Lenny D:
Är man ute efter färg eller tapet så är det hit man skall åka!!!
Stort utbud av märkesfärg och tillbehör till bra priser
Vad gäller tapeterna är de oslagbara både vad gäller utbud och priser. Mängder med tapetböcker att beställa från, mycket på lager och dessutom en outletavdelning med många riktigt fina tapeter.
Köpte Boråstapeter som hos färgkedjorna låg på 430 kr per rulle, här bara 365 kr. Tog 2 dagar för dem att få hem beställningsvarorna.
Enfärgade easy-up fanns det för 69 kr per rulle
Att personalen dessutom är enormt serviceinriktade och kunnig gör saken bara bättre och dessutom enkelt och gratis att parkera.
Mina varmaste rekommendationer
Annelie O:
Mycket trevlig och hjälpsam personal, tog sig tid att hjälpa mig trots mina ringa kunskaper och konstiga frågor. Skönt med någon som visar ett ärligt intresse.
/ Annelie
Hasse E:
För ca 14 år sedan var jag i denna butik och köpte kakel för vårt kök. Fick väldigt bra bemötande och god service av en äldre man vilket gjorde att jag fortfarande minns hur proffsig och kunnig han var i sitt jobb.
Förra månaden återvände jag dit och behövde hjälp gällande en golvskada. Denna gång fick jag hjälp av Oliver som var kunnig, service minded och otroligt hjälpsam. Jag kan varmt rekommendera FF-Kakel på Ringögatan till alla!
Roland J:
Jag kan varmt rekommendera Kvänum och säljaren Camilla Nieroth som vi haft kontakt med! Väldigt varm person och stort kunnande när det kommer till kök och vad man bör tänka på.
Liisa N:
Peter utförde arbetet snabbt, rent - ett riktigt proffs. Kom med egna idéer och upplägg. Vårt kök blev perfekt.
Kan utan förbehåll rekommendera Peter Henrysson
David E:
Fina produkter och mestadels god kvalité. Marknadsför Dekton aggressivt som det optimala materialet på bänkskivor även om det också har nackdelar (skört/sprödare än ex. kvartskomposit/Silestone).
Dock är de riktigt dåliga på att uppskatta leveranstider. De 4 veckor vår stenhuggare blev lovade landade i slutändan på 12 veckor.
Jens N:
Vi har under 1,5 år trasslat med en reklamation till Nordiska Kök. De levererade två kompletta kök varav ena köket var mycket omfattande (värde över 800 000 kr). Efter en tid noterades brister i bets, lack och faner på samtliga luckor som var undermåligt lackerade och betsade. Nordiska har lovat att lösa problemet.
Kim L:
Ett relativt stort logistikföretag som levererar i hela sverige. I utbudet har de alla sorters lagerinredningar. Så som pallställ, lagerautomater, grenställ, kontorsmiljöer i lager osv.
De säljer å monterar, skräddarsyr lösningar för kunden. Har både kontor å lager i bergsjön.
ove w:
bra bygghandel för den som inte bryr sig om att peronalen aldrig hållt i en hammare och har en snittålder på minus 22. De skulle vinna på att anställa sletna snickare. i övrigt.....bra standardutbud av budget byggvaror. För dig som vet vad du ska ha .....kanon
Peter D:
fantastiskt serviceminded personal som möter en med ett leende och och välkomnar dig tillbaka när du går. Bra konferenslokaler.
Betyget dras ner 1 reco pga av att det var lite lyhört mellan vår konferenslokal och den bredvid (eller så hade de bara extremt hög volym på i deras högtalarsystem). Lunchbuffén såg fantastisk god ut, önskar jag hade fått äta av den. Istället var där förbeställt en fint upplagd hemmabakad? korv och något kokt fläskkött med 4 små potatisar till. Jag kan väl säga att just den måltiden var sådär.
Däremot, fantastisk eftermiddagsfika med allt från småbröd med olika sorters sylt att välja mellan, eller kladdkaka, hallonpaj, blåbärspaj, grädde till, lagrade ostar, melon, vindruvor, croissanter med mera. Jag ser fram mot ett eventuellt återbesök här, fast då försäkra mig om att jag får plocka mat från buffén.
Bosse j:
Var nyligen på hornbach,hisingen,behövde tryckimpregnerade reglar
på 3,6M.
Dom låg på fjärde våningen i pallstället.
När jag bad om hjälp att få ner dom,var det svaret jag fick att dom ska inte säljas förrän 4,20-längderna är slut.
Så först ska dom bli av med 4,20 SEN får jag hämta 3,60.
Ska dom sälja slut plåtskruven innan dom får sälja träskruven också????
Rent förbannad slängde jag tillbaka betongen jag redan hade lastat,
och blev då kallad för att "bete mig som en idiot".
Sista gången jag satte min fot där!
Åkte till ett riktigt företag i stället,Beijer.
Melanie D:
Usel service. Jag köpte två stolar online och ni kunde inte skicka. Jag åkte från Varberg till Göteborg. På plats såg jag att de var inte stabila pga benen.
Ni har inte försökte lösa problemet. Ni sa att jag skulle ångra köp.
John Paolo Mikael Alfonso C:
Väldigt bra första gången vi beställde varor här för ca 1 år sedan. Men dessvärre håller inte butiken måttet i nuläget. Har valt annan butik utanför Inter Kakel.
KRISTOFFER O:
Har köpt en svindyr kökskåpa av dem som skulle ha röststyrning. Den funktionen fungerar ej. Deras support är de värsta jag varit med om. De hävdar bara att de inte kan ta ansvar för Googles röststyrning. Men de saluför produkten med jus Googles röststyrning. Funderar på att driva detta genom arn. Trodde inte sådana här oseriösa företag existerade längre. Varning köp inget av dem! Varning!
Lena B:
VARNING! Akta er för detta företag! Allt låter så bra med långa garantier mm men då något går fel får man ingen hjälp. Vi har haft en Folkpool Classic i 14 år som vi fick riva pga ett byggfel. Pga Folkpools företagskonstruktion gällde inte vår 20-åriga garanti på poolstommen (som hade bågnat) då den butik som levererat vår pool inte fanns längre. Vi fick som plåster på såren ett bidrag på 20000 kr samtidigt med en offert på ett halvmiljonbelopp för att bygga ny pool! Kontakterna med badbutiken väst har varit rena skämtet då vi dessutom blev rekommenderade en byggare som först placerade den nya poolen fel så den fick rivas IGEN och därefter har samma firma försökt bygga en altan som vi till slut fick avbryta pga så omfattande fel att en byggnadsinspektör rekommenderade oss att riva allt och börja om från början! Och Badbutiken Väst håller denna firma (Abnorm AB) om ryggen! Bara dom får sälja sina pooldelar så tar de INGET ANSVAR därefter!
VARNING!
Sven Gunnar G:
Har träffat tre säljare alla stöpt i samma arroganta form. Tyvärrr är dom framgångsrika med att köpa tomter och då är man helt i klorna på dom.
Kalkylerna är glädje kalkyler. Dom ritar alltid in hus på tomten uppifrån utan att ta hänsyn till höjder. Skriver du på ett sådant avtal kommer du få betala multum i markarbeten.
Håll er borta från dessa skojare
Emil:
Drabbades av en allvarlig hjärnskakning när jag fick en vägbom i huvudet på Byggmax Sisjön. Platschefen menade att jag bara hade mig själv att skylla och att Byggmax inte hade något ansvar. Någon ursäkt för det inträffade fick jag inte. Några säkerhetsåtgärder skulle inte vidtas trots att en liknande olycka nyligen hade hänt med samma bom. Vidare hette det att jag inte skulle bete mig som om jag var i USA.
Jag drev saken vidare till Byggmax huvudkontor där jag fick ett professionellt bemötande och ett löfte om att man skulle ta itu med tidigare bemötande. Var därefter i kontakt med samme platschef och då skulle det bes om ursäkt och det var en självklarhet att säkerhetsåtgärder skulle vidtas med bommen. Bra, men beklagligt att man som olycksdrabbad kund ska behöva kämpa och gå omvägen via huvudkontoret för att få ett vettigt bemötande från platschefen. Avråder starkt från detta företag.
Mikael C:
Jag har tyvärr inget positivt att säga om min kontakt med Bra Kakel. Jag och min sambo beställde kakel för att kakla över köksbänken. Vid beställning fick vi en uppskattad frakt på 2-3 veckor då man på Bra Kakel ville samfrakta och kaklet kom från Spanien (inte lagerhållet). Det drog ut på tiden och vi fick själva jaga information, även då vi blev tillsagda att man skulle återkomma gång på gång. Efter två månader kom kaklet fram men då var det beställt för få plattor så vi fick be dem komplettera. Efter ytterligare en månad kom det fler plattor och total väntetid blir då 3 månader mot de 2-3 veckor som var uppskattat. Bra Kakel gav oss bra pris som kompensation men det största problemet är att man som kund blir den som får höra av sig. Totalt sett riktigt dålig service som inte en bra rabatt kan reparera. Jag kan bara avråda från att köpa kakel härifrån.
Patrik M:
Ville köpa en "restbit" 20x30cm som låg i soptunnan vid sågen på bygg. Behövde få den kapad vilket kostar 25 kr. Man får inte använda kapen själv såklart. Bad om hjälp en, två och tre gånger! efter 40 minuter kommer en kille! "Jag måste fråga om vi FÅR sälja restbitarna"!!! Kommer tillbaks efter 5 minuter "Tyvärr, du får betala 198:- för en hel ny skiva (typ 210x100cm) +kapningsavgift!
SKANDAL Åkte till K-Rauta hittade rätt fick hjälp direkt. Pris 35 kronor.
Goodbye Bauhaus.