Snabb handläggning, proffsigt jobb och trevligt bemötande.
Pumpia AB
Välkommen till Pumpia! Vi har varit verksamma i branschen sedan 2011 och inriktar oss på att hjälpa dig som kund med installation av luftvärmepump. Vårt motto är att nöjda kunder ger trevliga arbetsdagar och genererar fler kunder. Därför ser vi alltid till att lyssna till dig som kund och dina önskemål. Är du inte nöjd, då...
849 omdömen om Pumpia AB
Sedan starten hos Reco 2020
Okomplicerad process från offert till färdig installation. Hela konceptet var bra. Den nya pumpen kom på plats och fungerar bra.Skönt att slippa avinstallera gamla pumpen och att frakta bort den. -Så smidigt!
Köpet var toppen, och installatören var fantastisk service inriktad och duktig.
Nöjd med både maskin och installation
Jag köpte en luftvärmepump till garaget. En bra och snabb process från offert till installation och driftsättning. Men jag ifrågasatte kostnaden för installationen som enligt säljaren låg fast, eftersom vad jag kunde anta, var satt med väl tilltagen marginal. När sen installationen utfördes gjordes den långt snabbare än vad som var förväntat, vilket iofs är bra, men jag kände mej rejält överdebiterad. Systemet med rotavdrag kommer inte kunden tillgodo utan skapar ett utrymme för leverantörerna att ta kraftigt betalt. När...
Hej Per Våra kostnader för installationer har legat på samma pris i många år trots stigande kostnader. Att din installation gick på snabbare tid än du förväntade dig beror på att vi jobbar med duktiga och mkt erfarna kyltekniker. De har övat upp ett effektivt sätt att jobba på vilket gynnar dig som kund som inte behöver vara hemma från jobb eller annat under längre tid än nödvändigt.
Jättebra bemötande från Anita som gjorde detta inköp lätt som en plätt. Installation genomförd enligt överrenskommelse,snabbt och smidigt. Slutresultatet blev kanonbra.
Noggranna kostnadsförslag. Trevligt bemötande. Höll tider som lovat. Absolut inget att klaga på.
Trevligt bemötande och snabb leverans av luftvärmepump.
Bra bemötande. Nöjd med montering av pumpen, allt bra. En gree pump.
Allt fungerade perfekt från offert till att värmepumpen var på plats.
Enkel beställning. Tydlig info om olika produkter och rekommendationer vad som bör passa mig bäst utefter mina preferenser. Tydlig och korrekt faktura. Trevligt bemötande. Inga konstigheter, rekommenderas!
Är jättenöjd med vår nya luftvärmepump. Kunnig installatör. Mycket professionellt.
Allt sköttes enligt förväntningarna. Bra info vid försäljningen, och mycket nöjd med installationsarbetet.
De ringde upp innan de lämnade offert så jag fick pris på det jag behövde. Inatalatören va sen på plats men va mycket trevlig och utförde ett bra job. Har problem med att kippla upp mitsubitsin mot appen. Har fortfarande inte fått hjälp med det.
Det som är så bra med värmepump i mitt hus är att de är alltid varmt och behagligt. Jag kan elda med ved när jag vill inte för att jag måste .
Mina många frågor besvarades och lärde mig en hel del. Installationen blev jättebra och mina val förklarades pedagogiskt! Jag är my jet nöjd köpare!
Proffsigt bemötande och bra installatör. Mycket nöjd !
Mycket väl bemött, kanon duktig kille som installerat våra värmepumpar
Gort jobbet bra så långt ett jobb kvar. Blir nog bra det med !
Bra service, bra återkoppling, proffsig installation. Håller vad som lovas.
Värme pumpen var mycket bra, proffs installerad ,från beställning till färdigt 3 dagar
Bra, kan inte beskriva det på något annat sätt.
Mycket trevligt bemötande från offertstadiet ända till färdigmonterad produkt.
Från offert till fakrura var det världsklass. Det gick fort att få offert. Verkligen jätte trevlig säljare. Montören var hur trevlig som helst och han var verklugen snabb och monteringen blev jätte bra. Jag pratade även med en kvinna som hjälpte mig med fakturan som jag ville ändra på. Så jag är hur nöjd som hels både med personerna och värmepumpen.
Bra och proffsigt bemötande. Bra leverans.
Funkade i stort jättebra. Möjligen lite mer feedback / ater bekräftelse innan instalationen.
Mycket bra helhetsupplevelse av alltifrån offert till genomförande! Fint bemötande hela vägen, kort väntetid till installation och tydlig information hela vägen. OCH en superbra pump! De bästa rekommendationerna från mig😄
allt mycket bra och det inte första gången vi anlitat er
Smidigt och proffsigt med en smärtfri o snabb installation.
Upplevelsen från telefonsamtal till monterad leverans var snabb och bra. I samtal om service på befintlig luftvärmepump fick jag besked om orsak till fel och ungefärlig prisuppgift och samt förslag till ny pump av annat märke. En vecka senare var ny pump monterad. Bra behandling.
Bra bemötande köpte en värmepump på nätet.Fungerade mycket bra med dem som monterade pumpen
Service av värmepump som var bra, mindre bra att behöva vänta tre år på ett nytt galler som var skadat vid leverans
Bemötandet hos Pumpia var utmärkt - bra information och klara besked. Installatören, av min Gree luftvärmepump, var slarvig och jag har plockat skräp efter honom, både stort och smått samt cigarettfimpar. Det var också lite svårt att förstå installatören, då han inte pratade helt bra svenska.
Snabba och effektiva, bra info
Mycket Snabb och bra kontakt, bra rekommendationer vad som passar bäst för oss och även vad vi inte behöver. Lokalt företag som matchar de lägsta priserna. Kompetent och trevlig installatör.
Gjorde ett bra jobb och jag fick ett trevligt bemötande Mvh Jonas
Personlig och professionell kontakt. Man känner sig inte som en kund i en kassakö.
Jag blev lovade installatör med dubbel kompetens. Installatörer hade ingen kompetens inom el. Värmepumpen började blinka. Ringde installatöreren och frågade om den ska blinka han sa att det nog var "Stand by läge" Googlade och insåg att det nog var elförsörjningen. Åkte ut till huset igen. Kopplade in pumpen i annan kontakt och det blev OK. Installatören frågade mig om jag känner någon med el kompeten Vi beställning begärde jag inbyggnad av utedel detta hade installatören ingen aning om Så det blev ingen detta jag får ordna det själv. Hälsningar Lennart ljungkvist
Hej Lennart Våra installatörer har kompetens att dra el. Problemet hos dig var att den befintliga pumpen som du haft i många år var kopplad med en ojordad elkabel. Vår installatör ville absolut inte koppla in den på detta sätt. Du hade inga lediga säkringar kvar i din elcentral som vi kunde dra el från och vi jobbar med att installera värmepumpar, inte bygga om elcentraler. Installatören föreslog då att vi rent tillfälligt kopplar in pumpen på en jordad säkring i köket i väntan på att din elektriker kommer och bygger ut...
Mycket trevlig och bra service.
håller avtaler. duktig montör. trevligt bemötande
Snabb leverans Duktig instrulatalatör
Snabb och bra service. Bra pris samt trevlig och kompetent personal. Snabb installation. Vi är verkligen nöjda.
trevlig installatör och lätta o ha o göra med
Väldigt bra kundmottagande både från pumpa och montören. Rekommenderar starkt.
Trevligt bemötande och snabbt genomfört arbete
Klockrent, allt fungerade bra och bra priser.
Snabbt och bra innstalation.rekomenderas
Ingen positiv upplevelse vid installationen, men tog ändå lite ansvar efter jobbet klart. Men missnöjd med jobbet, inget monterades enligt önskemål från mig och installatören ljög om möjligheterna att utföra montaget, ville förmodligen inte skarva bakom innedel genom att dra ut rören på andra sidan av den. Borrade hål i väggen och lagade hålet med silicon. Skärpning på den fronten tack Thommy L
Hej Thommy Det var tråkigt att höra. Installationen på ditt garage är gjord enl det du och installatören talade om. Skarvar ska vara på rätt plats rent installationstekniskt. Om du vill ta gärna kontakt med mig på telefon så bokar vi in att installatören kommer ut till dig och går igenom installationen. Maila mig gärna foton på om det är något du vill ska åtgärdas. MVH Anita på Pumpia
Snabb och väldigt bra kontakt med Anita på Pumpia gjorde att affären genomfördes väldigt proffsigt. Leverans och montering genomfördes på utsatt tid och slutresultatet blev perfekt. Rekommenderar Pumpia till alla.
Bra kundbemötande och kunnig personal.