Rörmokare i Flysta

1 rekommenderat rörmokare i Flysta, Stockholm

• Driver du rörfirma i Flysta?

• Rörmannen i Bromma AB

Verifierat företag
    1,428 omdömen
    Vi på Rörmannen i Bromma AB är din lokala rörmokare! Vi utför installationer och service både åt privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.
    Håkan N
    Håkan N: Anlitade Rörmannen för reparation av min 10 år gamla NIBE frånluftsvärmepump. Dom bytte hela kylkedjan som kompressor, torkfilter, expansionsventil och förångare. Efter bytet fungerade värmepumpen endast några dagar och larmade sedan om lågt kylmedelstryck. Rörmannen återkom två gånger till efter detta för att söka felet men utan att lyckas. Jag bestämde då att byta ut hela värmepumpen till en ny då det är vinter och förlorar billig uppvärmning från värmepumpen. Rörmannen betalade utan problem tillbaka hela reparationskostnaden till mig. Kan därför rekommendera Rörmannen som ett seriöst företag. Dom får 5 stjärnor för sin seriositet och trevlig personal. Men ger 3 stjärnor sammanlagt då dom inte löste grundproblemet med reparation av min värmepump. Det kan hända även den bästa att man inte lyckas fullt ut. Här tog dock Rörmannen ansvar och betalade tillbaka hela reparationskostnaden utan strul.