Kylslaget AB

kylslaget.se
  • BadgeSixYears
5 737
4.4

Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...

5737 omdömen om Kylslaget AB

Sedan starten hos Reco 2020

Juan V
Skrev om Kylslaget AB

Bra bemötande, trevligt personal ,pumpen funkar jätte bra nu

Bengt H
Skrev om Kylslaget AB

Bra hon gjorde sitt jobb!!!!!!

Seved Inge Alexander J

Servicen helt nöjd med. Negativt är att första servicen skulle ingå vid köpet. Men har fått en faktura ändå .

Morgan G
Skrev om Kylslaget AB

Mycket proffesionellt gjort arbete. Installatör Hannes. Mkt trevlig. Rekommenderar varmt. MVH Morgan

Ann E
Skrev om Kylslaget AB

Väldigt bra bemötande och tydlighet kring vad som utförts.

Bo Göran C
Skrev om Kylslaget AB

Mycket trevlig och kunning tekniker.

Stefan G
Skrev om Kylslaget AB

Mycket nöjd med servicen på mina luftvärmapumpar

Nadine T
Skrev om Kylslaget AB

Punktliga, trevligt bemötande, tydlig och professionell hjälp. Mycket nöjd från bokning till utförd service.

Jan H
Skrev om Kylslaget AB

Beställde luftvärmepump, fick innan beställning svar på frågor vi hade. Utrustning och montör kom på utlovad dag och utlovad tid. Montering gick smidigt av mkt trevlig och proffsig montör. Fakturan kom med offererat belopp. Summerar: Allt fungerade som utlovat, riktigt smidigt. Rekommenderar. Jan

Henrik L
Skrev om Kylslaget AB

Snabb service. Kom på utsatt tid. Klar på utsatt tid. Grundlig rengöring och mycket bra resultat. Väldigt kunnig tekniker! Rekommenderar alla att göra service på sin luftvärmepump och använda Kylslaget AB

Monica S
Skrev om Kylslaget AB

Trevligt och proffsigt genomförd service !

Lars D
Skrev om Kylslaget AB

Mycke smidigt snabb återkoppling och trevlig service kille

Per V
Skrev om Kylslaget AB

Bra service och trevlig kille

Martin R
Skrev om Kylslaget AB

Bra bemötande och utfört arbete.

Bibbi L
Skrev om Kylslaget AB

Trevliga att ha att göra medd.

Susanne M
Skrev om Kylslaget AB

Bra service och trevlig personal.

Kjell L
Skrev om Kylslaget AB

Trevlig och kunnig tekniker som lämnade flera tips om framtida skötsel av värmepumpen.

Kjell Bertil L
Skrev om Kylslaget AB

Helt ok, snabbt effektivt och trevlig montör

Christer M
Skrev om Kylslaget AB

Trevligt bemötande och väl genomförd service

Leif K
Skrev om Kylslaget AB

Grundlig service, väldigt bra genomförd och trevligt bemötande.

Karl M
Skrev om Kylslaget AB

Utomordentligt trevlig personal, jobbet som utfördes var toppen. Servicen som utfördes på värmepumpen var enligt mitt bedömande klanderfritt (jag är novis inom området) , så nu kan jag värma och kyla lugnt den närmaste tiden. Kan varmt rekommendera Kylslaget, ifall någon frågar mig. Mvh. K-G M

Gun E
Skrev om Kylslaget AB

Luftvärmepumpen Daikin Solo XRH35 installerad 2019 o har fungerat utmärkt hela tiden. Tid för service har Kylslaget AB hållit koll på med vänliga apropåer. Senaste service genomfördes nu i juni 2026 av en proffsig, trevlig o snabbtänkt tekniker. Detta har genomsyrat all kommunikation med bolaget. Är nöjd o trygg med en bra produkt samt kunnig personal. Med vänlig hälsning, Gun

Sune Å
Skrev om Kylslaget AB

Proffsig servicekille med goda kunskaper.

Leif O
Skrev om Kylslaget AB

Dårlig jobb slavade en skruv till värmepumpen

Anders L
Skrev om Kylslaget AB

Det var enkelt att beställa, montören arbetade snabbt och skickligt. Luftvärmepumpen fick en välbehövlig renovering. Jag hade inga särskilda förväntningar.

Emilié M
Skrev om Kylslaget AB

Trevlig och serviceinriktad tekniker som fick igång vår luftvärmepump som krånglat.

Eva A
Skrev om Kylslaget AB

Tack för noggrant utförd service på vår luftvärmepump. Fick svar på alla mina frågor och även ytterligare beskrivningar på vad vi ska tänka på.

Katarina S
Skrev om Kylslaget AB

Jätteproffsiga, bra återkoppling och fin service!

Lena M
Skrev om Kylslaget AB

En duktig och trevlig ung kille som gjorde en ordentlig rengöring och kontroll av min luftvärmepump.

Jan S

Hjälpsamma, flexibla, trevliga

Sven L
Skrev om Kylslaget AB

Service luftvärmepump. Punktligt fint bemötande och bra information. Verkligen bra👍

Katrine M
Skrev om Kylslaget AB

Funkade helt enligt plan. Trevligt och kunnighet bemötande.

Lars K
Skrev om Kylslaget AB

Tecknikern var noggrann och trevlig. Lätt att boka en ombokning men det gick bra.

Anne-cathrine Q
Skrev om Kylslaget AB

Snabba, håller ordning och rent

Mats Johan G
Skrev om Kylslaget AB

Vi är helnöjda med installationen av luftvärmepumpen. Snyggt och proffsigt monterat.

Nina Margareta R
Skrev om Kylslaget AB

Mycket nöjd med servicen av vår luftvärmepump. Teknikern var både trevlig, professionell och kunnig. Han arbetade noggrant, förklarade vad han gjorde och svarade på våra frågor på ett tydligt och vänligt sätt. Det märktes att han hade stor erfarenhet och ett genuint engagemang för sitt arbete. Kan varmt rekommendera både honom och företaget. Tack för ett utmärkt jobb!

Björn H
Skrev om Kylslaget AB

Väl utförd service på vår sju år gamla luftvärmepump. Hon var mycket noggrann i rengöringen av utrustningen och var mycket kunnig.

Åsa F
Skrev om Kylslaget AB

De kom i tid, var väldigt trevliga och kunniga. Vi har alltid varit väldigt nöjda med Kylslaget och kommer fortsätta att vara kunder hos dem.

Hans S
Skrev om Kylslaget AB

Kylslaget skötte servisen på vår värmepump professionellt, kunnigt, och med ett trevligt bemötande.

Sofie S
Skrev om Kylslaget AB

Fantastisk service och kan varmt rekommendera kylslaget.

Per W

Proffsigt arbete. Noggrann montör

Alexander R
Skrev om Kylslaget AB

Snabbt, effektivt och noggrant. Har inget att klaga på.

Patric S
Skrev om Kylslaget AB

I dag fick jag min luftvärmepump installerad. Installationen blev proffsigt utfört av en riktigt trevlig installatör. Jag kan verkligen rekommendera kylslaget.

Tromm Kaj T
Skrev om Kylslaget AB

det har varit utmärkt positivt från dag ett, trevliga tekniker och väl utfört arbete och service på den av kylslaget monterade luft värme pumpen, och återkoppling på telefon och varit perfekt !!!

Maria B
Skrev om Kylslaget AB

Service på tre luftvärmepumpar, jätte trevlig serviceman och jätte nöjd.

Christer S
Skrev om Kylslaget AB

Utfört arbete med service och felsökning har varit tryggt och professionellt utfört. Tekniker visar trygg och bra kompetens och ärlighet. Betyget åker dock ner något på grund av lång väntan på reparation.

Karin B
Skrev om Kylslaget AB

Mycket trevlig och kunnig servicetekniker

Pia N
Skrev om Kylslaget AB

Vi är mycket nöjda med bemötandet och engagemanget som visades oss.

Leif K
Skrev om Kylslaget AB

Vänligt bemötande och snyggt jobbat. Funktionen av pumpen är inte ännu kontrollerad. /Leif P.

Hans M
Skrev om Kylslaget AB

Hade service på värmepumpen, mycket nöjd med teknikern som utförde arbetet. kunnig man och mycket trevlig. Tack Kylslaget.