Jessica L:
Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
Claes T:
Karlaplans Järnaffär är en exceptionellt bra butik. Alltid trevliga och ett sortiment som är utan dess like. Saknar man ngt. vet man att detta finner man hos dessa. Jag kan verkligen rekommendera denna butik.
Karin Maria Å:
Idag var jag på Bauhaus i Bromma. Jag behövde inte ens leta efter en personal för "han" kom direkt och frågade om jag behövde hjälp. Jag skulle köpa en slipmaskin och han hjälpte mig med allt från maskin, batterier och slippapper. Så trevlig och kunnig. Underbart!
Heikki Henric Antero A:
Vi valde stockholmskök för dess kvalité/pris. Vi bor i en sekelskifteslägenhet och fick en fantastisk lösning anpassad till vårt kök. Snickerierna är i en nivå långt över förväntan. Har nu även kompletterat deras lösningar i badrum och hall. Hatten av!!!
Hans Wilhelm F:
Började handla via Pro kakel i våras. Har gjort två beställningar hittills. Varje gång har jag bemöts väldigt professionellt och jag har blivit uppdaterad angående leveransstatus. Pro kakel vet hur man sätter kunden i centrum. Man svarar snabbt i telefon, sms eller mail. Joakim på Pro kakel är serviceinriktad och han har hjälpt mig som kund.
Priser via webben , det som jag har beställt, har varit konkurrenskraftiga jämfört med andra firmor. DHL strulade senast med leveransen, tappade bort pallen med varor och när de väl hittade och levererade pallen så var delar av varorna skadade. Jag skickade bilder och text både till DHL och Pro kakel. Pro Kakel löste problemet omgående medan DHL som ett multinationellt företag bara strulade, de borde lära sig av PRO kakel hur man hanterar oss kunder.
Toppennöjd och väl emottagen som kund innebär trygghet och att man återkommer som kund.
Ett stort tack till Joakim och Pro kakel.
Curt B:
Vill tacka Lasse på Quercus Parkettbutik som hjälpt oss
att tänka kvalitet vilket vi gjort, vi köpte ett Kährs golv
som vi är mycket nöjda med. han ombesörjde även frakten
och gav oss många bra tips inför läggningen.
Magnus K:
Fantastiskt bra service! Har köpt flera saker hem, ventiler, dörrhandtag, lindrev, etc. Allt håller utsökt kvalité, och de hjälper till med tips och trix! Fantastiskt utbud av kakel och golvplattor oxå! Rekommenderas!
Alex E:
Här fick jag hjälp av kunnig och erfaren personal som guidade mig till rätt material och produkter för att nå önskat resultat vid renoveringen av mina golv. Jag är mycket nöjd med resultat och bemötandet jag fått!
Ellen O:
Jag hade precis flyttat till ett nytt hus och stod inför ett problem med tunna väggar som släppte igenom oljud. En god vän rekommenderade att jag skulle köpa ljudabsorberande tak och väggabsorbenter från Kamak och det gjorde susen! Tack Kamak!
Sofia H:
Lagade mina persienner och gav värdefulla tips på hur jag ska hantera dem i framtiden för att undvika att de går sönder igen. Snabb, trevlig och effektiv utan att göra avkall på slutresultatet. Om någon persienn, mot förmodan, går sönder igen vet jag vem jag ska kontakta.