Snabba svar och bra stöd inför val av produkt. Duktiga och ordningssamma installatörer.
Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB
Vi är proffs på värmepumpar & förnybar energi. Vi säljer, installerar samt utför byten och service på lösningar från ledande tillverkare. Vårt team har tusentals framgångsrika installationer i bagaget och tar ett helhetsansvar för varje projekt så att du som kund ska känna dig trygg och inte behöva involvera flera företag. Vårt...
180 omdömen om Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB
Sedan starten hos Reco 2024
Fantastisk service, mycket professionell och jag rekommenderar dem starkt!
Kunnig personal som testade bergvärmeanläggningen och som förklarade så pedagogiskt hur den fungerar och olika fel som kan uppstå. Ritade upp på papper så det blev tydligare och lättare att förstå. Sedan efter kontroller och tester visade det sig så lyckligt att det inte var något fel på själva pumpen.
Väldigt professionella, trevliga och trots att det blev lite strul med installationen först, så var de direkt tillbaka och fixade strulet. Rekommenderar!
Engagerad och kunnig service av vår AC.
Bra och noggrann installatör, det blev som vi önskade
Väldigt bra service och proffsigt utförande. Vi är toppennöjda - rekommenderar starkt.
Proffsigt bemötande och professionellt utfört arbete med vår AC. Mycket uppskattat!
Tack för omdömet Frank - kul att du uppskattade våra medarbetare! 😊👍
Trevliga och duktiga på sitt arbete. Kan varmt rekommendera detta företag.
Tack för det fina omdömet Anont - kul att du rekommenderar oss! Hoppas allt blir bra med båda produkterna. 👍😊
Bra service trevlig personal, både tekniker och säljare. Fick bra information från servicekillen om hur min produkt fungerar.
Tack för omdömet Anette - det betyder mycket att höra att vår strävan efter kundnöjhet ger resultat! 🤗🌟
Tusen tack, för ett proffsigt utfört arbete och bemötande, från kontakt till utförd installation! Vi är supernöjda med resultatet och kan varmt rekommendera Sundbybergs Kyl & Värmecenter! Ni är bäst!
Trevlig, proffsig och tillmötesgående personal. Kan varmt rekommendera!
Tack för fint omdöme Tobias - det uppskattas 🙏😊
Servade min värmepump och allting var bra till ett rimligt pris. Rekommenderas verkligen!
Tack för omdömet Daniel! Kul att du rekommenderar oss 🙌
Gjorde ett kanonjobb och var mycket trevliga!
Tack för fint omdöme Henric! Kul att du blev nöjd 😊
Anlitade Sundbybergs Kyl & Värmecenter AB för felsökning av en Panasonic luftvärmepump som gav dålig värme och visade felkod F97. Teknikern var trevlig och professionell i sitt bemötande, men slutsatsen efter felsökningen blev att styrkortet behövde bytas, med en uppskattad ytterligare kostnad på cirka 3 700 kr. Eftersom jag kände mig osäker tog jag in en second opinion från ett annat företag. De konstaterade att systemet saknade cirka 500 g köldmedium (av totalt cirka 1 kg), justerade röranslutningar och fyllde på köldmedium....
Hej Niklas, Tack för att du tog dig tid att lämna ett så utförligt omdöme. Vi är glada att du upplevde vårt bemötande som trevligt och professionellt, men vi beklagar naturligtvis att du inte känner dig nöjd med helheten. Vid vårt besök genomförde vi en felsökning av värmepumpen utifrån de symptom och felkoder som fanns då. Kontroll av köldmedienivå och eventuellt läckage är normalt en av de första sakerna vi tittar på vid den här typen av problem, och det gjorde vi även hos dig. Vår kontroll visade att det fanns tryck...
Väldigt trevligt mottagande och snabb service :)
Tack för omdömet Mozhgan! Kul att du blev nöjd! 👍😊
Toppen! Smidigt att boka service på min värmepump på hemsida och få priset direkt samt trevlig person som kom ut. Rekommenderas varmt ☺️
Tack för omdömet Bernhard - kul att du rekommenderar oss 😊👍
Mycket duktig o sympatisk man som servade min luftvärmepump!
Tack för omdömet Marie-Louise - kul att höra att du blev nöjd med vår servicepersonal. 😊❄️☀️
Skickar fakturor fast man väljer att betala via Klarna (hänt över 2 ggr) - sen när man mailar är dom dryga och påstår att det är ens eget fel fast man gjort allt rätt via hemsidan samt att dom inte ber om ursäkt heller. Hade bokat en tid för service men sen ringer dom och vill tidigare lägga detta - minst sagt märkliga individer i det telefonsamtalet som lät besvärade när jag sa ”jag ska kolla om min sambo är hemma tidigare, jag ringer upp strax”. När jag ringde tillbaka efter ca 1 minut och sa att det gick att dom tidigare...
Tack för omdömet Martina. Det kan vara värt att känna till att fakturan behövs som underlag eftersom den gäller som garantibevis samt innehåller information om skatteavdrag som saknas på kvittot från Klarna. Vi beklagar att vi bad om flexibilitet vad gäller ankomsttid och noterar att servicenivån inte var tillräcklig på telefon, det får vi jobba på. Det här är första gången vi hör talas om att det skulle ha blivit problem med ett eluttag hos dig, våra rengöringstekniker har ingen elbehörighet och hade därför inte möjlighet att hjälpa er med detta, men naturligtvis kan vi fixa eluttaget.
Snabb respons, bra bemötande, fixade problemet samtidigt som de berättade vad de gjorde och informerade om vad man själv kan göra för att minimera problem med VP. Plus att de städade upp efter avslutat arbete .
Tack för omdömet Kjell - kul att du uppskattade servicen! 🌟
Ingen tjänst ämnu leverad¡¡!!!!!!!!@!
Tack Tomas för att du gör oss uppmärksamma på att förfrågan om omdöme skickas ut redan innan vi hunnit utföra tjänsten! Vi ska försöka hitta en lösning på detta. 👍
Trevliga, kunniga och tillmötesgående. Svarar på alla frågor och ger en tips om handhavandet, förklarar vad som händer i pumpen vid frågor. Har problem med isbildning i utedelen vinterhalvåret vilket de åtgärdar utan kostnad. Gick under garanti. Så både installation för ca 1,5 år sedan och service får mer än godkänt.
Tack för omdömet Karen. Det betyder mycket! 🤗
Uppdatering: Det verkar ha haft något tekniskt problem med bokning/email och de har gjort en ny bokning nu 👍 Original: Jag bokade hembesök via hemsidan och fick en bokningsbekräftelse över email, men ingen dök up. Jag följde upp via email och fick inget svar.
Kontaktade firman via nätet och fick snabbt en tid för service av bergvärmepump. Fick snabbt och effektivt förväntat jobb gjort. De kändes väl förberedda. Allt gick smidigt från bokning till betalning. Rekommenderas starkt.
Tack för det fina omdömet Ove - det uppskattas mycket 👍😊
Snabba och gör det lilla extra samt bra kommunikation.
Tack Johan för fint omdöme! Det betyder mycket! 🤗
Sundbyberg Kyl & Värme var svåra att få kontakt med. Inget av telefonnumren fungerade. Men när jag väl fick kontakt var de jättebra att ha att göra med.
Tack för omdömet Catharina - det glädjer oss att du fick tag på oss till slut!
Trevligt och proffsigt bemötande vid service av luftvärmepump. Jag lärde mig mycket om hur vi ska ta hand om den och hur den fungerar. Toppen! Inväntar offert på ytterligare en värmepump för övervåningen.
Tack för omdömet Daniel! Kul att du blev nöjd med servicen och vi ser fram emot att komma och installera snart! 🤗
Mycket bra och trevligt bemötande och bra utfört jobb.
Tack Britt-Marie - kul att du uppskattade insatsen! 🤗
Köpte Toshiba luft/luft värmepump från Sundbybergs Kyl & Värmecenter som utförde demontering av den gamla värmepumpen och leverans och installation av den nya utan problem. Dom anpassade även kondensavrinningen till den nya värmepumpen, jag är mycket nöjd!
Tack för omdömet Torbjörn - kul att du blev nöjd med jobbet! 👍
Jättetrevlig servicekille. Stor skillnad på värmepumpen efter service. Kan rekommendera er.
Kul att höra att det gjorde skillnad Göran! Tack för omdömet 👍👍
Fick väldigt vänlig och professionell hjälp när vi hade problem med luft/värmepumpen. Vi kommer definitivt kontakta Sundbybergs kyl & värmecenter igen!
Tack för omdömet Daniel - kul att du blev nöjd! 👍😊
Jättebra service ! Tydliga i deras rekommendationer och tillgängliga för frågor! Jätte duktig montör som tog sin tid och förklarade hur installationen går till och förslag på olika lösningar! Super nöjda ! Tack
Tack så mycket för omdömet Hanif och kul att ni blev nöjda! Hoppas det blir svalt och skönt i sommar! 👍😊
Mycket bra och snabb respons, samt avhjälpt fel på värmepanna. Jag kan varmt rekommendera Sundbybergs Kyl&Värmecenter!
Tack för omdömet Viktoria - kul att du blev nöjd! 👍😊
mycket bra bemötande och genomfört arbete
Tack Janne - roligt att du blev nöjd! 👍😊
Vi fick hjälp med vår värmepump som hade slutat fungera, och vi är otroligt nöjda med servicen. John-Erik gjorde verkligen allt för att se till att problemet blev löst. Han var noggrann i sin felsökning, identifierade vad som kunde vara orsaken och hjälpte dessutom till att få fram de delar som behövde bytas ut. Installationen sköttes smidigt och professionellt. Stort tack för ett grymt jobb och inte minst för det fantastiska engagemanget. Vi rekommenderar Sundbybergs Kyl & Värmecenter starkt!
Tack så mycket för fint omdöme Isabella - kul att ni blev nöjda! 👍😊
Kom i tid. Trevlig personal. Snyggt utfört jobb.
Tack för omdömet Ove - kul att du blev nöjd!
Vänlig personal och fantastisk service samt bra pris. Företag och personal är genuina. Rekommenderas starkt.
Tack ska du ha Jesy - kul att du rekommenderar oss!
Beställde genomgång och service av min luftvärmepump.Jag är inte kunnig nog att kunna bedöma arbetet men upplevde att det utfördes noggrant och helt enl förväntningarna. Trevligt servicebesök!
Tack för omdömet Barbro - kul att du uppskattade servicen!
Funkade bra! Bra kontakt! Snabba svar. Trevligt!
Tack Johan - kul att allt klaffade!
Trevligt bemötande, bra service och väl utfört uppdrag!
Tack för omdömet Sara - kul att du blev nöjd!
Grymt bra Mycket trevligt bemötande å service mycket nöjd kund återkommer lätt kommer även lobba för er om någon frågar tack
Tack ska du ha Staffan - vi är nöjda om du är nöjd 😊
Servicen utfördes av proffosenalla tekniker.
Tack för omdömet Faramarz! Kul att du upplevde oss som proffsiga!
Bra kommunikation och återkoppling. Kunnig och trevlig.
Tack för omdömet Mikael - det gläder oss att du blev nöjd! 👍
Jag blev bemött med vänlig kunnighet. Jag förväntade mig en adekvat service av min luftvärmepump, och min förväntning infriades till fullo. Vederbörande servioceman var mycket trevlig och kunnig. Toppbetyg !
Tack så mycket Ola - kul att vår tekniker motsvarade dina förväntningar 👍
Efter lite strul med passningen av besökstiden så utförde John sitt jobb med värmepumpen så att den idag fungerar på ett alldeles perfekt sätt. John var dessutom en trevlig bekantskap, förklarade allting på ett för mig begripligt sätt och gav en bild av mycket höga kunskaper om problemet jag hade.
Tack ska du ha Per - vi uppskattar din feedback och kul att du blev nöjd med insatsen och bekantskapen 👍😊
Sundbtbergs Kyl &V upplevdes som pålitliga och seriösa. Varmluftspumpen fungerar bättre sedan de justerat den och vi fick värdefulla tips. Priset var rimligt och fastställt från början.
Tack för omdömet Staffan - kul att pumpen ger bättre effekt och att du gillade insatsen! 👍😊
Kunnig och trevlig montör. Värmepumpen fungerar efter besöket. Är nöjd. Kjell
Tack för omdömet Kjell. Super att värmepumpen kunde repareras och att du är nöjd med insatsen! 👍😊
Fick besök av tekniker "John". Mycket kunnig och trevlig! Nu fungerar allt Perfekt! Toppenservice!!
Tack för omdömet Anders - kul att allt fungerar och att du blev nöjd!! 👍😊
Vi tappade värmen i huset mitt under en käldvåg. Ringde dem en förmiddag och de lovade försöka komma samma dag. Pga kylan hade de förstås mycket att göra så deras tekniker kom ut först vid 9-tiden på kvällen och gjorde ett förnämligt jobb. Tack.
Tack för omdömet Mikael - kul att vi kunde hjälpa er trots den sena timmen 😊
Utmärkt, snabbt, kvalificerat och trevligt
Tack för ditt omdöme Hans - kul att du uppskattade insatsen! 😊