Vi anlitar alltid Kylslaget för service av vår LVP. Vill du förlänga livslängden på din pump behöver du ha service minst varannat år. Vi är väldigt nöjda med Kylslaget.
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
5239 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Hade beställt en rengöringingsservice på en av mina luftvärmepumpar och det utfördes snabbt, proffesionellt av en mkt trevlig och kunnig kille. Jag frågade om den andra av mina pumpar och han fixade den också (även om jag inte beställt den från början). Mkt nöjd. Kan rekommenderas.
Snabb och proffsig service omsorgsfullt utförd. Rekommenderas
Jättetrevligt bemött av personalen
Trevlig tekniker, som utförde sitt uppdrag med service på luftvärmepumpen med noggrannhet . Helt nöjd! Anki
Vill inte ge något betyg ännu eftersom killen som var här lyckades ha sönder pumpen. En ny pump ska installeras på måndag och om det går bra så kan jag lämna mina åsikter! Klas. 2026-02-20
Mycket positiv! Hade inga förväntningar, men är mer än nöjd.
Hej, det var en trevlig kille som hos mig han gjorde ett gott arbete. Jag är jättenöjd med honom. Han får gärna komma nästa gång tack och hej
Bra och proffsigt, men lite dyrt tycker jag
Installation av en värmepump. Teknikern hade inte kompetens att fullgöra hela installationen. Trots att den fanns med i beställningen. Yttre delen monterades alldeles för lågt. Han frågade inte om placeringen. Lämnade allt skräp- städade ingenting efter sig. Arbetet tog 1,5 timme för ett fastpris från Bauhaus på 5495:- jag känner mig blåst.
Årlig service av klimatanläggning. Fungerar mycket bra, kommer på utsatt tid och arbetar smidigt. Vi är nöjda och har varit det i flera år
Trevlig tekniker som också berättade i detalj vad han gjort.
Snabb och trevlig personal som gjorde ett utmärkt jobb. Blev genast varmare.
Trevligt bemötande både vid beställning på telefon och vid besöket. Bra svar på frågor gällande pumpen och servicen. Tydlig information efteråt med bilder på servicen. Vi har haft servicen i flera år vilket förlängt livslängden på luftvärmepumpen.
Trevligt bemötande och inget att klaga på.
Smidig service, behövdes och blev mkt bättre luftflöde efteråt.
Ett mycket proffsigt arbete utfört. Trevligt montör. Snabbt och smidigt. Rekommenderas!
Mycket trevligt bemötande per telefon. Teknikern mycket noggrant i sitt arbete och höll utlovda tider. Väldigt professionellt utfört service. Rekommenderas.
Trevligt bemötande. Glad o trevlig. Noggrann rengöring av min varmluftspump. Alltså servisen var mycket bra.
Enkelt smidigt bra kontakt inför besöket. Trevlig tekniker.
Pålitlig leverantör av service!
Klockren installation och bemötande👍
Tillmötesgående och professionellt utfört arbete då luftvärmepumpen behövdes servas. Kan varmt rekommendera Kylslaget.
Bra och snabb service
Jag fick hjälp med rengöring av min luftvärmepump. Arbetet fick ta tid och utfördes noggrant. Jag har numera en jämn och bra värme i huset.
Vänligt och noggrant. Vad jag kunde bedöma.
Bra Pålitliga Dyra Men överlag väldigt bra
Hej, vill bara säga med några ord att er serviceman Adam gjorde sitt arbete mycket noggrant och sakkunnigt samtidigt som han är en mycket trevlig person. Han är välkommen till oss vid nästa service av vår värmepump. Kerstin och Gunnar i Vårberg
Det var bra riktigt gjort av rengöring och snabb trevligt tekniker
Lugna, kunniga och noggranna och servicemainded. En i lärande o en instruerande, bra team.
Killen som kom och gjorde jobbet var trevlig och gjorde (som jag tror ett bra jobb) allt fungerar bra dan efter. Jag tycker emellertid att det är dyrt med drygt 3500.- för en timmes jobb. B-O Törnqvist
Vänligt bemötande noggrannhet
När vi väl fick till ett besök var det bra. Service teknikern som kom ut Kl 08.00 12/2 till vildandsvägen var väldigt trevlig och duktig. /C
Trevlig och snabb person bra intryck
Trevlig och noggrann personal.
Snabba och trevliga, erbjöd en tidigare tid när de fick ett återbud
Punktligt, snabbt genomfört, bra doumentation En bra erfarenhet !
Bra bemötande. Noggrant utförd service av luftvärmepump. Tydligt serviceprotokoll.
Det fungerar bra med min sällan använda apparat den blir väl servad och kommer hoppeligen hålla livet ut för mig. Bra servare gör bra jobb! r
Alltid trevliga och serviceinriktade, gör allt för att lösa missförstånd och problem.
Utförde arbetet bra, men kunde tänka sig för lite mer när han gick med skorna inomhus.
snabbt och proffsigt utfört trevligt bemötande
Allt ok men 4000kr för ett par timmars jobb är inte särskilt prisvärt…
Inga konstigheter. Utmärkt och effektivt arbete!
Trevligt bemötande. God kunskap om produkten. Skulle även få info angående ny ev. varmluftspump i fakturan, men där fanns ingen så'n beskrivning. Tråkigt. Vore även bra att få en spec. på vad som har åtgärdats samt hur mycket bättre luftflödet blev. Mvh, Börje
Toppen! Bra service, kom när de skulle, gjorde lite extra!
Trevlig och noggrann servicetekniker.
Trevliga och tillmötesgående. Kom i utsatt till vilket jag uppskattade.
toppen, trevligt personal och proffsigt. Nöjd kund
Teknikern var bra men opedagogisk. Kontoret väldigt tillmötesgående