Dryft Sverige AB

Vi är företaget som sätter kunden i fokus, vårt mål är att få dig att känna dig trygg och supernöjd med ditt val av hantverkare.

Vi hjälper dig med renoveringen från ax till limpa. Allt från att riva en vägg, montera ett nytt kök till större renoveringar och byggnationer. Vi tar hand om projektledningen så att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg - allt utan underleverantörer. Vi arbetar inom hela Storstockholm.

Vårt mål är att lyfta ribban för vad du som kund kan förvänta dig av ett hantverksbolag när det kommer till transparens, tydlighet, planering och kommunikation - samt självklart kvaliteten i utförandet.

Utmärkelser

81 omdömen om Dryft Sverige AB

Sedan starten hos Reco 2017
    2023-02-07 Spontant omdöme
    Luktade bränt i elskåpet och fick smått panik. Pratade med en trevlig tjej i deras chatt och hon bad mig att skicka in en förfrågan till deras mejl. Någon timme senare så ringer dem upp och jag får inbokat en elektriker till dagen efter. Elektrikern skötte allt perfekt. Är supernöjd med den snabba återkoppling och utförande. Jag kommer garanterat använda Dryft till större renoveringar senare i år.
  • Aron C
    2022-12-14 Insamlad av företaget
    Jag köpte installation av smart styrning av min varmvattenberedare. På telefon fick jag hjälp av en kunnig elektriker med att beställa rätt delar. Dryft var också noga med att skriva ner exakt vilket jobb som skulle göras i offerten.

När elektrikern skulle installera komponenterna visade sig att jag fått fel delar levererade av e-handelsföretaget. Då fick jag boka en ny tid och elektrikern kom tillbaka utan att fakturera extra. Det är jag inte van vid.

Sammanfattningsvis är jag mycket nöjd med Dryft och anlitar dem gärna igen!
    2022-12-13 Insamlad av företaget
    Vid två tillfällen har jag anlitat Dryft och med utmärkt service från den första kontakten till slutresultatet. Snabbt svar på förfrågan liksom snabbt förberedelsemöte. Tydligt offertförslag och professionellt utfört arbete inom den tidsram som vi kommit överens om. Det kunde inte gjorts bättre! Nu ser vi fram emot vår och sommar med en ny altan och utdragen el!
    2022-12-13 Insamlad av företaget
    Hantverkare som bokar tid, och kommer på utsatt tid! Är mycket nöjd med utförandet och bemötandet. Så värt pengarna för snabbt och snyggt utfört jobb!
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Behövde hjälp att dra el och installera ett 3fas-uttag i Åkersberga. Väldigt snabb respons med offert/tidsbokning och ett trevligt bemötande. Elektrikern som kom visade id och certifiering. Han gjorde ett snabbt och snyggt jobb. Mycket nöjd.
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Allt fungerade perfekt från offert till slutprodukt. Noga, trevliga och pålitliga. Mycket mycket nöjd med vår inbyggda garderobsförvaring i sovrummet som Dennis byggde åt oss
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Kanonbra service, punktliga och rimliga priser.
  • Inga L
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Mycket seriöst och bra bemötande, både av den person som gjorde hembesök och skrev offert och den målare som sedan kom och målade ett tak och tapetserade två rum.
    Jag är jättenöjd och rekommenderar gärna Dryft!
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Jag fick snabbt en utförlig offert som jag tackade ja till. Jag behövde hjälp med kakling i köket. Snabb och trevlig återkoppling när jag behövde fråga om saker (Nashwan) vilket jag gjorde flera gångar. Jocke skötte kaklingen på ett ypperligt sätt.
    Jag fick även värdefulla tips av båda två.
    Jag blev väldigt nöjd!
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Smidigaste, bästa hantverkarfirman någonsin !

Perfekt resa från website till leverans och fakturering 👍
  • Fredrika N
    2022-12-12 Insamlad av företaget
    Behövde snabb hjälp att byta toalettsits och Dryft dök upp hos mig bara några timmar efter att jag kontaktat dem via deras chatt. De bytte toalettsitsen på under två timmar och sammanlagt gick allt på 4740 SEK (ny toalettsits och installation). Prisvärt, snabb service och trevlig personal! Fem stjärnor!
  • Elin Maria L
    2022-10-22 Spontant omdöme
    Skrapning av träfasad och målning med linoljefärg. Ett riktigt hästjobb som gjordes med stor noggrannhet. Tror ingen hade kunnat göra det bättre. Flera lager med färg på enfas panel skrapades med hjälp av speedheater. Trärent. Kunniga målare med Anders i spetsen som behärskade linoljefärg väl. Det tog längre tid än planerade två veckor men vad gör det med ett så gediget resultat.
    2022-09-17 Spontant omdöme
    Ville få en Elstolpe installerad,
    Snabbt, enkelt, jättetrevligt.
    En upplevelse precis som det ska vara.
    Jag kan bara rekommendera!
    👍
    2022-09-09 Spontant omdöme
    Otroligt bra! Proffsiga, lyhörda, snabba. Kommer aldrig ringa annan firma vid renoveringsbehov.
    2021-12-21 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med vår nya entré som Dryft byggde för oss. Det blev lite dyrare än beräknat men de hade duktiga och trevliga hantverkare!
    2021-12-12 Insamlad av företaget
    Vi vill tacka Dryft. Måleri för ett mycket fint arbete som gjordes i vårt vardagsrum i Tullinge. Målaren Robin.L. är noggrann och professionell samt trevlig och tillmötesgående. Tack Leona.N. För ett trevligt bemötande genom hela renoveringsprocessen från början till slut. Vi rekommenderar varmt Dryft.
    2021-12-08 Insamlad av företaget
    Från beställning till avslutat jobb gick det både snabbt och smidigt. Både Dryft och hantverkarens bemötande var mycket professionellt och inläggningen av parkettgolvet var både snabbt och snyggt genomfört.
    2021-12-08 Insamlad av företaget
    Jag lät måla och tapetsera hela lägenheten (3 rum o kök) och är mycket nöjd med resultatet. All personal var mycket proffsig och trevlig och allt fungerade utmärkt. Rekommenderas varmt.
    2021-12-08 Insamlad av företaget
    Vi är väldigt nöjda med Dryft. Väldigt bra kommunikation och slutresultatet blev kanon! David målade om hos oss och vi kunde inte vara mer nöjda!
    2021-12-08 Insamlad av företaget
    Ett professionellt bemötande med snabb och effektiv kommunikation.
    De spacklade och ommålade väggarna blev till 100 procent belåtenhet.
    2021-12-07 Insamlad av företaget
    Allt man kan önska sig av hantverkare. Håller tider, faktura överensstämmer med offert samt att arbetet är mycket väl utfört. Dessutom mycket trevlig och serviceinriktad personal.
    2021-12-07 Insamlad av företaget
    Mkt snabb kontakt o utfört arbete. Mkt professionellt arbete med trevlig personal. Noggranna förberedelser o städning efter arbetet.
    2021-12-06 Insamlad av företaget
    Beställde målning av vissa utrymmen inför visning. Hade höga förväntningar och de uppfylldes med råg – proffsigt utfört jobb och väldigt trevlig personal. Rekommenderas starkt!
    2021-12-06 Insamlad av företaget
    Trevligt bemötande, bra utfört arbete (målning och tapetsering), bra på att passa tider. Rekommenderas!
  • 2021-12-05 Insamlad av företaget
    Vi anlitade Dryft för ett målerijobb. Jobbet utfördes med hög kvalitet AB målaren Janne trots en del ”specialare” med reparation av stuckatur etc. Stort plus också för uppstartsmöte och tydlig kommunikation genom hela utförandet och att jobbet kunde utföras på utsatt tid och tidsplan.

Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Dryft.
    2021-12-02 Insamlad av företaget
    Snabbt. Professionellt. I tid med bra kvalitet.
    2021-12-02 Insamlad av företaget
    Bra service, kompetenta och engagerade
    2021-12-02 Insamlad av företaget
    professionella, noga och trevliga. 2 stycken platsbyggda elementskydd fick vi gjorda och är mycket nöjda.
  • NINA G
    2021-11-24 Spontant omdöme
    Supernöjd! Målat om hos mig, de kom i tid, trevliga och pålitliga, blev klara i tid, noggranna och det blev jättefint! Priset enligt offerten. Kan inte bli bättre!
    2021-06-09 Spontant omdöme
    Vi tog Dryft för dom kändes seriösa och proffsiga trots att dom var klart dyrast av alla offerter vi tog in. Men oj vilket misstag extremt slarvigt och hafsigt jobb. Vi fick skriva arga mejl för att dom skulle komma och åtgärda felen och tillslut kom dom och gjorde det lite bättre. Dock fortfarande fullt men slarvfel i hela lägenheten. Skulle aldrig rekommendera Dryft till någon! Vi är extremt besvikna på dom!
    Hej Jonas! Vi beklagar att du haft denna upplevelse. Vi vill aldrig lämna ett projekt utan att veta att kunden är nöjd – är du nöjd är vi nöjda. Vi ordnar väldigt gärna med en oberoende besiktningsman som kan göra en genomgång av lägenheten och korrigerar såklart sedan eventuella nedslag som vi inte såg på plats. Kontakta oss på kontakt@dryft.se så ordnar vi med detta direkt!

Med vänlig hälsning,
    Dryft
  • 2021-05-09 Spontant omdöme
    Tur! Fick ett tips från en mäklare om Dryft. Hade bråttom, chansade och fick bra och snabbt bemötande och förslag via mejl. Dessutom var de flexibla om det skulle bli timmar över. Något jag uppskattade enormt!

Ett fantastiskt jobb av målaren Max, som var ordningssam, noggrann, snabb och ett bra bollplank gällande färger och nyanser.
    Allt funkade helt smärtfritt med nycklar och kommunikation.
    Dessutom gav Max det lilla extra som gör att jag kommer vara trogen Dryft. Han skickade bilder på mess hur arbetet fortlöpte och var snabb på att svara på frågor. Kommunikativ och supertrevlig. Tack!!!
    Tack så mycket Sonja för att vi på Dryft fick hjälpa dig målningen! Vi är jätteglada att du är så nöjd! Dryft Sverige AB
    2020-12-31 Spontant omdöme
    Jättenöjd med resultatet.Anlitade Dryft för att måla om efter flytt och färgvalet. Rekommenderar STARK
    2020-12-27 Spontant omdöme
    Exceptional tiling work! Did both my floor and walls in the kitchen! The floors were complicated (small octagonal pieces) but Fredrik did really well! I’m so happy with my kitchen tiles !
  • 2020-12-27 Spontant omdöme
    Jag har använt Dryft både nere på firman och ute i sommarstugen. De har både service och utförande av högsta kvalite! Rekommenderas starkt av både mig och frugan.
  • 2020-12-27 Spontant omdöme
    Vi använder Dryft för flera olika tjänster och hantverksjobb på kontoret och upplever alltid att vi får fantastisk service och utförande i toppklass. Rekommenderar starkt.
  • ADRIAN S
    2020-12-27 Spontant omdöme
    Verkar som ett riktigt bra bolag
  • Erik A
    2020-12-27 Spontant omdöme
    Jag anlitade Dryft för att lägga om rör till min diskmaskin. Supersnabb och proffsig service, Liam som hjälpte mig var nog den bästa hantverkaren jag någonsin har haft. Rekommenderar varmt!
    2020-11-29 Spontant omdöme
    Anlitade Dryft för målning av min lägenhet, dom fixade dessutom Sveriges snyggaste kalkvägg.
    Perfekt utfört arbete men vad som verkligen stack ut var kommunikationen, svarade alltid snabbt och tydligt på mina frågor, täckte in möbler och dyl. samt lämnade lägenheten rent och snygg efter utfört arbete.
    Kommer verkligen använda dom igen, speciellt sen jag fick höra att dom förutom målare har alla yrkesgrupper en behöver inför en renovering.
  • 2020-11-27 Spontant omdöme
    Dryft har hjälpt oss med vår husrenovering. Tydliga offerter, bra planering och bemötande.
    Superduktiga hantverkare!
  • 2020-02-23 Spontant omdöme
    Vi anlitade Micke som kontrollansvarig för vårt nybygge och vi är väldigt nöjda. Vi kände oss mycket trygga genom hela processen och kan rekommendera honom varmt.
  • 2020-01-17 Spontant omdöme
    Enkelt och smidigt med Micke, kan rekommendera.
    2019-12-05 Spontant omdöme
    Hej

Jag anlitade bolaget Källden och Granath AB till att vara min Kvalitetsansvarig när jag skulle bygga mitt hus. Samarbetet har fungerat utmärkt, och stödet mot kommun har fungerat väldigt väl.

De hjälpte mig igenom hela byggprocessen för hela mitt hus. Från startbesked till slutbesked.

Tack för all hjälp
  • ERIK N
    2019-11-30 Spontant omdöme
    Kan verkligen rekommendera Micke som KA! Han har hjälpt oss genom hela byggprocessen (taklyft) på ett mycket proffsigt sätt med stöd och råd utöver vad hans uppdrag egentligen krävt. Kunnig och alltid saklig vilket vi har uppskattat mycket.
  • SVANTE S
    2019-11-25 Spontant omdöme
    Jag anlitade Micke som KA när vi byggde ett komplement hus. Kan varmt rekommendera honom. Alltid tillgänglig för frågor och behjälplig utöver vad som ingick i arbetet som KA. Väldigt värdefullt som mig som inte har erfarenhet av att bygga. Visade engagemang som dom andra KA inte visade när jag begärde in offerter.
    Svante
    2019-09-05 Spontant omdöme
    Granath motsvarade våra förväntningar som kontrollansvarig för vårt bygge. Extra plus för tillgänglighet och flexibilitet. Alltid snabb återkoppling och alltid kundfokuserat i kontakt med övriga inblandade.
    2019-07-27 Spontant omdöme
    Vi anlitade Mikael som kontrollansvarig i samband med badrumsbygge. Väldigt professionell och kompetent, oerhört serviceinriktad och väldigt pragmatiskt. Rekommenderar varmt hans tjänster!
    2019-06-28 Spontant omdöme
    Jag har haft kontakt med flera kontrollasvariga och oftast har de gjort sitt på en acceptabel nivå. Men sen så fick jag kontakt med Micke. Vilken skillnad. Här är någon som verkligen tillför kunskap och stöd. Jag hade dessutom en komplicerad tillbyggnad, Q-märkt hus och ett helt nytt tak som tillkom mitt i bygget. Plåtfirma som la taket gjorde bort sig ordentligt. Att ha någon som svara på ett sms mitt i natten när täckpappen blåst bort och det regnar in. Någon som förklarar precis hur man ska kommunicera med takfirman, vilka regler som gäller i en sån här situation, hur skadorna ska besiktigas, vilka kostnader man får ta själv och vad entreprenören ska stå för osv. Att ha den informationen tillgänglig när man på morgonen får kontakt med takfirman var för någon som mig väldigt värdefullt och det var ändå bara en liten del av vad han lyckades tillföra. Jag kommer garanterat använda Micke igen, och inte bara när jag behöver en kontrollansvarig.
  • Ronnie W
    2019-06-18 Spontant omdöme
    Inför husbygge behövde jag en kontrollansvarig och hittade Mikael Granath då min tidigare KA var tvungen att kliva av uppdraget. Micke har varit en klippa genom hela processen och har alltid svarat snabbt och med bra och konkreta råd. Rekommenderas verkligen!
  • Salwan N
    2019-06-05 Spontant omdöme
    Vi har anlitat Mikael som kontrollansvsrig till nyproduktion villa. Jag har verkligen gjort rätt val att anlita en proffsig och professionell kontrollansvsrig. Vi fick hjälp hela vägen och kunde alltid komma fram till bra lösningar. Jag rekommenderar varmt Mikael som kontrollansvsrig.
  • Katarina R
    2019-01-25 Spontant omdöme
    Källden & Granath har byggt gjort en omfattande renovering av vårt hus med bl.a. nytt vatten, el och ventilation. Så nöjda med hela processen från offert, löpande uppföljning till slutförande. Uppskattar särskilt alla kreativa idéer och attityden ”inget är jobbigt och allt är möjligt”. Har också känts tryggt att vår projektledare anlitas som kontrollansvarig på andra byggen.