Trevligt bemötande. God kunskap om produkten. Skulle även få info angående ny ev. varmluftspump i fakturan, men där fanns ingen så'n beskrivning. Tråkigt. Vore även bra att få en spec. på vad som har åtgärdats samt hur mycket bättre luftflödet blev. Mvh, Börje
Kylslaget AB
Välkommen till Kylslaget AB! Vi har varit med i branschen sedan 2007 och har därför stött på alla möjliga typer av problem och på så vis blivit väldigt bra på att lösa det mesta inom kategorin luftvärmepump. Vi är idag ett av Sveriges största installationsföretag inom luft-luftvärmepump. Alla våra tekniker är utbildade och...
5195 omdömen om Kylslaget AB
Sedan starten hos Reco 2020
Toppen! Bra service, kom när de skulle, gjorde lite extra!
Trevlig och noggrann servicetekniker.
Trevliga och tillmötesgående. Kom i utsatt till vilket jag uppskattade.
toppen, trevligt personal och proffsigt. Nöjd kund
Teknikern var bra men opedagogisk. Kontoret väldigt tillmötesgående
Sbabbt och smidigt rent och snyggt efteråt
Snabba, noggranna och gav bra information samt råd.
Trevlig man som var noggrann och ordentlig och som svarade och förklarade bra.
Trevlig och serviceminded person som var här. Gjorde sitt jobb snabbt och snyggt. Mycket nöjd!
Jag anlitade Kylslaget för regöringsservice av två luftvärmepumpar. Bra ocj snabb hantering.
Relationen är mycket god sedan många år. Trevlig personal. Snabb, kompetent och noggrann. God dokumentation. Vad mer kan man önska av den som har kontinuerlig service av min bostads viktiga komponenter. Fortsätt så.
Har svårt att bedöma hur arbetet har utförts eftersom jag inte har något att jämföra med. Kylslaget ringer när det är dags för service, de kommer på avtalad tid, utför det arbete de förväntas göra förmodar jag och därefter fakturerar. Vad kan gå fel???
Väldigt proffsigt med dokumentation på allt som utförts!
Bra arbete. Utfördes snabbt och bra.
Trevligt bemötande och ett bra servicebesök.
Snabb och trevlig service. Informativ servicetekniker.
Service på två luftvärmepumpar. Jobbet verkar vara väl utfört, pumparna låter mindre och ger bättre effekt. Lite små brister i hanteringen, hade lätt kunnat undvikas med bättre kommunikation.
Trevlig servicetekniker tog sig tid att göra allting ordentligt, och även om jag fick hjälpa till med handdukar och kokande vatten då hans ångrengörningsmaskin fryst till is hans bil, så gick allting smidigt ändå. Han rengjorde delarna till luftvärmepumpen och det var ju rejält smutsigt, vilket jag senare fick ta hand om. Jag fick bra tips på hur jag undviker mögelbildning på sommaren i samband med kylning.
Tack det var bra utförd....lite för mycket pengar för 3st. rengöring 8185 kr. MVH Zsuzsanna Lendemar
Det var bra. Han jobbade effektivt och trevligt.
Grundlig rengöring av växlare och en trevlig kille som berättade vad han gjorde och varför.
Telefonkontakten fungerade utmärkt och serviceteknikern gjorde ett snabbt och effektivt jobb. Inga klagomål.
Killen som skulle serva vår värmepump hade aldrig servat den modellen som vi har. Det blev en utmaning, tog längre tid, men han kämpade på med gott humör och fixade det jättebra utan extra kostnad. Vi fick också värdefulla råd som vi inte kände till, om skötseln av värmepumpen.
Väldigt noggranna och förklarar gärna när vi frågar.
Har lite delad i min uppfattning. Trevlig säljare som var behjälplig vid frågor. Leveransen var katastrof. Ringde när de stod utanför hemmet utan någon förvarning. Jobbar några mil från hemmet så blev bökigt. Sen kom inte alla luftvärmepumparna på samma gång så blev precis samma vid leverans nummer två. Dock funkade installationen bra. Blev lite diskussioner då installatören trodde att det skulle vara enklare än han trott. Dock löste han så de hamna på plats. Fast tog inte med sig de gamla pumparna som säljaren sagt att...
Teknikern var trevlig och vad jag kan bedöma så var han kunnig.
Toppenkille som installerade vår luftvärmepump. Bra och kunnigt bemötande. Fick luftvärmepumpen installerad en vecka tidigare just när kylan slog om till nästan 15 minusgrader. Vi är så nöjda :)
skötte det snabbt och smidigt. Stödade efter sig och denna teknikern gjorde mycke bättre repareing av kylslangen än förra servis gubben gjorde
Slarvig. Fläkten ej ordentligt fastsatt. Utedelen lämnar oljud.
Trevlig och kunnigt bemötande, Nöjd
Mycket bra. Trevlig och kunnig serviceman.
Trevlig tekninger som gjorde ett bra jobb.
Ganratijobb: Bemötandet, både av kundtjänst och montör, får högsta betyg. Överträffade alla mina förväntningar. Reine var mycket trevlig, kunnig och gjorde ett jättefint jobb! Betyg 11 av 10! Stort tack!
Mycket bra servicekille o ett väldigt bra jobb
Helt okey service. Gjorde det vi hade förväntat av dem.
Uppdraget här hos oss var service av luftvärmepumpen. Effektivt jobb och Trevlig servicekille.
Trevlig kille, gick snabbt att göra service
Väldigt nöjd med allt. Service och personal mycket professionell.
Jättetrevlig tekniker, gjorde ett snyggt jobb,samlade ihop skräpet efter utfört arbete.
Mycket noggrann och proffsig service! Dessutom trevlig!
Jag är väldigt nöjd med servicen
Bra service, apparaten fungerar mycket bra nu....
God oppfølging og gjennomført service
Service på topp. Bra service.
Helt OK. Räcker inte detta? Varför måste man skriva mer än man har att säga?
Servicen på luftvärme pumpen gick smidigt och utfördes på ett effektivt och smidigt sätt. Kom i tid och slösade inte tiden på onödigt prat. Gav ett proffessionellt intryck.
Tydligt och professionellt. Kommer fram med förslag beroende på bekymret.
Bra service och trevligt bemötande
Snabbt enkelt och inget tjat, merförsäljning eller krångel. Bra uppföljning och föredömligt protokolls