Har fungerat som jag förväntat mig dvs bra
Energipartner Sverige AB
Energipartner är Stockholms största installatör av IVT värmepumpar. Sedan starten 1984 har vi fler än 6 000 nöjda kunder – läs mer under ”Våra Kunder” på www.energipartner.se. Tillsammans har vi över 140 års erfarenhet av värmepumpinstallationer och vi är kvalificerade för såväl det lilla radhuset som det stora flerfamiljshuset....
369 omdömen om Energipartner Sverige AB
Sedan starten hos Reco 2015
Snabb service. Bra o personligt bemötande.
Mycket trevliga, professionella och ansvarstagande. Kan verkligen rekommenderas.
Senast hjälpte deras montör mig med att justera pannan. Fungerade mkt bra
Snabba, trevliga, bra service 👍
Serviceinriktade, snabba och trevliga
Serviceteknikern kom på rätt tid och var trevlig och svarade vänligt på mina - säkert lite korkade - frågor.
Snabba, effektiva och bra kommunikation
Alltid snabb och proffsig support
Trevligt bemötande, snabb hjälp allt var så bra. Toppen
Svarar. Löser mitt problem utan att jag behöver engagera mig
Snabb leverans och installation av Nibes hybrid system = Luft vatten pump kombinerat med bergvärmepump.En vecka tog det att få ut det gamla och in med det nya systemet. //Carl
Fint första möte. Sedan katastrof. Glömde först bort oss. Sedan mycket stökig elinstallation med feldragna kablar som inte åtgärdades förrän slutfakturan hölls inne. När vintern sedan kom och det frös på var värmekabel feldragen i avrinning och orsakade läckage och nya åtgärder. Det finns så många firmor att vända sig till - jag kan tyvärr inte rekommendera den här.
Hej Karl, Tack för att du tog dig tid att lämna din feedback – det uppskattar vi verkligen. Vi beklagar att det upplevdes som en långdragen process, det är något vi tar med oss för att förbättra vårt arbete framöver. Gällande eldragningen har vår ambition alltid varit att hitta en lösning som du blir nöjd med, och vad vi förstod via din återkoppling via mejl blev även slutresultatet lyckat. Angående värmekabeln är detta första gången vi får kännedom om frågan, och vi hade gärna fått möjlighet att åtgärda det direkt. Hör...
Alltid bra och kommer snabbt. Service av bergvärmepannan.
Mkt bra service, gedigen kunskap hos teknikerna på plats.
Ett seriöst företag med kunniga montörer som utför snygga arbeten efter kundens önskemål. Företaget är lätt att ha kontakt med och ger en mycket god service. Jag har under åren rekommenderat det till mina vänner och bekanta,
Har anlitat dom i över 15 år proffsiga med en bra och snabbservice.
Kunnig och pedagogisk tekniker som löste problemet
Positivt bemötande. Känner Energipartner sedan tidigare. Utbyte av expansionskärl samt har tidigare köpt en bergvärmeinstallation av dem.
Har alltid blivit utmärkt behandlad av Energipartner. De kommer snabbt och ger alltid begripliga svar på ens frågor. Bengt Kulling
Allmänt bra bemötande. Lätt att komma fram till lämplig bergvärmepump (IVT) för mina behov. Snabb installation, de kunde använda befintligt borrhål. Enda segheten var några återkommande besök för att få bort luftfickor på den "kalla sidan". Kan absolut rekommendera företaget. Lars Boberg Bromma
Svarar inte i telefon, återkommer inte inom rimlig tid eller inte alls. Tar betalt för fler timmar än jobbet tog och lämnar utan att ta med sig en hel del av den skräp från demonteringen av en luft-luft värmepump.
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme. Vi beklagar att du upplevt att kommunikationen och arbetet inte levde upp till dina förväntningar. Det är absolut inte den service vi strävar efter att ge. Vi tar till oss din feedback och ekonomiavdelningen skickade tidigare en reviderad faktura samt en förklaring av debiteringen. Om du vill, är du varmt välkommen att kontakta oss om det kvarstår några frågor.
Professionellt och väl utfört arbete.
Snabbt och effektivt besök men dyrt
Mycket bra arbete på plats med trevlig tekniker. Däremot måste Energipartner tänka om helt hur de debiterar sin tid. En timmes arbete utfördes på plats. Sen har Energipartner lagt på två timmar som de kallar restid och beställning av reservdelar. Dessutom debiteras kostnad för bil. Det handlar om en reservdel som byttes på plats. Det är inte rimligt att man ska betala två timmar för detta. Så tänk om Energipartner!! Hälsningar Johan
Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – vi uppskattar all feedback då den hjälper oss att bli bättre. Vi beklagar att du upplevt att debiteringen inte motsvarade dina förväntningar. Energipartner debiterar per påbörjad arbetstimme, vilket innebär att även en del av en timme räknas som en hel vid fakturering. Detta framgår även tydligt på vår hemsida. Vi hoppas att detta klargör hur debiteringen gått till, men om du har ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta oss direkt – vi vill gärna hjälpa till.
Jag känner att energi partner är service inriktade, kunniga med snabb leverans.Och proffsigt utförande av arbetet!
Jag har genomgående ett stort förtroende för Energipartner.Från första kontakt till i mitt fall årsservice på min IVT bergvärmepump har det varit ett trevligt och kunnigt bemötande. Mvh Carl-Göran Lindgren
Hög servicenivå före och efter installation av ny värmepump.
Trevlig, kunnig och följde upp. 10/10
Snabb kunnig trevlig reparatör
Det är Energipartner som installerat vår bergvärme för ett antal år sedan och som sedan dess skött inställningar och filterrensning på min begäran. Det görs omsorgsfullt och snabbt, frågor besvaras och råd ges. Det känns lugnt och tryggt och jag värderar att det är ett lokalt företag med ansvar för det område där de sjäva finns.
Utför inte en korrekt service. Skippar vissa punkter då dom säger "det är ok" Efter flertal service så går saker sönder efter 2 veckor..
Tack för din feedback. För Energipartner står kundnöjdhet i största fokus och skulle därför uppskatta om du ville höra av dig till oss eftersom vi inte vet vem du är. På så vis kan vi titta närmare på ditt specifika ärende och se vad som har hänt.
Ett väldigt bra och proffsigt bemötande av en kunnig säljare. Jag har anlitat Enerigipartner för ett antal år sedan och var väldigt nöjd med teknikern som utförde arbetet vi detta tillfälle. Jag köpte en ny IVT värmepump där installationen utfördes av den tekniker som vid förra tillfället. Så jag/vi är jättenöjda med hela processen.
En mycket bra installation av bergvärmepumpen från ”ax till limpa”. Allt gick som på räls.
Jag har anlitat Energipartner för en komplex modernisering av en värmeundercentral. Arbetet inkluderade nya värmepumpar, acktankar, expansionssystem med mera. Jag är mycket nöjd med Energipartners arbete. Trots pågående hotellverksamhet utfördes arbetet utan störningar. Energipartner är seriösa och pragmatiska och enkla att arbeta med. Rekommenderas.
Utmärkt service från inledande telefonsamtal till utförd reparation.
5 års garantiservice, servicen helt OK
Bra och snabba med en god service anda kunniga och snyggt arbete. Mycket nöjd!
Besök hos Energipartner gav snabb bokning av service. Vårt problem med bergvärmen fixades snabbt. Vi är mycket nöjda. .
En mkt trevlig person, som svarade på alla mina frågor och av mig bra råd
Mycket trevligt besök idag av kunnig och väldigt trevlig servicetekniker. Snabb hjälp och pedagogisk förklaring kring varför problemet uppstått. Stort tack för hjälpen. /Andreas
Trevligt bemötande och korrekt åtgärd efter kompetent anays (även om det fick fuderas ett tag).
Ett bra och kunnigt företag, har installerat flertalet värmepumpar med gott resultat. God service och bra garantier.
Trevligt bemötande och smidigt genomfört installationsprojekt av en ny frånluftsvärmepump.
Utomordentligt bemötande och service!
Jag blev fint bemött av Energipartner när det gällde att uppskatta vad som borde göras och fick fler förslag av vad dom tyckte behövde göras. Hade nog höga förväntningar men tyckte att Energipartner levde upp till dom och mer därtill. Fick också min dränering dokumenterad med många bilder som jag erhöll efter att jobbet var klart! Under tiden jobbet pågick kunde jag ställa frågor som besvarades kunnigt. När det blev problem så blev jag involverad innan några åtgärder gjordes. Energipartner kom också med innovativa lösningar...
Super bra, trevliga och hjälpsamma.
Bra bemötande när tid bokades och en bra och insiktsfull diskussion med serviceteknikern.
Snabb och bra service! Pålitliga och enkla att ha att göra med.
Inte alltid så lyhörda vad kunden behöver/vill tex måste jag varje gång be om rot avdrag i efterhand. Bra jobb.