Värmedynamik

Värmedynamik

En del av IVT Värmepumpar varmedynamik.se
  • BadgeSixYears
4.6

Vi är ditt lokala IVT-center i Södertälje och Nykvarn! Värmedynamik startades år 2018 i samarbete med Team Wåhlin. Vi är ett familjärt företag med mångårig erfarenhet av IVT värmepumpar och hos oss får du hjälp med försäljning, installation och service. Vi är även serviceombud för Bosch värmepumpar. Om du behöver byta ut...

410 omdömen om Värmedynamik

Sedan starten hos Reco 2020

Kristina F
Skrev om Värmedynamik

Snabb service och trevligt bemötande. Tack för hjälpen!

Asen V
Skrev om Värmedynamik

Jag är nöjd med värme dynamik.

Åke B
Skrev om Värmedynamik

De höll utlovad leverans och montagedatum. Nöjd kund.

Michel M
Skrev om Värmedynamik

De kan sin grej till 100%, extremt kunniga…

Tor S
Skrev om Värmedynamik

Fick hjälp med problemet. Pumpen låter annorlunda ( nästan inget ljud) trycket hålls uppe.

Hans 0
Skrev om Värmedynamik

Bra bemötande och bra och kunnig personal vid service av våra värmepumpar. Uppfyllde våra förväntningar.

Anders L
Skrev om Värmedynamik

Proffsig installation och enkelt att samarbeta med Värmedynamik.

Magnus S
Skrev om Värmedynamik

Pålitliga, punktliga trevliga och informativa.

Taina V
Skrev om Värmedynamik

Väldigt trevligt bemötande både från personal på kontoret och killarna som var här och installerade pumpen. Anlitar dem gärna igen om det skulle behövas...

Stefan L
Skrev om Värmedynamik

Beställde service på luftvärme pump som inte gav värme efter 3år. lätt att prata med, snabb närvaro, ärlig. fick info att den var fel installerad redan från start, info om att dom tyckte det var konstigt att den fungerade överhuvud taget från start installationen. Ny ute enhet installerades klart. .

Sten F
Skrev om Värmedynamik

Bra och trevligt jag är helt nöjd med jobbet de utförde

Michael K
Skrev om Värmedynamik

Hej, inga konstigheter. Bra snabb offert via mailen. Snabb återkoppling när pumpen skulle installeras. Montören dök upp i tid och var trevlig och proffesionell. Installationen blev klar snabbare än jag trodde. Jag köpte en IVT luft/luftvärmepump på rekommendation av mina föräldrar som monterat en likadan av just Värmedynamik. Mvh, Michael Kvick

Eva A
Skrev om Värmedynamik

De är ganska otrevliga och vill helst bara sälja på mer service

Svar från Värmedynamik

Hej Eva, Vi har gjort en garantiservice år 3 som ni har ringt in och beställt. Det är inte obligatoriskt att genomföra men ett krav för att få utökad garanti, vilket alla installationskunder får information om genom installationsbeviset som IVT skickar ut. Gissningsvis har ni uppfattat det som att servicen är kostnadsfri, vilket den inte är. Vi känner tyvärr inte igen oss i recensionen eftersom det inte var vi som initierade till bokningen. Hälsningar, Teamet på Värmedynamik

Moraberg A
Skrev om Värmedynamik

Det gick snabbt och smidigt mycket kunnig personal🙏🙏🙏

Roger S
Skrev om Värmedynamik

Det är trevlig personal på kontoret. Serviceteknikern som kommer ut är kunnig, skitar inte ner, kommer i tid och är trevliga. Sedan kan jag tycka att en service som tar 15-20 minuter som kostar 2000 kr är lite i överkant.

Erik L
Skrev om Värmedynamik

De gav mig en bra offert på en värmepump. Installatörerna verkade kunniga och gjorde ett bra jobb då de installerade värmepumpen. De svarade på telefon då det uppstod problem. Kanske hade de kunnat informera mer om eventuella komplikationer före installationen.

Björn C
Skrev om Värmedynamik

Värmedynamik är seriösa och kompetenta och utför arbetet snabbt med god service. Dessutom är man lätta att komma i kontakt med. Arbetet man utförde senast var 3 års service.

Vidar V
Skrev om Värmedynamik

Snabb och utmärkt hjälp med driftstopp på vår bergvärmepump

Jari N
Skrev om Värmedynamik

Trevligt bemött både på telefon och på plats. Förväntade att pannan skulle bli lagad inom rimlig tid och det blev den. De lagade ett kabelbrott första gången och andra gången byttes ett tryckkärl. Snabbt och smidigt.

Per G

Reparation dagen efter kontakt. Snabbt. Fakturan rimlig. -> Nöjd

Per S

Kunniga och bra kundmottagande

Ewa L
Skrev om Värmedynamik

Hej! Vi har köpt en luftvärmepump av Värmedynamik, Södertälje. Bemötande var bra och trevligt i butiken. Vi fick den tid vi behövde med information om produkten. Våra förväntningar är höga med att varan skall fungera vid installation vilket den gjorde men efter två dygn stannade den p.g.a. att en del i värmepumpen var trasig! Vi fick snabb och bra service med reparation av värmepumpen. Hursomhelst är vi nöjda kunder trots fadäsen. Personalen är serviceminded, lyhörd och hjälpsam.

Peter G
Skrev om Värmedynamik

Väldigt bra kundbemötande och bra, snabb service

Jan E
Skrev om Värmedynamik

Trevligt bemötande, och en bra service.

Ellinor L

Snabbt och smidigt. Trevlig installatör

Hägersten A
Skrev om Värmedynamik

Kom ut snabbt och ordnade upp min värmepump. Så nöjd, ringer alltid er först!

Ingemar N

Kunnigt och trovärdigt företag

Helena H
Skrev om Värmedynamik

Trevliga tills frakturerna var betalda, då riktigt dåligt och uppkäftigt bemötande, samt tycker det var mitt fel att jag inte var nöjd !? Ingen yrkesstolthet. Slarv, och tjat om att det behöver gå fort att göra saker, jag säger att det inte är kvalitetshöjande…snarare rak väg mot o nöjda kunder och utbrändhet hos personalen.

Svar från Värmedynamik

Hej, Tack för er recension. Vi har installerat en IVT Vent 402 och kom ut en extra gång för att gå igenom inställningar som ni ville ha hjälp med. Vi har aldrig fått återkoppling om att ni inte var nöjda utan det framkom under besöket där vi även rättade till enl. önskemål. Vi kommer höra av oss till er. Hälsningar, Teamet på Värmedynamik

Sam E
Skrev om Värmedynamik

Snabb service och trevligt bemötande

Sam M
Skrev om Värmedynamik

Snabba att få kontakt med! Smidiga och flexibla gällande bokning och utförande av service av värmepanna. Det enda som jag saknade var SMS påminnelse!

Peter F
Skrev om Värmedynamik

Hej, värmedynamik har svårt med återkoppling som kommit överens om via telefon!

Björn L
Skrev om Värmedynamik

Tillmötesgående och duktiga Jag är nöjd med deras arbete

Kenth L
Skrev om Värmedynamik

Trevlig montör med bra kunskap för min bergvärmeanläggning

Billy C
Skrev om Värmedynamik

Har köpt värmepump .Bra jobb med installation och service. Nonchalant bemötande från kontoret.

Eva-Lotta T
Skrev om Värmedynamik

Värmedynamik har installerat ny bergvärmepump i mitt hus. Från första till sista kontakt har allt gått professionellt och smidigt. Blev rekommenderad av en bekant som anlitat Värmedynamik och jag tar varmt rekommendationen vidare. "Nöjd Nykvarnsbo"

George S
Skrev om Värmedynamik

Värmedynamik är fantastiskt.Dom är riktigt proffs på allt.Vi har köpt en bergvärme från dom med hela paketet.Dom svara jätte snabbt på alla frågor som vi haft och dom hjälpa till på olika sätt.Jag och min fru rekommendera Värmedynamik för alla som skulle byta eller fixa allt inom värme.

Roland L
Skrev om Värmedynamik

Bra bemötande hittar ett fel väntar på åtgärd

Johan H
Skrev om Värmedynamik

Väldigt bra bemötande av teknikern. Kunnig, effektiv och kommunikativ. Jag rekommenderar Värmedynamik och kommer absolut kontakta dem vid behov.

Sten B
Skrev om Värmedynamik

Jag har använt Värmedynamik i många år för underhåll av min luft/vatten värmepump och deras service har alltid varit till belåtenhet Ett företag som jag rekommenderar Sten Björnson

Fredrik A
Skrev om Värmedynamik

Ni utförde garantiservice på ett föredömligt sätt. Ni är så kompetenta och vänliga.

Karl Daniel H
Skrev om Värmedynamik

Bad om offert. Fick svar snabbt och en som kom och kollade för att kunna ge en bra offert. Vi hittade en bra lösning. Det kom en montör när jag inte var hemma vilket var överenskommet. Han ringde och dubbelkolla så allt hamnade på rätt plats. När jag kom hem var det några saker jag var "tveksam/missnöjd" med och kontaktade dom och fick snabb återkoppling och vi kom överens hur vi skulle gå vidare med det. + Snabba, bra kontakt med kund, löste "problem" som uppkommit så jag blev nöjd. - Tycker det var synd att det kan ha...

ANDREA H gillar detta
Esa T
Skrev om Värmedynamik

Utmärkt service! Punktlig, informativ och professionell. Rekommenderas starkt för alla värmepumpsbehov.

Eric Z
Skrev om Värmedynamik

Kunnig och konstruktiv samt pedagogisk.

Sabri M
Skrev om Värmedynamik

Bra personal bästa bemötande alltid till hjälp. Jag blir glad och nöjd när de uppför jobbet.

Helena S
Skrev om Värmedynamik

Teknikern besvarade aktuella frågor på ett pedagogiskt sätt väl på plats.

Nils H
Skrev om Värmedynamik

Duktig tekniker som fick till inställningarna så huset blev varmare igen.

Ronny Ö
Skrev om Värmedynamik

Fick problem med dagen innan nyår. Ringde och dom kom snabbt och fixa det. Vi vart jätte nöjda.

Ghyth M
Skrev om Värmedynamik

Ganska bra! Det är fortfarande kallt hos oss.

Svar från Värmedynamik

Hej, Det är tråkigt att ni upplever det så när ni fick en värmepump snabbt monterad mellan jul och nyår då den gamla hade gjort sitt. Om ni behöver hjälp att justera värmekurvan är det bara att ni hör av er till oss så hjälper vi er. Eftersom värmepumpen är ny så är det inget fel på den. Hälsningar, Teamet på Värmedynamik

Monika T
Skrev om Värmedynamik

Värmedynamik har alltid varit serviceminded, har hög kompetens och återkopplat snabbt. Och även varit räddare i nöden vid ett tillfälle 😊🙌 Kan varmt rekommendera dom!

Dilek D
Skrev om Värmedynamik

Bra och snabb service trots sjukdom bland personal.