Dryft

Dryft

5.0 / 5 baserat på 50 omdömen
Vi är företaget som sätter kunden i fokus, vårt mål är att få dig att känna dig trygg och supernöjd med ditt val av hantverkare.

Vi hjälper dig med renoveringen från ax till limpa. Allt från att riva en vägg, montera ett nytt kök till större renoveringar och byggnationer. Vi tar hand om projektledningen så att du kan luta dig tillbaka och känna dig trygg - allt utan underleverantörer. Vi arbetar inom hela Storstockholm.

Vårt mål är att lyfta ribban för vad du som kund kan förvänta dig av ett hantverksbolag när det kommer till transparens, tydlighet, planering och kommunikation - samt självklart kvaliteten i utförandet.

Utmärkelser

Läs vad 50 kunder tycker om Dryft 2

 • 2020-12-31
  Spontant omdöme
  Jättenöjd med resultatet.Anlitade Dryft för att måla om efter flytt och färgvalet. Rekommenderar STARK
  Gilla
 • 2020-12-27
  Spontant omdöme
  Exceptional tiling work! Did both my floor and walls in the kitchen! The floors were complicated (small octagonal pieces) but Fredrik did really well! I’m so happy with my kitchen tiles !
  Gilla
 • 2020-12-27
  Spontant omdöme
  Jag har använt Dryft både nere på firman och ute i sommarstugen. De har både service och utförande av högsta kvalite! Rekommenderas starkt av både mig och frugan.
  Gilla
 • 2020-12-27
  Spontant omdöme
  Vi använder Dryft för flera olika tjänster och hantverksjobb på kontoret och upplever alltid att vi får fantastisk service och utförande i toppklass. Rekommenderar starkt.
  Gilla
 • 2020-12-27
  Spontant omdöme
  Verkar som ett riktigt bra bolag
  Gilla
 • 2020-12-27
  Spontant omdöme
  Jag anlitade Dryft för att lägga om rör till min diskmaskin. Supersnabb och proffsig service, Liam som hjälpte mig var nog den bästa hantverkaren jag någonsin har haft. Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • 2020-11-29
  Spontant omdöme
  Anlitade Dryft för målning av min lägenhet, dom fixade dessutom Sveriges snyggaste kalkvägg.
  Perfekt utfört arbete men vad som verkligen stack ut var kommunikationen, svarade alltid snabbt och tydligt på mina frågor, täckte in möbler och dyl. samt lämnade lägenheten rent och snygg efter utfört arbete.
  Kommer verkligen använda dom igen, speciellt sen jag fick höra att dom förutom målare har alla yrkesgrupper en behöver inför en renovering.
  Gilla
 • 2020-11-27
  Spontant omdöme
  Dryft har hjälpt oss med vår husrenovering. Tydliga offerter, bra planering och bemötande.
  Superduktiga hantverkare!
  Gilla
 • 2020-02-23
  Spontant omdöme
  Vi anlitade Micke som kontrollansvarig för vårt nybygge och vi är väldigt nöjda. Vi kände oss mycket trygga genom hela processen och kan rekommendera honom varmt.
  Gilla
 • 2020-01-17
  Spontant omdöme
  Enkelt och smidigt med Micke, kan rekommendera.
  Gilla
 • 2019-12-05
  Spontant omdöme
  Hej

  Jag anlitade bolaget Källden och Granath AB till att vara min Kvalitetsansvarig när jag skulle bygga mitt hus. Samarbetet har fungerat utmärkt, och stödet mot kommun har fungerat väldigt väl.

  De hjälpte mig igenom hela byggprocessen för hela mitt hus. Från startbesked till slutbesked.

  Tack för all hjälp
  Gilla
 • 2019-11-30
  Spontant omdöme
  Kan verkligen rekommendera Micke som KA! Han har hjälpt oss genom hela byggprocessen (taklyft) på ett mycket proffsigt sätt med stöd och råd utöver vad hans uppdrag egentligen krävt. Kunnig och alltid saklig vilket vi har uppskattat mycket.
  Gilla
 • 2019-11-25
  Spontant omdöme
  Jag anlitade Micke som KA när vi byggde ett komplement hus. Kan varmt rekommendera honom. Alltid tillgänglig för frågor och behjälplig utöver vad som ingick i arbetet som KA. Väldigt värdefullt som mig som inte har erfarenhet av att bygga. Visade engagemang som dom andra KA inte visade när jag begärde in offerter.
  Svante
  Gilla
 • 2019-09-05
  Spontant omdöme
  Granath motsvarade våra förväntningar som kontrollansvarig för vårt bygge. Extra plus för tillgänglighet och flexibilitet. Alltid snabb återkoppling och alltid kundfokuserat i kontakt med övriga inblandade.
  Gilla
 • 2019-07-27
  Spontant omdöme
  Vi anlitade Mikael som kontrollansvarig i samband med badrumsbygge. Väldigt professionell och kompetent, oerhört serviceinriktad och väldigt pragmatiskt. Rekommenderar varmt hans tjänster!
  Gilla
 • 2019-06-28
  Spontant omdöme
  Jag har haft kontakt med flera kontrollasvariga och oftast har de gjort sitt på en acceptabel nivå. Men sen så fick jag kontakt med Micke. Vilken skillnad. Här är någon som verkligen tillför kunskap och stöd. Jag hade dessutom en komplicerad tillbyggnad, Q-märkt hus och ett helt nytt tak som tillkom mitt i bygget. Plåtfirma som la taket gjorde bort sig ordentligt. Att ha någon som svara på ett sms mitt i natten när täckpappen blåst bort och det regnar in. Någon som förklarar precis hur man ska kommunicera med takfirman, vilka regler som gäller i en sån här situation, hur skadorna ska besiktigas, vilka kostnader man får ta själv och vad entreprenören ska stå för osv. Att ha den informationen tillgänglig när man på morgonen får kontakt med takfirman var för någon som mig väldigt värdefullt och det var ändå bara en liten del av vad han lyckades tillföra. Jag kommer garanterat använda Micke igen, och inte bara när jag behöver en kontrollansvarig.
  Gilla
 • 2019-06-18
  Spontant omdöme
  Inför husbygge behövde jag en kontrollansvarig och hittade Mikael Granath då min tidigare KA var tvungen att kliva av uppdraget. Micke har varit en klippa genom hela processen och har alltid svarat snabbt och med bra och konkreta råd. Rekommenderas verkligen!
  Gilla
 • 2019-06-05
  Spontant omdöme
  Vi har anlitat Mikael som kontrollansvsrig till nyproduktion villa. Jag har verkligen gjort rätt val att anlita en proffsig och professionell kontrollansvsrig. Vi fick hjälp hela vägen och kunde alltid komma fram till bra lösningar. Jag rekommenderar varmt Mikael som kontrollansvsrig.
  Gilla
 • 2019-01-25
  Spontant omdöme
  Källden & Granath har byggt gjort en omfattande renovering av vårt hus med bl.a. nytt vatten, el och ventilation. Så nöjda med hela processen från offert, löpande uppföljning till slutförande. Uppskattar särskilt alla kreativa idéer och attityden ”inget är jobbigt och allt är möjligt”. Har också känts tryggt att vår projektledare anlitas som kontrollansvarig på andra byggen.
  Gilla
 • 2019-01-22
  Spontant omdöme
  Anlitade Mikael som Kontrollansvarig. Otroligt proffsig, kunnig, tillmötesgående och reko. Rekommenderar starkt
  Gilla
 • 2019-01-10
  Spontant omdöme
  Har anlitat företaget och köpt KA tjänst. Företaget håller vad de Iovar och har omfattande kompetens och erfarenhet av bygglov och genomförande av byggprojekt. De är alltid kontaktbara och snabba med att svara på frågor. Svaren är korrekta och leder till ökad kvalitet. Kommer utan tvekan att anlita företaget på nytt!
  Gilla
 • 2018-12-18
  Spontant omdöme
  Vi har haft Micke som KA för den tillbyggnad som vi har utfört på vår villa. Jag kan bara hålla med alla tidigare possitiva omdömmen som har skrivits här! Micke har genom hela projektet varit ett stort stöd. Han har alltid ställt upp när det har behövts och hittat bra lösningar.
  Gilla
 • 2018-11-11
  Spontant omdöme
  Mycket nöjda! De är proffsiga, noggrana och hjälpsama. Det var lätt att kontakta dem när det behövdes. Rekommenderar varmt!
  Gilla
 • 2018-11-11
  Spontant omdöme
  Tack Micke för ett mycket professionellt och trevligt bemötande som KA för min utbyggnad
  Gilla
 • 2018-11-11
  Spontant omdöme
  Har anlitat Mikael Granath som KA för en tillbyggnad på fritidshus i skärgården. Oerhört noggrann, strukturerad och stark i sin rådgivning. Kanonresurs i projektet!
  Gilla
 • 2018-11-11
  Spontant omdöme
  Vi anlitade Micke som KA för vår renovering och tillbygnation av vår villa i Mälarhöjden. Han är mycket kompetent som KA och har även gedigen erfarenhet från branschen som bla snickare vilket gör att han stöttar och kan ge råd genom hela processen. Han har brett kontaktnät och har tipsat om kompetenta samarbetspartners när vi själva haft svårt att hitta rätt. Vi är oerhört nöjda och rekommenderar varmt Byggbolaget Källden & Granath. /Lena
  Gilla
 • 2018-11-11
  Spontant omdöme
  We used Micke Granath as our kontrollansvarig on a large renovation project in Axelsberg. He was a huge help- not only with technical recommendations and support during the building permit process but also problem solving and helping us get in touch with other good people. We warmly recommend him!
  Gilla
 • 2018-11-09
  Spontant omdöme
  Vi är väldigt nöjda med Källden & Granath. Allt från planering och analys, detaljerad budget och kvalitetsuppföljning samt ett 100%-igt genomförande levererade de utöver förväntan.
  De tar ett personligt engagemang och det finns inget problem som inte går att lösa.
  Rekomenderas varmt!
  Gilla
 • 2018-11-09
  Spontant omdöme
  Noggrann och kunnig, inga anmärkningar. Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2018-10-31
  Spontant omdöme
  Har haft Micke Granath som kontrollansvarig.
  Han har varit kompetent, noggrann och har hjälpt till att hitta bra lösningar. Han är dessutom mycket snabb och effektiv. Som bonus är han dessutom väldigt trevlig och tillgänglig. Har bara gott att säga och kommer definitivt att anlita honom igen för mitt nästa projekt.
  Gilla
 • 2018-09-05
  Spontant omdöme
  Kan varmt rekommendera Micke Granath som kontrollansvarig. Kunnig, proffsig och stort stöd i hela byggprocessen.
  Gilla
 • 2018-05-31
  Spontant omdöme
  Grymt bemötande och superproffsig. Rekomenderar starkt Micke om ni söker Kontrollansvarig!
  Gilla
 • 2018-01-18
  Spontant omdöme
  Anlitat Byggbolaget i 2 etapper. Första etappen bestod av en totalrenovering av ett hus på ca 160m2. Micke skötte all kontakt med underentreprenör såsom el, rör vilket va oerhört skönt. Projektet hade tajta deadlines som de också höll. Projektet innehöll bla riva väggar samt sätta upp nya rum/nytt kök/dra nya vattenrör/byte av el i hela huset/målning/nytt golv osv...

  Bra redovisning av timmar veckovis vilket gjorde att man kände sig trygg. Vi valde såklart att bygga vår veranda (etapp2)på ca 120m2 via Byggbolaget också och projektet flöt på lika bra.

  Kan alltså varm rekommendera detta företag.

  /Johan
  Gilla
 • skrev om Bygg en del av Dryft
  2018-01-15
  Spontant omdöme
  Har använd denna firma tre gånger. Säger ju allt....
  De har hos mig; byggt om, byggt till och fixat till Balkong o räcke...
  Proffsiga, serviceminded, yrkesskickliga och lyssnande på vad kunden önskar..
  Levererar mer än väl och i tid...
  Micke & Anders är proffs på det dem gör... använd dem.
  Varma rekommendationer..
  Hning
  Fia Thaning/Björknäs
  Gilla
 • skrev om Bygg en del av Dryft
  2018-01-14
  Spontant omdöme
  Mycket bra service och otroligt noggrant utfört arbete. Äntligen ett byggföretag som har förstått hur man vill att det ska fungera! Kan varmt rekommendera Källden & Granath
  Gilla
 • skrev om Bygg en del av Dryft
  2018-01-13
  Spontant omdöme
  Med omsorgsfullhet, noggrannhet och varsamhet renoverade Mikael vårt kulturminnesmärkta hus. Vi är mycket nöjda med resultatet och kan varmt rekommendera företaget.
  Karin M
  Gilla
 • 2018-01-12
  Spontant omdöme
  Jag har anlitat Källden & Granath AB vid flera tillfällen. Varje gång har man levererat mer till mig än vad jag som kund kan förvänta mig. Min bedömning är att företaget levererar högsta kvalitet och håller vad man lovar, både budget och tid.
  Vid pennan, Thomas R.
  Gilla
 • Lars N
  skrev om Bygg en del av Dryft
  2018-01-12
  Spontant omdöme
  Byggbolaget är verkligen proffsigt. Arbetet utfördes med stor noggrannhet och stor lyhördhet för beställarens önskemål. Ett gott humör gör också sitt till. Bolaget kan varmt rekommenderas!
  Lars Näsman
  Gilla
 • 2018-01-11
  Spontant omdöme
  Extremt nöjd med arbetet. Hög standard och gott bemötande.
  Rekommenderas varmt.
  Gilla
 • 2017-12-21
  Spontant omdöme
  Så skönt att hitta en byggfirma som har kunskapen både teoretiskt och i praktiken!
  Lugnt o trevligt bemötande
  Två ord summerar dessa grabbar...
  ORDNING & REDA!
  Gilla
 • 2017-12-17
  Insamlad av företaget
  Mycket nöjda! Proffsigt och väl mött samt mycket flexibla med tider trots att vi byggde ute i skärgården som är lite mer svårtillgängligt. Mycket noggranna att alltid säkerställa att vi fick kunskap kring vilka lager och regler som gäller vid tillbyggnad. Vilka skyldigheter vi har som byggare.
  Gilla
 • 2017-12-16
  Insamlad av företaget
  Mycket bra och professionellt. Även ett stort stöd i byggprocessen. Kan varmt rekommendera Mikael Granath som kontrollansvarig.
  Gilla
 • 2017-12-15
  Insamlad av företaget
  Den kompetens jag har blivit serverad under denna byggprocess har varit mycket bra.
  Nogrannhet är ett av orden som är genomgående under hela bygget. Inget har lämnats åt slumpen.
  För min del har denna tjänst haft en betydande roll. Ett bollplank som har varit ovärderligt.

  Tillgängligheten är också något som jag sätter 5 STJÄRNOR på!
  Svara i tid och otid!!

  Kan inget annat än att varmt rekommendera Källden & Granath AB.
  Gilla
 • 2017-12-14
  Spontant omdöme
  Jag har samarbetet med Mikael i flera byggprojekt och har mycket god erfarenhet av dessa arbeten. Det är ett nöje att jobba med personer som är pålitliga, kunniga och som siktar på att jobben ska hålla högsta kvalitet och alla dessa punkter uppfyller Mikael.
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Superduktiga och seriösa och noggranna. Jag rekommenderar dem verkligen.
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Mycket tydlig och noggrann, svarade snabbt på frågor som dök upp.
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Vi har ingenting att klaga på , tvärt om.
  Vår upplevelse är att smidigare kan det inte gå, alla avtalspunkter genomfördes till belåtenhet.

  Tack Micke för ett gott sammarbete.

  Projektledare
  Kjell Berggren
  NeglingeTorg nr 2
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Kan verkligen rekommendera Mikael Granath som var vår kontrollansvarig när vi byggde vår villa i Nacka 2015/2016.
  Mikael har en mycket bra kunskap om byggprocessen och är mycket noggrann i samtliga moment. Mycket uppskattad kommunikation till både byggherre och byggentreprenör. Mikael hade också bra dokumentation och kontakt med vår bygglovshandläggare på kommunen vilket förenklade hela vår byggprocess. En bra kontrollansvarig är enligt mig en nyckel till en bra slutprodukt. Vi rekommenderar Mikael Granath varmt!
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Mycket bra och proffsigt bemötande.
  Alltid snabbt tillgänglig. Svarade direkt på tel (in person elller medelande) och mail
  Gilla
 • 2017-12-13
  Insamlad av företaget
  Mycket professionellt och alltid lika vänligt bemötande. Håller vad de lovar och mycket väl utfört arbete!
  Gilla