Luftvärmepump i Södertälje

4 rekommenderade företag inom luftvärmepump i Södertälje kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Värmedynamik

Verifierat företag
    368 omdömen
    Edgar H
    Edgar H: Jag kan varmt rekommendera Värmedynamik! Jag köpte ny frånlufts värmepump för fem år sedan hos företaget och är jättenöjd med servicen och bemötandet jag har fått genom alla dessa år. Det har varit några problem med värmepumpen, men när jag ringde kom serviceteknikern Emil väldigt fort för att åtgärda dessa problem. Verkligen kanon service samt även korrekt och professionellt avhjälpande av fel. Jag skulle absolut anlita Värmedynamik igen!
  • Driver du byggfirma i Södertälje?

• APPVVS

Verifierat företag
    97 omdömen
    Christer H
    Christer H: Kan bara konstatera att hela processen från första kontakten till slutfört arbete har fungerat klanderfritt. Mycket bra bemötande från alla inblandade från APPVVS, proffsigt genomförande och allt enligt överenskommelse. Vi hade ett tämligen omfattande uppdrag till företaget. Byte av befintlig bergvärmepump, borttagning av gammal olja/el-panna och nymontering av luft/luft-pump. Allt utfört under en arbetsdag. Gamla enheterna transporterades till ÅVC och killarna lämnade vårt hus och tomt så "välstädat" som man kan begära. Stort tack till grabbarna.
  • Nedstedt Byggtjänst - Vi utför alla typer av byggarbeten och renoveringar.
    Jan W
    Jan W: Jag uppskattar hantverkare som man kan prata med och diskutera steg för steg hur man löser de frågor som uppkommer, och precis det har Nedstedt varit: tillmötesgående, lösningsorienterade, pålitliga och lätta att prata med. Rekommenderar starkt.
  • Driver du byggfirma i Södertälje?

• Anders U
    Anders U: Vi har köpt all rörinstallation till en bergvärmevärmeanläggning på 180 kW av SRAB Föredömligt snyggt montage. Vi har även anlitat SRAB för diverse utryckningar för att åtgärda VVC och fel i värmesystemet. Ställer upp snabbt och man får ett professionellt bemötande. En utmärkt leverantör som kan rekommenderas utan förbehåll Anders Ullman Brf Stenbrottet 9