Båda personerna som var här och installerade kran och element var proffsiga och trevliga.
Rörmannen i Bromma AB
Välkommen till Rörmannen i Bromma AB - din lokala rörmokare! Vi är ett ett installationsföretag som hjälper både företag, privatpersoner och bostadsrättsföreningar i Norrort, Västerort, Söderort samt i anslutning till våra nya filialer på Ekerö och Lidingö, och ger alla samma goda service. Oavsett vad ditt projekt är fokuserar...
1943 omdömen om Rörmannen i Bromma AB
Sedan starten hos Reco 2013
Tackar Ingrid för ert omdöme. Mvh Team Rörmannen
Jag blev bemött på ett proffsigt vis. Byte av termostat i duschen. Jag är mycket nöjd.
Tackar för ert fina omdöme. Mvh Ronnie Rörmannen
Bra person vi kunnde prata med o fixade de akuta
Tackar Gunhild för ert omdöme! Marcus, Niklas samt Sebbe rullar Jouren Q4 nu och dom finns för akuta åtgärder/behov där ute. Välkomna igen nästa gång ni behöver hjälp - vi finns här! Mvh Teknikerna på Team Rörmannen
Bra arbete och trevligt bemötande
Tackar Ann-Sofie! Mvh Ronnie Rörmannen
Effektiva, tydligt & trevlig kontakt.
Tackar Ragnar för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen
Snabb och bra service och Hasan var riktigt bra på att förklara hur allting fungerar och vad man behöver tänka på.
Tackar Andreas för ert fina omdöme! Och detta ska vi hälsa vidare till en glad och skicklig Hasan. Mvh Ronnie Rörmannen
Hej Rörmannen/Joel, Inledningsvis var det lite svårt att komma i kontakt med er och få en tid. Ni ringde inte tillbaks som utlovat flera ggr. Till slut fick vi bestämt med Joel tack vare Oskar. Joel gjorde bra jobb och var dessutom trevlig.
Hallå Magnus! Vi tackar för era 4/5 stjärnor trots lite strul i kontakten innan. Bäst brukar vara mail/skriftligt med svar samma dag. Eller torsdagar samt fredagar per telefon då det lugnar ner sig lite på inkommande samtal. Under Oktober månad släpper vi till ytterligare en kompetens att svara, särskilt elfrågor som ökat i antal. Mvh Ronnie Rörmannen
Underbara Stefan kom’ punktligt så kompetent å trevlig! Gjorde ett perfekt jobb! Å snabbt gick det! Har anlitat Rörmannen tidigare alltid blivit nöjd! Kommer aldrig anlita något annat företag!👍
Fint omdöme AC! Det tackar vi stort för. Vänligen Hälsningar ifrån oss på Team Rörmannen
Nöjd med kommunikation och snabb service. Rekommenderar Rörmannen i Bromma AB för de som vill ha kvalité.
Tackar Frans för att Ni tog er tiden att lämna ett omdöme om oss! Välkommen som kund hos oss på Rörmannen
Hade anlitat firman tidigare när vi bodde i radhus, tog kontakt nu och det gick smidigt och snabbt!!
Tackar Elisabeth! Med cirka 70% nu återkommande befintliga kunder kämpar vi på för att hjälpa alla kunder med såväl smått som stort i projekt. Kul att ni hör av er igen! Hälsningar Team Rörmannen
Tycker serviceteknikern var trevlig ock kunnig, visade hur man skulle rensa samt övrigt för värmepumpens bästa. MVH Gunilla Claesson
Tack Gunilla! Välkommen åter 2027 så hjälper vi er igen när det behövs. Mvh Team Rörmannen
Snabb och kompetent service. Trevliga medarbetare och duktiga. Prisvärt men inte billigast.
Tack Christer! Första Oktober startar vi också upp en egen Elfirma i egen regi (Elmannen i Sthlm AB). Där hoppas vi raskt kunna erbjuda samma prisvärda service till alla våra befintliga kunder. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen
Rörmannen är rekorderliga och rimligt prissatta, schyssta och snabba!
Tackar Henrik för att du formulerade ett omdöme om oss på Rörmannen! Mvh Ronnie
Första gången vi fick stopp i avloppet med översvämmning i källaren fick vi hjälp av en annan firma. Stoppet åtgärdades men återkom efter bara några dagar. Rören hade inte blevit ordentligt rensade. Kontaktade då Rörmannen. Fick, som det verkade, proffsig hjälp och vi hoppas nu att det funkar bättre.
Tackar Mike! Ett stopp kan absolut återkomma och vid nästa tillfälle bör man kliva in med en kamera för att inspektera ledningarna invändigt. Kanske finns sprickor, brister eller haveri? Hälsningar Team Rörmannen
Snabb respons, bra utfört jobb.
Tackar Erik för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen
Strålande bra tycker jag som kund många år tillbaka i tiden!
Tackar för varma ord Göran! Välkommen nästa gång ni behöver stöttning. Mvh Team Rörmannen
Kom på utsatt tid, trevligt bemötande och reparatören kändes noggrann.
Tackar Elisabeth för ert omdöme. Mvh Team Rörmannen
Grymt smidigt. Trevligt bemötande och proffsigt utförande,
Tackar Ida för ert omdöme! Vänliga Hälsningar Ronnie Rörmannen
100% nöjd. Har begärt offert för installation av bergvärmepump. Efter 2t hade jag offerten i datorn. Jiří
Tackar för ert omdöme! Ja offerterna har vi genom ett nytt offertprogram också nu fått fart på - så att offerterna utsänds samma vecka iaf. Och i ert fall samma dag! Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen
Bra! Okej ! +++ bra ! Ok ! +++ tre poäng ! Bra ! Tre +++ !
Tackar Janne för era 3poäng. Vad kan vi förbättra för att uppnå en 4:a nästa gång? Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen
Som vanligt lätt att få kontakt och snabb hjälp!
Tackar Joachim! Bästa Hälsningar Team Rörmannen
Jag hade en Grohe kran som gick i två bitar och behövde snabb hjälp och det fick jag och trevligt och proffsigt bemötande…så nöjd !
Tackar Eva! Vi har stärkt upp väl inför hösten och kan i stort sett erbjuda besök inom en vecka från samtalet, på ordinarie tid/kostnad. Och ifall inte detta är snabbt nog, kopplar vi på egen Jour och plockar jobbet samma kväll! Hälsningar Team Rörmannen
Jag uppskattade att man kunde nå er dygnet runt. Eftersom vår kökskran rann en del även när vattnet var avstängt var det väldigt bra att ni kunde komma så snabbt. Inköp: Kökskran + handfat med kran.
Tackar Monica för ert omdöme! Mvh Team Rörmannen
Problemet löstes smidigt av trevlig man
Tackar för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen
Bra företag den bästa rorfirman,!
Tackar Oke! Hjälpte er med en ny vattenpump när allt havererade dagarna före era sommargäster anlände. Ha en fortsatt trevlig sommar! Mvh Team Rörmannen
Fick snabbt hjälp när jag hade akut stopp i köksavloppet. De åtgärdade felet stte tillbaks utrustningen och städade efteråt.
Tack Birgitta! Jouren finns här när/om ni behöver vår hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
Mycket trevlig rörman. Återkommer vid behov.
Tackar! Välkomna åter nästa gång. Mvh Team Rörmannen
Mycket bra som helhet. Väldigt proffsiga, hjälper till att tänka kring slutprodukt och rimligt pris. 5/5
Tack Hugo för era 5/5 i betyg. Mvh Ronnie Rörmannen
Kunnig och vänlig. Sen är jag tvksam till den här typen av uppföljningar där man föräntas gratis skriva en uppsats om upplevelsen. Kryss i några rutor må vara OK. men inte en hel roman.
Han Jan! Det är väl bra att Reco försöker samla detaljerat och lite mer än några ord. Lika gäller för oss som sitter med svaren på dessa. Troligen blir samtliga omdömen då korrekta, och utan fusk. Mvh Ronnie Rörmannen
Marcus från rörmannen var toppen. Kunnig och trevlig. Kommer att använda de igen
Tackar för ert omdöme Maurice! Välkomna åter nästa gång ni behöver vår hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
De fick jobbet gjort i tid. Var trevliga och tillmötesgående och svarade på alla mina frågor både före och efter arbetet var gjort. Det var lite strul kring datumet, men detblev utrett så som jag ville. Jag har varmt rekommenderat er till alla mins grannar på Kungshatt! Ett tips: en fyrhjuling borde ni ha, så ni kan ta er runt. Nu fick jag ordna transporten...
Tackar Lillemor! Ja en fyrhjuling finns på önskelistan, och isf en smalare hjulbredd så att den går av/på M/S Röris i rampen föröver. Vi hörs igen 2027 när vi är på Ön nästa gång. Mvh Ronnie Rörmannen & M/S Röris
Vi har anlitat dom sedan huset byggdes 35 år sedan och varit nöjda!
Tackar Lena för ert fina omdömen! Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen
Säkra kan sin sak, håller tiden, duktiga, rek 100%
Tackar Gun! Välkomna åter nästa gång ni behöver vår hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
Det var mycket bra och han va mycket kunnig och trevlig och jag är nöjd stor tack
Tackar Ahmad för ert fina omdöme! Vänliga Hälsningar Teamet på Rörmannen
Bra, trevlig och kunnig medarbetare. Uppdraget utfört till full belåtenhet!
Tackar Peter för ert omdöme! Vi på Rörmannen önskar er en trevlig sommar. Mvh Ronnie
De fixade mitt tröga och läckande köksavlopp snabbt och bra, bara två dagar efter att jag ringt. Funkade väldigt bra till en rimlig kostnad!
Tackar Lars! Ja ibland får vi till det inom 48 timmar men vi siktar på inom veckan ordinarie. Lite lägre bemanning just nu under semestrar (4st tekniker igång). Mvh Team Rörmannen
Jag fick hål i min Bergvärmepump. En nibe. Började läcka. Har inte anlitat Rörmannen tidigare. Jag sökte på nätet och pratade med Nibe. Fick att Rörmannen var auktoriserad. Jag ringde och bollade mitt problem. De hade förslag på lösning direkt. Fanns utbytes system. Rörmannen hade rutin och hade utbytestankar hemma på eget lager. Jag fick en offert och förslag på lösning. Mycket proffsigt och snabbt. Jag bokade en tid och de kunde lösa det dagen efter. Dagen efter så kom de på exakt rätt utsatt tid. Kl 08.00. De utförde...
Stort Tack Magnus för ert detaljerade omdöme! Vi har tagit hem 1st av vardera tank, så att vi snabbt skall kunna utföra dessa byten (gärna samma vecka också). Varmvatten är något människan numera efterfrågar i större grad än värme! Så vi försöker anpassa oss och snabba upp leveranserna. Tack igen och välkommen åter nästa gång ni behöver vår hjälp. Mvh Team Rörmannen
Lätta att snacka med och snabb respons
Tackar! Välkomna åter nästa gång ni behöver hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
Jag upplever att rörmannen i Bromma har gjort ett bra arbete i mitt hus i samband med att jag hade stopp i en golvbrunn I källaren
Tackar Johanna för ert omdöme! Mvh Team Rörmannen
Mycket bra hjälp när man behöver den.
Tackar Liselotte för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen
Väldigt bra bemötande. Mitt problem snabbt avklarat och resultat blir att jag kommer fortsätta anlita Rörmannen för bl.a sevice av min bergvärmepump
Tackar Marie för ert fina omdöme! Mvh Team Rörmannen
Bra och tydliga förutsättningar vid beställning av arbetet även om det var ganska okomplicerat och gällde att plugga vatten inför byte av bänkskiva i kök och att återinstallera. Personalen kom enligt uppskattad tid. Arbetet genomfördes som planerat vid 2 tillfällen av bra och trevlig personal som uppfattades som kunniga. Skyddade väl från spill och nedsmutsning och gjorde arbetet effektivt. En möjlig förbättring är att meddela att fakturan kommer via Kivra.
Tackar Kent för ert omdöme! Kivra kanske fortfarande anses som lite "nytt" men från och med 2027 väntas alla använda detta och det blir mer och mer standard. Jag skickade också fakturan per mail i efterhand, så att ni skulle ha den i den postlådan också. Bästa Hälsningar Ronnie Rörmannen
Väldigt positiv upplevelse, bra kommunikation såväl före arbetet och efter genomfört arbete. Professionella och vi är mycket nöjda med det utförda arbete och de som var på plats och genomförde det. Ger Rörmannen i Bromma våra absolut varmaste rekommendationer.
Tack Henrik! Välkommen åter nästa gång vi kan hjälpa er. Mvh Team Rörmannen
Professionellt bemötande. Kunde utföra arbetet på tidpunkt som passade oss. Lite missar i bemanningen. Väl utfört arbete till skälig kostnad.
Tackar Anders för ert omdöme! Mvh Ronnie Rörmannen
Jag hade ett riktigt rörigt problem i badrummet, men det visade sig att jag ringde helt rätt person. Rörmannen dök upp snabbt, tog tag i problemet direkt och fick ordning på allt utan krångel. Rekommenderas varmt!
Tackar Dennis för ert omdöme! Mvh Team Rörmannen
Kom snabbt. Gjorde ett proffsigt jobb. Trevligt bemötande. Tack för hjälpen!
Tackar Åke! Välkommen åter nästa gång ni behöver hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
Mycket trevliga och professionella grabbar, både vid bytena av köksblandare och ventiler till vattenmätaren. En särskild eloge till dig som fick kämpa lite extra med ena köksblandaren.
Tackar Stig för ert fina omdöme! Mvh Team Rörmannen
Bra återkoppling och ett professionellt bemötande.
Tack Åsa! Välkomna åter nästa gång ni behöver hjälp. Mvh Ronnie Rörmannen
Professionellt och snabbt utfört arbete
Tackar Lars för ert omdöme! Mvh Team Rörmannen
Servicekillen var kompetent och kunde förklara och diskutera olika alternativa investeringar ifall jag nu byter bergvärmepump.
Tackar Hans för ert omdöme! Mvh Team Rörmannen