Byggvaruhus i Botkyrka

2 rekommenderade byggvaruhus i Botkyrka kommun

• 31 omdömen
    Martina Sofia Helena H
    Martina Sofia Helena H: Skulle köpa lister hos Bauhause. Ber en person om hjälp, han ringer in en annan personal och pekar att "han kommer nu för att hjälpa dig". Jag går fram till personen. Han smiter undan och videochattar med en troligtvis familjemedlem. Säger att han är fel person att fråga. Han skulle ringa någon annan. Jag går tillbaka till den första personalen och säger att det var fel person. "Nej han är den rätta personen som jobbar med lister" får jag till svar. Inväntar annan personal och lämnar till slut butiken utan hjälp. Usel service.
  • Driver du byggvaruhandel i Botkyrka?

• Karl Fredrik W
    Karl Fredrik W: Köpte bänkskivor i granit från Kvik som anlitar Österholms Granit för detta. Alla kontakter med Österholms Granit har fungerat perfekt, inmätnig av monterat kök, leveranstid, flexibilitet för att anpassa sina tider efter kunden. Den levererade produkten passade perfekt och motsvarade våra förvänningar till 100%. Tyvärr så fick vi ett reklamtionsärende, men även detta hanterades med 100% kundfokus och resulterade på nytt i en klockren leverans. Österholms Granit är proffs och kan varmt rekommenderas!!