Byggvaruhus i Stockholm

28 rekommenderade byggvaruhus i Stockholm kommun

• Rörmannen i Bromma AB

Verifierat företag
    1,504 omdömen
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Daniel H
    Daniel H: Smidiga att ha att göra med. Bytte mjukstartare på min värmepump utan problem.
  • Driver du byggvaruhandel i Stockholm?

• Jessica L
    Jessica L: Lösningsfokuserade, kreativa och stämde av oklarheter längs vägen för att vara säkra på att vi var överens. Självklart också ett väldigt fint slutresultat! Rekommenderas!
  • Claes T
    Claes T: Karlaplans Järnaffär är en exceptionellt bra butik. Alltid trevliga och ett sortiment som är utan dess like. Saknar man ngt. vet man att detta finner man hos dessa. Jag kan verkligen rekommendera denna butik.
  • 13 omdömen
    George H
    George H: Duktiga hantverkare och firma som håller det de lovar! Vi renoverade hela husfasaden och var mycket nöjda med allt! Rekommenderar detta företag varmt.
  • 19 omdömen
    Magnus F
    Magnus F: Mycket bra på alla sätt. Fick mitt kök designat i butiken och rekommendationer på hantverkare. Allt funkade väldigt smidigt.
  • Rickard O
    Rickard O: Vart skall man börja ? Det är som en stor fritidsgård, inte välkomnade utan bara stirrar på en när man går in. Färgavdelningen verkar vara en helt annan liga, en i personalen stod och skrek på andra i personalen. En annan person hjälpte alla som ej hade tagit kölapp, när jag påtalade det säger personen, du får hjälp nu..... skall man vara tacksam. Andra gången får jag frågan flera gånger av en ny person om det är rätt bas han skall bryta åt mig. Trodde han skämtade, men icke. Kör sedan in i tag själv hallen. Hittar inga sågar att kapa med, frågar i kassan. Killen säger att det skall ligga i hallen, letar och letar.... pratar efter lång tid med en annan som säger att man nu sågar på utsidan. Men ingen annan verkar veta att det är så. Säger det till killen i kassan som säger att förra veckan sågade vi inne säger killen. Jag säger att jag vet det eftersom jag jag sågade där inne sist. Nej kommer sluta handla här, bättre service på Hornbach och ingen lekskola som det är på Bauhaus i
  • 6 omdömen
    Heikki Henric Antero A
    Heikki Henric Antero A: Vi valde stockholmskök för dess kvalité/pris. Vi bor i en sekelskifteslägenhet och fick en fantastisk lösning anpassad till vårt kök. Snickerierna är i en nivå långt över förväntan. Har nu även kompletterat deras lösningar i badrum och hall. Hatten av!!!
    Curt B
    Curt B: Vill tacka Lasse på Quercus Parkettbutik som hjälpt oss att tänka kvalitet vilket vi gjort, vi köpte ett Kährs golv som vi är mycket nöjda med. han ombesörjde även frakten och gav oss många bra tips inför läggningen.
  • 4 omdömen
    Magnus K
    Magnus K: Fantastiskt bra service! Har köpt flera saker hem, ventiler, dörrhandtag, lindrev, etc. Allt håller utsökt kvalité, och de hjälper till med tips och trix! Fantastiskt utbud av kakel och golvplattor oxå! Rekommenderas!
  • Alexander S
    Alexander S: Bra service och bra priser. /Alexander Sjödin
  • Alex E
    Alex E: Här fick jag hjälp av kunnig och erfaren personal som guidade mig till rätt material och produkter för att nå önskat resultat vid renoveringen av mina golv. Jag är mycket nöjd med resultat och bemötandet jag fått!
  • 4 omdömen
    Puja K
    Puja K: Fått på plats två större markiser till vår terass och allt ifrån införsäljning till montering till uppföljning har genomförts med hög service. Väldigt nöjd och rekommenderar varmt Haga Solskydd (Framförallt Kim)!
  • 5 omdömen
    Roar H
    Roar H: Jättebra kundhantering. David hörde av sig så man hela tiden visste vad som hände.
  • 11 omdömen
    GUNILLA J
    GUNILLA J: Min man och jag tog ledigt för att beställa massor av sten till mark, murar och trappor. Säljaren (Stenbolaget i Sköndal) gick iväg under pågående samtal för att hjälpa en annan kund. Omtalade det för en säljare i kassan som försvarade beteendet. Riktigt uselt att bli behandlad som skit. OBS Vi var lugna, snälla och absolut inte otrevliga på något sätt. Butiken borde också sätta upp skylt att hund inte är välkommen, inte ens servicehund. Vi lägger våra xxx.xxx kr på ett kundvänligare ställe.
  • 3 omdömen
    Joakim S
    Joakim S: Underbara unika plattor! Vi har fått all hjälp vi behövde och allting har gått smidigt till. Rekommenderas varmt!
  • Ellen O
    Ellen O: Jag hade precis flyttat till ett nytt hus och stod inför ett problem med tunna väggar som släppte igenom oljud. En god vän rekommenderade att jag skulle köpa ljudabsorberande tak och väggabsorbenter från Kamak och det gjorde susen! Tack Kamak!
    Christian M
    Christian M:
  • Johan Fredrik L
    Johan Fredrik L: Undvik denna butik som är konkurshotad när som helst, betalar ej ut löner i tid till personal och ligger efter med betalningarna, därför lyckas de ej hålla det de lovar kunderna! Jag blev tyvärr drabbad av dem och fick reda på hur det ligger till med butiken & dess ägare när de försatte sin andra butik på kungsholmen i konkurs.
    Sofia H
    Sofia H: Lagade mina persienner och gav värdefulla tips på hur jag ska hantera dem i framtiden för att undvika att de går sönder igen. Snabb, trevlig och effektiv utan att göra avkall på slutresultatet. Om någon persienn, mot förmodan, går sönder igen vet jag vem jag ska kontakta.
  • Andreas E
    Andreas E: Proffsig affär med kunnig personal och stort utbud. Har även udda produkter. Det stora problemet är dock att det är svindyrt, lite beroende på vad du köper. En exakt likadan pensel kan t ex vara dubbelt så dyr som på andra ställen, medan en vanlig färgburk kostar ungefär lika mycket. Du kan också hyra verktyg, vilket är förvånansvärt billigt, kanske för att kvaliteten är lite eftersatt. Jag hyrde t ex en golvslipmaskin som kändes lite sliten, bl a annat var ett hjul snett som gjorde maskinen svår att föra.
  • Andreas E
    Andreas E: Nära stan, men dyrt. Begränsat utbud. Vissa standardvaror är svindyra, medans andra håller samma pris som andra byggvaruhus. Beroende på vem du frågar kan du få goda råd eller ett stort frågetecken som svar.
  • WANNA S
    WANNA S: Jag beställde kakel med leveranstid 3-4 veckor. Efter 5 veckor har kaklet fortfarande inte dykt upp. Vi kontakt med Kakelspecialisten fick jag veta att de inte vet var kaklet är eller när den kommer att levereras. Vid frågan vad som menas med detta fick jag veta att deras speditör inte ger några garantier om leverans. Vid frågan varför de i så fall inte informerar sina kunder att leverans inte kan garanteras fick jag veta att så kan man ju inte göra. Sedan skylde han på kriget i Ukraina för att kaklet från Italien inte levererats efter 5 veckor. Fy för detta oförskämda företag.
    Karin H
    Karin H: Detta är ingen enkel "butik" att recensera. Att handla här är oftast inte en trevlig upplevelse MEN här finns i stort sett alla lister och paneler man kan tänka sig. Det går att få råd och tips men tyvärr inte alltid i så trevlig form. Sortimentet och tillgängligheten, innerstan, gör att jag ger 3 reco.
    Gael Michael Augustin T
    Gael Michael Augustin T: Vi beställde ett växthus (model 500) i sept 2009. Nedan följer en kort beskrivning av de problem vi har haft: Färgpaketet som levererades räckte inte till för att måla växthuset, långt ifrån det. Vi blev därmed tvungna att köpa mycket mer färg (utökat kostnad) - Samtliga silikon tuber som levererades hade en bäst förre datum i 2007. Vi försökte trots allt att använda silikonen, vilket visade sig vara ett stort misstag då vi fick göra om all arbete. Då vi tog upp detta med bolaget vägrade de först att ersätta oss. - Vi fick mycket dålig rådgivning av firman som var på plats innan vi la en beställning. Arbetet för att montera växthuset och förbereda terrängen/underlaget blev tre gånger större än beräknat. - Skulle Du mot all förmodan köpa ett växthus från detta bolag är våra starka rekommendationer att Du beställer produkten färdig målad. Det är värd det då det är ett tidskrävande arbete att måla alla delar innan monteringen (måste göras rent, grundmålas och målas minst en gång till efteråt). Efter upprepade samtal och mail fick vi till slut (dvs flera månader senare) en liten ersättning på 1464,40 Sek - Monteringsanvisningar är dåliga. Ännu värre blev det med manualen till de automatiska fönster öppnare som vi även beställde. Bolaget hävdar att det ska vara super enkelt men man måste även borra nya hål i fönsterramen, och då bör man vara noggrann med att borra på rätt plats. - Då vi nyligen återupptog kontakt med firman per telefon, för att få kvalificerad vägledning att montera dessa fönster öppnaren, utlovade firman (Urbain von Ulitzen) att han skulle komma förbi i torsdags, förra vecka, kl 09.00. Ingen kom så jag ringde kl 09.45 och frågade om han var på vägg. Jag fick då besked att Lennart Jonsson skulle komma förbi istället och jag fick hans mobil telnr. När jag ringde honom fick jag då besked att han kunde inte komma. Istället lovade han att skicka ett email samma dag med en bild som klar och tydligt skulle visa hur fönster öppnaren skall monteras. Ett email fick jag men bilden var på 7,9kb, cirka mått: 1,5 x 1,5cm vilket är bedrövligt. En bättre bild har vi aldrig fått trots nya löften. Vår rekommendation är att Du beställer ett växthus av bättre kvalitet, även om det innebär att du ska betala en högre summa. Det var inte värd all besvär. Flera problem har vi haft då det läcker vatten hit och dit. Mycket kall luft kommer in på vinter då det är långt ifrån tätt runt dörren och fönsterna.
  • Driver du byggvaruhandel i Stockholm?

Inger Josefine L
    Inger Josefine L: Otroligt missnöjd med Romabo. Anlitade dem för installation av markiser med väderstationer, vilket betyder att markiserna ska fällas ner per automatik vid sol, men fällas in vid för mycket blåst. Detta verkade dock aldrig funka som det skulle, markiserna kunde gå ner vid regn och blåst men dras in vid soligt och vindstilla väder. Programmeringen var uppenbart inte korrekt utförd och flertalet gånger har vi haft dem på plats för att programmera om systemet. Efter besöken har markiserna kunnat fungera hjälpligt under en period, för att sedermera börja krångla igen. Romabo har alltid kommit med flertalet bortförklaringar, men aldrig lyckats lösa problemet helt och fullt eller ge oss en rimlig förklaring till varför det inte fungerar som det ska. Tål att tilläggas att vi oftast debiterats för servicebesöken, trots att detta varit ett återkommande problem sen start. Servicen vi erhållit från detta företag har varit under all kritik, liksom kommunikationen och kvaliten i deras arbete. Förväntade oss helt klart högre kompetens hos deras medarbetare och att de skulle ta ansvar för att de produkter som installerats fungerar som de ska. Vid ett tillfället när vi hade problem med markiserna tog det över en vecka att få tag på dem. Jag hade då mailat och ringt, samt lämnat flertalet meddelanden, men inte fått någon återkoppling. När jag tillslut fick tag på dem via växeln, sa de att de försökt ringa mig flertalet gånger. Jag har dock aldrig avstängd telefon och hade inga missade samtal eller meddelanden. Orkade tillslut inte ha mer med dem att göra och anlitade därför ett nytt företag för att lösa problemet, något vi önskar att vi gjort långt tidigare.
Områden i Stockholm
Vasastan  (5 st)