Huddinge Maskinservice AB

En del av IVT Värmepumpar www.humab.se
  • BadgeSevenYears
1 532
4.5

Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner/IVT-Center i Stockholm! Vi hjälper dig med allt från installation till service av din värmepump från IVT och Bosch. Genom många års erfarenhet inom branchen erbjuder vi dig och din värmepump fullständig trygghet. När du står inför valet av värmepump rådger vi dig gärna till...

1532 omdömen om Huddinge Maskinservice AB

Sedan starten hos Reco 2018

Rebecca S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag visste inte att en service av värmepanna kunde vara så här trevlig! Otroligt proffsigt och pedagogiskt bemötande. De förklarade varje moment tydligt, svarade tålmodigt på alla mina frågor (det var många!), och fick mig att känna mig delaktig hela tiden. Inget stress, inget krångel – bara ren och skär yrkesstolthet. Jag kände mig sedd, respekterad och trygg i deras händer. Stort tack för er professionalism och vänlighet – ni förtjänar all beröm!

Rami R
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Väldigt missnöjd Jag bokade en service och teknikern som kom missade att avlufta tanken, vilket resulterade i att vi fick anlita en annan firma för att undersöka varför vi fick varmvatten mycket senare i kranen. Jag bad även om en offert för en ny pump. Sju månader senare har jag fortfarande inte fått någon offert, trots flera samtal till dem. Som tur är finns det andra företag som kan serva och sälja pumpar i Stockholm. Jag kommer aldrig att kontakta dem igen.

Erik S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket kunniga och bra service

Torbjörn Ö
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb och bra återkoppling, bra service och rimligt pris.

Kerstin M
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemötande från servicemannen som kom. Han verkade mkt kunnig och noggrann. Tjänsten avsåg service av vår värmepump.

Mats K
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Kom som avtalat och fixade det jag önskade 😄

Maria H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jättetrevligt bemötande från kontakt till slutfört uppdrag! Servicekillen var grymt duktig, kunnig och professionell!

Pär D
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket bra/snabb service och trevliga tekniker som hjälpt till under felsökningen / garanti bytet - kommer i framtiden beställa service av er och varmt rekommendera er till min bekantskapskrets.

Torbjörn F
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Superbra! Vänligt bemötande och snabb service som blev billigare än jag räknat med.

Sven E
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Lätt att få kontakt med. Kunnig kundtjänst med rätt serviceanda. Servade min vp snabt och av kunnig tekniker. Jag är nöjd med företaget. Mvh Roland Eriksson

Lars K
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag har bara anlitat HMAB ett fåtal gånger under 20 år. Vid de tillfällena har de gjort ett bra arbete som jag är nöjd med. Jag skulle kunna rekommendera företaget om denna har en IVT-värmepump.

Alfa Drift Ab
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Tack med alla hjärtans kompetent och bra service mvh AlfaDriftAB

Formatec Ab
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Beställde byte av värme patron i min 20 år gamla IVT bergvärmepump . Arbetet utfördes galant + påfyllning av vätska till borrhålet . nu funkar allt perfekt till en överkomlig kostnad .

Stefan H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevligt bemötande, kunnig och snabb. Jag kommer absolut att använda dem till nästa jobb

Patrik S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Vi blev mycket trevligt bemötta av Huddinge Maskinservice AB från första kontakt. Personalen upplevdes som kunnig, tillmötesgående och genuint intresserad av att hjälpa till med vårt ärende. Det var enkelt att föra en rak och tydlig dialog, vilket skapade ett stort förtroende redan tidigt i processen. Våra förväntningar handlade framför allt om att få snabb och korrekt hjälp med service och reparation av vår panna. Huddinge Maskinservice AB levde i hög grad upp till dessa förväntningar – både vad gäller kompetens, punktlighet...

Inge V
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevligt bemött vid telefonkontakt Santos var här, mycket trevlig och verkade duktig Vi hade önskat service av vår bergvärmepump. Nu kan vi vara nöjda och tacksamma ett tag.

Hans N
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevlig tekniker som justerade och testade vår värmepump snabbt och smidigt till ett rimligt pris ! Vad mer kan man önska ?!

Mattias L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra service, snabba när man behöver hjälp

Anna L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Smidigt och bra bemötande när jag tog över kontakten med firman, efter att min make strulat till en hel del pga sin allt svårare kognitiva svikt. Bl a hade han begärt in en offert som inte var aktuell. Det kändes skönt att få raka tydliga besked att det inte behövdes något byte av frånluftspumpen än. Sånt bygger tillit. Tack för det.

Dimitris G
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb och effektiv service, kunden i fokus

Peter G
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Otroligt trevlig service kille som kom ut Han gick grundligt igenom min panna

Mark K

Vi är tacksamma för Huddinge Maskinservice. De räddade vår jul. Bra jobbat

Magnus P
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Har alla andra gånger under 20 års tid fått fantastisk hjälp men denna gång fick vi ligga på och tjata….. inget vidare som kund. Montören gjorde däremot ett bra jobb!

Cecilia P
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra service, även när jag pratade med er på telefon.

Anders G
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemött hela vägen från telefon till service kille. Höga då jag fick de som referens av en pålitlig person Korrekta, kunniga proffsiga och god service. Jag e nöjd

Inga-Lill T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Lätt att nå via telefon, trevligt bemötande. Snabb åtgärd av kompetent personal . Även hjälp efter ordinarie arbetstid. Jag rekommenderar företaget till mina vänner Service av luft till vatten uppvärmning och el problem.

Timo Hakkarainen T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Stora problem med IVT202. Många besök, uppskattningsvis 5-6 besök av servicekillar från Huddinge Maskinservice under två senaste åren. Problem med värme och varmvatten. Överhettningsskydd larmar ideligen. Tråkigaste var under julhelgen när reparatören åtgärdade problemet med varmvatten som vi saknade helt. Någon del bytte han men när fakturan kom stod det inget om det. Problemet för våran del blev det att vi inte fick någon ersättning för skadan när det bara stod typ normal service på den. Alltså försäkringen som vi...

Johanna U
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Santos kom och räddade situationen när elementen blivit kalla här hemma. Reparationen utfördes ytterst professionellt och under hela processen fick vi förklarat för oss exakt vari felen bestod. Vi är med andra ord mycket nöjda.

Bengt S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra vägledning per telefon en lördag för att hantera felet på värmeväxlaren som krånglade. Även om jag fick vänta några dagar på besök av reparatör.

Sivervall Frank S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb och bra service, pannan stannade och de kunde komma dagen därpå.

Andreas B
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag har alltid blivit bemött på ett bra sätt av Huddinge Maskinservice. De har alltid gjort ett bra intryck på mig.

Mårten D
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Lite struligt när arbetet före oss tog längre tid än beräknat. Började bli lite orolig att killen inte skulle dyka upp. Men så dök han upp, sent. Men hur glad och trevlig som helst. Han slet på ett par timmar, blev raggsockor på även den natten. Men sen kom värmen. Evigt tacksam!

Jan T
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Proffitionelt , trevligt bemötande punktliga God information.

Björn H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra bemötande och kunnig utförare komm inom rimlig tid

Stefan S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Hade problem med bergvärmepump. Service kom som uppgjort. Problemet blev löst och allt ok.

Stambert4real Ab
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Hej, jag är mycket nöjd med min kontakt med er per telefon och att ni kunde komma och hjälpa oss snabbt då inte värmepumpen inte fungerade. service killarna var trevliga och åtgärdade problemet snabbt. Ett stort tack för bra service och trevlig personal :) Mvh Orvar Stambert

Oscar E
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket bra bemötande och service, reparation gjordes snabbt och på utlovad tid. Rekommenderas

Anders E
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

IVT 490, ca. 20 år. Vid första kontakt (tfn), utvärdering av felet (läckage) och tidsbokning gick smidigt. Positivt bemötande. Förväntningarna var höga på arbetets utförande, baserat på tidigare positiva kontakter beträffande installation, service och reparation (då Petterssons maskinservice). Även denna gång var det en positiv upplevelse. Arbetet utfördes snabbt, med förklaringar vad som utförts, bl.a. byte av läckande shuntventil, utan nedskräpning eller "översvämning". Jag är helt nöjd med insatsen.

Claes F
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket bra bemötande från företaget ! Även mycket trevlig personal.

Else-marie H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Snabb service och en hjälpsam serviceman

Richard S

Rekommenderas! Trevligt bemötande, snabb och bra service! 10/10 👍

Rickard A
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Löste ett akut problem snabbt effektivt och med kvalitet. Ett lösningsorienterat bemötande med mycket snabb leverans av tjänst. Kommer anlita dem igen vid problem.

Mikael M
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Fick trevlig och bra hjälp när jag bokade service besöket, serviceteknikern som gjorde jobbet var snabb och trevlig samt visade mig hur jag skall sköta om värmepumpen, mycket nöjd!

Inga-Lill A
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Min upplevelse av er service och goda bemötande, har gjort att jag under alla år, som husägare valt att anlita er.

Mats H
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Otroligt proffsiga och kompetenta!

Tinatin A
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Väldigt nöjd! Santos var otroligt noggrann och hjälpsam, och dessutom väldigt trevlig. Såg till att allt var i ordning och som det skulle.

Bo M
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Bra service och rådgivning också per telefon.

Lage L
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Trevlig första telefonkontakt. Kom snabbt på plats. Trevlig grabb som fixade problemet snabbt och gav råd för att inte hamna i samma problem igen. Kontakten mot försäkringsbolaget fungerade bra.

Gunnar S
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Jag fick servis av min bergvärme pump av en kunnig tekniker Gunnar

Håkan V
Skrev om Huddinge Maskinservice AB

Mycket BRA!!! Tack så mycket för hjälpen.