Team Wåhlin Värmeteknik AB

Team Wåhlin Värmeteknik AB

• BadgeEightYears
1 252
4.7

Vi är entreprenören som finns med hela vägen om det gäller allt ifrån en större installation av bergvärme eller en mindre luftluftvärmepump till sommarhuset. Som IVT Center och Serviceombud för IVT skall vi finnas där för alla tillfällen, även på julafton om så krävs. Vi har kunden i fokus och vår ambition är att anpassa oss...

1252 omdömen om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Sedan starten hos Reco 2016

Mona D
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Blev bra bemött. Företaget levde upp till mina förväntningar. Köpte en bergvärmepump. Mycket nöjd med leveransen och utförandet.

Hans G
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

bra service o skickliga montörer

Claes E

Super bra , trevligt bemötande , snabba

Urban S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Vi har sedan länge varit en trogen kund. Detta var endast en garanti inspektion planerad enl. Instalationsvillkoren . Utföll helt utan anmärkning. Servicekillarna upplever vi som Trevliga och kunniga. Urban Smedshammar

Anne E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Kanon. Väl bemött. Trevliga och kunniga. De levde upp till mina höga förväntningar med råge. Inte bara duktiga utan snabba också. Rent o snyggt när de va klara.

Martin E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Sak kunniga, kommer på utlovad tid och trevligt bemötande!

JOACIM R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Anlitade team Wahlin för att byta bergvärmepump efter ha tagit in några olika offerter. Kan bara rekommendera! Super bra bemötande, gjorde bytet på en dag. Trevliga och proffsiga.

Bo L
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Fick kontakt med Antonio som besökte oss och lämnade förslag till lösning och offert snabbt. Leverans och installation gjordes snabbt och på utlovat datum. Allt har hittills fungerat bra, vi är mycket nöjda.

Håkan E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Alltid snabbt och positivt bemötande. Proffsiga och trevliga servicetekniker. Mycket nöjd som kund.

Bertil R
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Lätt att nå företaget per telefon och att sen få en tid för service av värmepanna i närtid. Teknikern kom på exakt utsatt tid och jag har ingen anledning tro annat än att han gjort ett bra jobb. Inte direkt billigt men en bra firma får kosta.

Susan J
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevlig personal o snabb leverans o installation

Christer E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabbt o bra jobbat av alla killarna. Alla visste vad de skulle göra så bra timing dem emellan. Glada och trevliga killar . Vi redan rekommenderat Er vidare. Tack från oss Christer o Birgitta Eriksson Falkvägen 6 Vallentuna

Richard A
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Skötte hela processen med från offert till att anläggningen snurrar på på bästa sätt. Trevliga montörer och bra bemötande. Beställde en luft vatten värmepump (IVT)

Regina S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabb utryckning och trevligt bemötande.

Jan S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabbt och effektivt! Trevligt bemötande!

Lars L
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Gick snabbt att få en tid o själva servicen och justering av luftflöde gick med en rasande fart nästan lite väl fort tog Max 10 minuter och information vad som gjorts var ganska dålig

Svar från Team Wåhlin Värmeteknik AB

Hej Lars! Tack för lämnat omdöme. Har kikat i arbetsordern och teknikern har utfört en ventilationsinjustering hemma hos dig. En erfaren tekniker klarar det jobbet inom en halvtimme ungefär, det är inte alltför komplicerat om man vet man man gör. Ventilationsinjusteringen görs för att säkerställa att rummen i huset får rätt luftvolym ventilerad beroende på vilken typ av rum det är, ett badrum till exempel kräver ett högre luftflöde än en klädkammare. Korrekta luftflöden är också viktigt för att säkerställa att frånluftsvärmepumpen...

Kento F

Kanon service rekommenderar starkt

Ulf E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Perfekt återkoppling och bra servic

Lena E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag har inte träffat ngn från företaget, tjänsten beställdes av min ordinarie rörmokare, och arbetet utfördes när jag inte var närvarande, så jag har ingen som helst uppfattning om Team Wåhlin

Svar från Team Wåhlin Värmeteknik AB

Hej Lena! Tack för lämnat omdöme. Jag förstår, då är det kanske svårt att bilda uppfattning om oss. Ett kvitto på om det blev bra eller ej är i sådana fall att se ifall allting fungerar som det ska efter att vi utfört vår del av arbetet. På fakturan framgår också vad som är utfört. Har du några frågor kring det utförda arbetet eller något annat så är såklart välkommen att höra av dig till oss så berättar vi mer. Ha en fin dag! Mvh Antonio

Nils T
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

proffsigt och mycket bra! Däremot hade jag inte fått meddelande att ni skulle komma den dagen. Bara tur att jag var där då.

Ali M
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag kontaktade Team Wåhlin för treårs service på min Bosch värmepump. De kom direkt inom en timme samma dag och utförde jobbet. Vi är jätte nöjda med bemötande och snabb åtgärd

Anne U
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Mycket proffsiga, hjälpsamma, pålitliga. Rekommenderar varmt!

Marie L

Snabbt, enkelt väldigt Hjälpsamt

Robert E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Mycket bra. Snabb service och trevligt bemötande.

Markgruppen A
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Lätta att kontakta och trevliga

Lars K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabb service och bra bemötande .

Kjell K
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Utmärkt service håller vad dom sagt trevligt bemötande

George Å
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Montören var kunnig åtgärda problemet snappat Jag rekommenderar team Wahlin till som funderar på väremepump

Ludvig W
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Läckande pump i bergvärmempumpen byttes snabbt och smidigt ut mot en ny samtidigt som kylelementet kontrollerades och fylldes på! Jättenöjd och pumpen går som en klocka igen.

Håkan F
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Mycket bra kontakt med tidsbokningen och trevlig reparatör!

Atlas P
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra och snabb service, trevliga!

Maria M
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabb service och jättetrevligt bemötande

Lena E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Kom snabbt och fixade problemet.

Johan H
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Superbra mottagande i supporten och fick hjälp på plats samma dag. Rekommenderas starkt

Michael S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Alltid vänligt bemötande! Alltid fått kontakt och svar på frågor direkt! Utan diskussion ett företag jag håller högt!!

Elaheo K

Ni är duktig bäst och snabb Tack för hjälpen🙏🏻🌻 Ella

Anders J

Xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Christina W
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bemötandet vid bokning och av tekniker får högsta betyg. Min värmepump larmar ofta och jag måste då starta om den. Detta problem blev lite bättre efter att tekniker varit här, men problemet är inte löst.

Svar från Team Wåhlin Värmeteknik AB

Hej Christina! Tack för att du lämnar omdöme. Det låter som att denna historia inte är helt avslutad, jag skulle föreslå att du kontaktar service på 0851170499 och upplyser om att du fortfarande har problem med värmepumpen - så tar vi det därifrån. Ha en fin dag! Mvh Antonio

Tobias G
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra och snabb service 👍👍👍 ringde en fredagsmorgon i lätt panik FP Bärgvärme lagt av. Kom snabbt fixade problemet.

Birgitta E
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Den killen som kom var vänlig, tydlig och visade hur jag ska göra. De som har varit här har alla varit trevliga.

Mattias B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Kommer och gör de ska på överenskommen tid!

Ronny S

Trevlig och duktig servicetekniker

Tobias F
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Bra kundbemötande och professionell service. Vår värmepanna var trasig och i stort sett utdömd pga av ålder. Men efter gedigen felsökning så hittade man ett läckage som gick att åtgärda. Nu lever den förhoppningsvis ett tag till.

Tor B
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabbt svar och bokad tid för 3-års kontroll av funktion inför fortsatt garanti. Samma person som installerade pumpen kom, vilket tyder på god kontinuitet. God information om funktionsskick, inget behövde bytas. Bra känsla av stöd om värmepumpen, skulle börja krångla, vilket den hittills inte gjort.

Cornelius D
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

snabb service och återkoppling Stor kunskap

Håkan H
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Jag har blivit mycket bra och trevligt bemött. Jag har vid några tidigare tillfällen anlitat Team Wåhlin för service och mindre felsökningar och åtgärder. Alltid lika snabbt och kompetent. Vid det senaste besöket konstaterades att läckande vatten från expansionskärlets tryckvakt berodde på att bergvärmepumpens varmvattenberedare för tappvattnet hade fått ett läckage.Jag fick två förslag/offerter, en större åtgärd (byta till en ny komplett värmepump eller en mindre innebärande ny separat beredare och bibehållen fungerande...

Julia H
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Trevligt bemötande och proffesionella. Fick bra och snabbt svar på mina frågor, bra kvalitet och konkurrenskraftig pris.

Nils-Gunnar V
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Tack för ett mycket bra jobb i samband med vårt utbyte av bergvärmeanläggning!

Andreas S
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Snabba, proffsiga o tydliga med kostnaden.

Oscar W
Skrev om Team Wåhlin Värmeteknik AB

Duktig tekniker, men dyr transport till Danderyd (kostade mer än själva besöket)

Svar från Team Wåhlin Värmeteknik AB

Hej Oscar! Tack för lämnat omdöme. Jag bad om att få kika på din faktura och det ser ut som att det är en standardiserad servicegenomgång med protokoll som vi tar 2400kr inkl. moms för. Jag har tidigare lagt till den informationen i två pop-ups på hemsidan; dels på startsidan det första man ser men även på vår kontaktsida så att man inte ska missa det. Jämför man vad andra aktörer tar betalt för samma typ av jobb så ligger vi i samma prisklass. Jag hoppas att du blev nöjd med oss annars. Ha en fin dag! Mvh Antonio