Huddinge Maskinservice AB

Huddinge Maskinservice – Din värmepumpspartner/IVT-Center i Stockholm!

Vi hjälper dig med allt från installation till service av din värmepump från IVT och Bosch.
Genom många års erfarenhet inom branchen erbjuder vi dig och din värmepump fullständig trygghet.

När du står inför valet av värmepump rådger vi dig gärna till den bästa lösningen för ditt behov. När värmepumpen sedan är på plats vill vi givetvis fortsätta vara din servicepartner när behovet uppstår.

Vi är ett auktoriserat serviceombud för både IVT och Bosch, vilket innebär att vi ger dig garantiservice, alltid med originaldelar. Vi hjälper dig som bor i hela Stockholmsområdet inklusive Nynäshamn, Trosa, Gnesta och Mariefred.

Gäller det företag? Då kan vi erbjuda långsiktiga serviceavtal som ger dig ökad trygghet och kontroll över kostnader.

Läs gärna vad våra kunder tycker om oss här, och tveka inte att höra av dig om du har några frågor.

Utmärkelser

1207 omdömen om Huddinge Maskinservice AB

Sedan starten hos Reco 2018
    2023-03-24 Insamlad av företaget
    Snabb och proffsig återkoppling, kan varmt rekommendera
    2023-03-23 Insamlad av företaget
    Kunnig personal.
    Punktlig.
    Personligt bemötande
    2023-03-23 Insamlad av företaget
    Vi är nöjda med slutprodukten, men installationen blev en tråkig följetång. Många samtal och påminnelser från vår sida för att de skulle komma och göra klart. Totalt tog det tre månader från att de påbörjade installationen tills att de kom och färdigställde.
    Hej David!
    Tack för din kommentar!
    Vad det gäller jobbet så är det vårat fel, det var en dålig kommunikation mellan arbetsledare och installatör om vad som skulle göras. Men det har vi tagit med oss och hoppas att ni är nöjda med resultatet trots allt.
    2023-03-22 Insamlad av företaget
    Bra bemötande. Långa väntetider dock.
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Vi blev trevligt bemötta och dom var snabba och det var ett bra och väl utfört arbete. Dom var och lagade våran luftvärmepump och nu kan vi lita på pumpen igen
    2023-02-28 Insamlad av företaget
    Första besöker (jour) var vi nöjda med. Reparatören (en yngre jättetrevlig kille) gjorde en provisorisk lösning i avvaktan på att en komponent senare skulle bytas ut.

Andra besöket (då kom en annan reparatör) så skulle en komponent bytas i bergvärmepannan. Felet åtgärdades. MEN det droppade lite vatten. Då gick reparatören in i vår tvättstuga och tog en handbroderad julduk som han klämde in vid läckan. Julduken (som var rätt dyr) blev helt förstörd. De svarta fläckarna gick inte att tvätta bort.
    När jag såg att reparatören tagit julduken så påpekade jag detta. Då sa han "det är ingen fara, det är bara vatten" och sen vände han ryggen mot mig.

Så felet löstes bra, men den siste montörens beteende var under all kritik.
    Hej Christer!
    Tack för ditt inlägg!
    Detta är ej acceptabelt! Jag kan tyvärr inte hjälpa dig med att få ren duken, om det inte funkar att lämna in den på kemtvätt? Men jag ska ta ett allvarligt snack med den tekniker som var hos dig för att så får det inte gå till.
    Återkomm till mig om jag kan stå för kostnad för kemtvätt.
    2023-02-28 Spontant omdöme
    Fick problem med husvärmen när vi var på Teneriffa. Fick kontakt med Håkan som var väldigt bemötande. Tillsamman med min svärson på plats hemma gjordes en första analys på telefon. Sen skickades en väldigt kunnig tekniker som åtgärdade de fel som fanns på värmepumpen.
    Proffsiga!
    2023-02-27 Insamlad av företaget
    Väl bemött och åtgärdade problemet vi hade.
    Vår värmepanna larmade och vid besöket åtgärdades det.
    2023-02-27 Insamlad av företaget
    Dålig kommunikation och otrevlig kyltekniker. Därtill lång väntetid innan besök.
    Hej David!

Tråkigt att höra. Jag vet inte varför du tycker att kommunikationen var dålig, men vi jobbar hela tiden med att förbättra saker och det är en åtgärd som vi jobbar på. Varför du anser att tekniker var otrevlig vet jag inte heller, men det är samma sak där, jag pratar med våra tekniker hela tiden om hur man ska uppträda osv.
    2023-02-26 Insamlad av företaget
    Jag får hjälp med värmepannan och luftvärmepumpen. För några månader sedan fick jag hjälp senast med luftvärnen. Mycket trevlig och proffsig hjälp,!
    Conny
    2023-02-25 Insamlad av företaget
    Byte av pressostat på värmepump
    2023-02-24 Insamlad av företaget
    Mycket trevligt och proffsigt bemötande!
    2023-02-24 Insamlad av företaget
    Bra kundbemötande och service på plats
    Snabb service!
    Kom t.om före utsatt dag.
    2023-02-23 Insamlad av företaget
    Bra tillgänglighet, bra återkoppling och bra service.
  • Anders A
    skrev om Huddinge Maskinservice AB
    Överlag toppen
    Bra/snabbt svar på min fråga
    Kom som överenskommet, duktig tekniker som lösta problemet
    Enkla att ha att göra med
    2023-02-23 Insamlad av företaget
    Ruskigt trevlig och kunnig personal.
    Löste mina bekymmer som en dans!
    2023-02-23 Insamlad av företaget
    Företaget löste problemet på ett förtroendegivande sätt. Gav intryck av hög kompetens.

Mina förväntningar när problemet uppstod med värmepannan var att företaget hade någon form av akutservice - dvs att kunna inställa sig inom ett par dagar. Nu fick jag vänta 3 veckor. Problem med en värmepanna är mycket oroande när de uppstår under vinterhalvåret. Vad gäller leveranstid av service får företaget betyget underkänt.
    Hej Bo!
    Vi fösöker alltid prioritera om det är akut arbete. Men ibland hinner vi inte på dagtid tyvärr utan då får vi ta det på kvällstid eller på helgen men då kostar det lite mer tyvärr.
    Vi har jour mellan 1/11 - 31/3 Kväll 16.00-20.00 och helg 9.00-16.00.
    Pålitlig,duktig personal.Humana priser.
    Rekommenderas starkt!!
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Mycket längre leveranstid än beräknat från början
    Svårt att få kontakt och besked om leverans en
    När värmepumpen väl kom så gick det fort och över förväntan
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Hjälpsam då det var akut snabb lösning av problemet
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Fick akut hjälp via telefon
    Har anlitat ett annat företag för service tidigare men de hade ej tid
    Så jag sökte på nätet & hittade dom & de var mycke tillmötesgående
    Kommer att anlita Huddinge maskinservice i fortsättningen för att serva vår bergvärmeanläggning
    Dessutom mycket kunnig & serviceinriktad tekniker som besökte oss är mycket nöjd med servicen
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Bra reparation av en gammal värmepump, inte lång väntetid och rimligt pris.
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Otroligt angelägna att hjälpa till.
    Snabb serrvice, proffsiga, gör rätt på en gång
    2023-02-22 Insamlad av företaget
    Riktigt bra service av vår bergvärmepump.
    2023-02-22 Spontant omdöme
    I början på november beställde jag en ny värmepanna IVT efter att först ha fått en offert som jag tacka ja till. Anledningen till att jag tog kontakt med Huddinge Maskinservice var den trevliga och proffsiga service jag fått när pannan krånglat i mitt tidigare hus.
    I samband med beställningen av pannan ville jag också veta kostnad för att installera en luftvärmepump. Jag blev lovad ett besök för jul för att sedan på förslag på lämplig utrustning. Efter upprepade påstötningar och ca tre månaders väntetid kom det en representant onsdagen den 15/2 och en offert utlovades inom ett par dagar.
    Idag är det onsdagen den 22/2 och fortfarande ingen offert.
    Jag är en tålmodig person men nu måste jag vända mig till en alternativ leverantör när det gäller luftvärmepump eftersom jag vill få den installerad nu när det är vinter och den behövs som mest (vill kapa energiförbrukningen).
    Nu återstår att se hur det går med den utlovade leveransen av värmepannan i februari.
    det är sex dagar kvar av februari.
    Hej Terje!
    Jag har kollat med min kollega som gör den offerten och enligt honom så skulle du flytta en dörr osv för att få dit värmepumpen, han håller på med offerten till dig. Vad gäller den andra värmepumpen som skulle bli levererad i februari har dessvärre inte kommit till oss. Leveranser av beställda värmepumpar förlängs tyvärr hela tiden och det ligger utanför våra händer! Vi är lika frustrerade som du, men vi kan inte påverka det. Du får gärna ringa oss om en uppdatering av leverans av din värmepump.

2023-02-22 Insamlad av företaget
    Vänligt bemötande och snabb service. Fläkten i vår värmepump var trasig. Eftersom väntetiden på service var lång, fick vi förslaget att byta fläkten själv. Med beskrivning från dem gick det alldeles utmärkt och problemet löstes på en gång (och det blev förstås billigare också).
    2023-02-21 Insamlad av företaget
    Bra bemött på telefon. Har bara positiva saker att säga. Han som var här gjorde toppen jobb samt otroligt kunnig och mycket trevlig.
    2023-02-21 Insamlad av företaget
    Ett trevligt och professionellt bemötande där såväl administrativ personal och service/montagetekniker visar kunskap och tålamod med en "orolig" kund. De service och Garantiarbeten som beställts utfördes planenligt på den överenskomna tiden, där jag också fick goda tips av teknikern gällande inställningar på elpanna och radiatorers thermostater.
    2023-02-20 Insamlad av företaget
    Toppenservice !!!
    Beställde reservdelar till värmepannan .Dessa blev ngt försenade så företaget lev direkt hem för att jag skulle slippa vänta , det kallar jag service ! Mkt trevligt bemötande i telefon. Rekommenderar starkt Huddinge Maskinservice .
    Mvh Annika Håkansson
    2023-02-20 Insamlad av företaget
    Kommer hem ingen värme eller varmvatten, ringer jouren som först gör ett försök över telefon att få igång systemet, konstaterar att ett kretskort troligen är orsaken. 2 timmar senare är kretskortet bytt och värmen åter. Otroligt bra service och trevliga killar och tjejer att ha och göra med. Huddinge Maskinservice får mina bästa rekommendationer
    2023-02-18 Insamlad av företaget
    Påpekat störning, höga ,återkommande ljud i fläkten som ej har åtgärdats.
    Företaget ej gjort vidare återkoppling efter 1a gången.
    Köpt IVT Aero 600, Huddinge
    Hej Caroline!
    Vi var hos dig och hörde inget konstigt då, tydligen så kom du och tekniker överens om att du skulle försöka att spela in ljudet när den lät illa, men vi har inte hört något från dig sedan dess.

2023-02-16 Insamlad av företaget
    Jag fick hjälp med det jag ville- Mycket hjälpsam serviceman.
    Christina Olsson
    2023-02-06 Insamlad av företaget
    Jag tycker det är upprörande att jag ska betala en gång till för samma fel. Ni kom till mig för att fixa värmen på övervåningen
    I mitt hus. Reparatören sa att värmen på de undre våningen var för hög så den sänktes. I övrigt sa han att pumpen i anläggningen är för svag så den bör bytas så det gjordes.
    I övrigt så togs alla rattar bort från radiatorerna på övervåningen och dom skulle så vara tills värmen kom. Det har den inte gjort och nu säger ni felet beror på någonting annat.
    Man måste stänga av rumsavkännaren och att jag måste betala ytterligare 2300kr om ni ska fixa felet. Har ni inga garantier på det utför? Ni levde inte upp till mina förväntningar
    Ni tog bra betalt ( över 4 tusen kr ) men felet fixade ni inte.
    Hej Leif!
    Jag var tvungen att se vad vi har gjort hos dig eftersom du är så upprörd!
    Och det som vi har gjort är att kontrollera varför du fick kallt på ö-våningen. Du har g-värme på undervåning samt en rumsgivare som styr värmen i huset och radiatorer på ö-våning. och problemet var att cirk-pumpen var defekt och fick bytas. Sen hade du väldigt varmt på undervåningen som gjorde att värmen stängdes av och således så fick du dålig värme till elementen. Vi fixade felet på en gång och det som kostade var ju cirk-pumpen, sen var det 1 arbetstimme samt besökskostnad. Och jag kan inte se att du har ringt igen om att det fortfarande inte fungerar. Återkomm gärna till mig om så är fallet.

2023-02-02 Insamlad av företaget
    Trevliga, håller vad som lovats och gör bra jobb.
    Har anlitat dom för service och reparation av IVT värmepump.
  • 2023-02-01 Insamlad av företaget
    allt gick jätte bra
    bra bemötande . bra service
    2023-01-31 Insamlad av företaget
    Blev bra bemött när jag bokade service. När personen kom (en ung man) som skulle göra service, tittade han på värmepumpen och sa att allt fungerade bra. Det tog mindre än fem minuter. De som kommit tidigare har gått igenom pannan och genomfört olika kontroller. Var tvungen att be honom kontrollera värmekurvor mm, han gjorde då en fabriksåterställning sen gick han. Allt som allt tog det 10 minuter. Bad vid bokning av service att de även skulle ge en offert för att byta panna. Har inte hört något från Huddinge Maskinservice.
    Hej Anders!
    Tack för ditt inlägg.
    Så ska det ju inte vara, jag kommer att prata med tekniker som var hos dig och fråga vad som han hargjort hos dig. Jag ser till att du får en offert på ny värmepump.

2023-01-30 Insamlad av företaget
    Helnöjd med min service av min värmepump
    2023-01-30 Insamlad av företaget
    De svarade snabbt och kunde boka in en tid för åtgärd, avhjälpte felet direkt på plats och lämnade förslag på förebyggande åtgärder som de utförde helt enligt överenskommelse. De är dessutom trevliga!
    Trovärdiga, pålitliga och jättebra
    2023-01-30 Insamlad av företaget
    Trevligt och utfört till full belåtenhet
    2023-01-30 Insamlad av företaget
    Jag blev bemött på ett serviceinriktat och trevligt sätt.
    Jag hade inga förväntningar men är odelat positiv.
    Jag beställde service av bergvärmepanna med reparation och jag är mycket nöjd.
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Företaget hanterade mitt problem på ett alldeles utmärkt sätt.
    Mycket professionellt bemötande, undersökning av felet samt åtgärdandet.

Jag som svarar heter Ulf Ählman, Granne toll Siv Fors.
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Bra vid bokningen. Kunnig kille som kom ut för att göra garantibesiktning på min IVT värmepump. Väldigt bra på att förklara. Kollade på lite andra saker också som jag frågade om.
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Vi ville ha en genomgång av värmepannan. Han visade lite tips mm.
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    ett mycket bra bemötande och ett proffsigt utfört arbete
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Personen som var hemma hos mig gjorde ett utmärkt jobb och såg till att allt fungerade igen.
    Gghhggggjklljhhggggggggggggf in
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Bra och proffsig hjälp och snabb leverans.
    2023-01-29 Insamlad av företaget
    Fixade problemet på plats och det har funkat sen dess