la Riggiola

la Riggiola

Ring 08-641 64 34 www.lariggiola.net
Omdömen totalt
2
Snittbetyg
3.0
Skriv ett omdöme

2 omdömen om la Riggiola

Visar 2 omdömen med 3.0 i snittbetyg
Johan M
Skrev om la Riggiola

Varning!!! Oerhörd lurig försäljare/ägare som säljer Mycket dyrt, utan returrätt eller hemkörning och Lång leveranstid. Villkoren hör du inte ett ord av när du blir lurad i affären. Men man måste medge att hon är mycket skicklig säljare men där stannar nöjet. Nu vet du det.

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela
Svar från la Riggiola

Vi har några frågor och reflektioner till Johan: - var och av vem han skulle ha fått den information han säger att han senare fick lära sig, om inte från oss i affären eller på vår webbplats? - är en 3-5 veckors leveranstid för handmålade plattor en alltför lång leveranstid? - det stämmer att våra kunder behöver betala separat för hemleverans och att vi inte erbjuder öppet köp utan endast returrätt. Som många andra butiker i stan och runt om i världen. Vad är det som är så konstigt och nästan stötande med detta enligt Johan?... 

A. A
Skrev om la Riggiola

Om du söker kakel med personlighet titta där! Handmålade och handgjörda italenska plattor - vilken skilnad mot trist sortiment hos andra grossister ...fröjd för ögat och mycket trevlig bemotande av kunnig personal. Rekommenderas varmt!

0
Bli först att gilla detta omdöme!
Stötande innehåll
Välj anledning:
Dela

Filtrera omdömen