service Stockholm AB. När jag kontaktade dem för första gången blev jag bemött på ett professionellt och vänligt sätt. Personalen var lyhörd och tog sig tid att förstå mina behov och frågeställningar, vilket gav mig en känsla av att jag var i trygga händer.
Mina förväntningar var att få snabb och effektiv service, med tydlig kommunikation om kostnader och tidsramar. VVS Extra Service Stockholm AB levde verkligen upp till dessa förväntningar. De gav tydliga och transparenta offerter, och det blev aldrig några överraskningar när det kom till priset. Dessutom höll de sina tidslöften och genomförde arbetet inom den angivna tidsramen.
Sammanfattningsvis var min upplevelse med VVS Extra Service Stockholm AB överlag mycket positiv. Jag uppskattade den professionella servicen och känslan av att mina problem togs på allvar. Jag skulle inte tveka att rekommendera dem till andra som behöver VVS-tjänster. Deras kunskap och engagemang gjorde hela processen smidig och tillfredsställande.