Reco logotype För företag

IVT Värmepumpar

8 048

4.6
Bra

Vi har värmepumpen som passar ditt hus och det nordiska klimatet. Med vårt breda sortiment kan vi erbjuda den perfekta värmelösningen. Efter installationen går vi igenom funktioner, inställningar och skötsel, samt upprättar ett igångkörningsprotokoll. Din återförsäljare följer upp inom 6 månader för att säkerställa att allt fungerar som det ska.

Det här säger kunderna

De senaste omdömena med betyg 4 eller högre

Team Wåhlin Värmeteknik AB

Lätt att boka tid, snabba, trevliga och mycket bra utförda arbeten!!

Team Wåhlin Värmeteknik AB

Installerade bergvärme. Mycket bra koordination av kontoret, bra bemötande, väl utfört jobb och inga överraskningar på fakturan.

Team Wåhlin Värmeteknik AB

Proffsig, allt var gort som ska, förplanerad, kostnad och arbette.

Team Wåhlin Värmeteknik AB

Har alltid varit tillgängligt när jag haft behov. Snabbt att få garantiservice genomförd.

Energipartner Sverige AB

Jag blev bemött på ett fantastiskt och otroligt hjälpsamt sätt. Energipartner Sverige AB var det enda företaget som faktiskt tog sig tid att besvara mina frågor och som kom ut för att hjälpa mig. Mina förväntningar var egentligen bara att få problemet löst, men företaget överträffade dem totalt. Teknikern som kom hit var superduktig och jag är verkligen imponerad av hur smidigt allt hanterades. Sammanfattningsvis är jag otroligt nöjd med min upplevelse. Allt fixades snabbt och professionellt. Tjänsten jag köpte var en felsökning och reparation av min varmvattenberedare, och jag kan varmt rekommendera dem till andra!

Våra återförsäljare

4.7

Rördoktorn IVT Center

Bra

Detta är Reco:

Oberoende omdömen från riktiga kunder

Vi jobbar hårt för att kontrollera att de som lämnar ett omdöme finns på riktigt och faktiskt har köpt den vara eller tjänst de skriver om. Det sker bland annat genom BankID och noggranna kontroller mot företagens kundregister.

Vi lever som vi lär

Vi tillåter inte att företag erbjuder någon slags betalning i utbyte mot omdömen, och på samma sätt tillåter vi inte oss själva att ta bort negativa omdömen för att ett företag vill eller erbjuder betalning för det. Hos oss går trovärdighet och din tillit alltid först.