Rickard O:
Vart skall man börja ? Det är som en stor fritidsgård, inte välkomnade utan bara stirrar på en när man går in. Färgavdelningen verkar vara en helt annan liga, en i personalen stod och skrek på andra i personalen. En annan person hjälpte alla som ej hade tagit kölapp, när jag påtalade det säger personen, du får hjälp nu..... skall man vara tacksam. Andra gången får jag frågan flera gånger av en ny person om det är rätt bas han skall bryta åt mig. Trodde han skämtade, men icke. Kör sedan in i tag själv hallen. Hittar inga sågar att kapa med, frågar i kassan. Killen säger att det skall ligga i hallen, letar och letar.... pratar efter lång tid med en annan som säger att man nu sågar på utsidan. Men ingen annan verkar veta att det är så. Säger det till killen i kassan som säger att förra veckan sågade vi inne säger killen. Jag säger att jag vet det eftersom jag jag sågade där inne sist. Nej kommer sluta handla här, bättre service på Hornbach och ingen lekskola som det är på Bauhaus i
Driver du byggvaruhandel i Ulvsunda industriområde?
Ellen O:
Jag hade precis flyttat till ett nytt hus och stod inför ett problem med tunna väggar som släppte igenom oljud. En god vän rekommenderade att jag skulle köpa ljudabsorberande tak och väggabsorbenter från Kamak och det gjorde susen! Tack Kamak!
Inger Josefine L:
Otroligt missnöjd med Romabo. Anlitade dem för installation av markiser med väderstationer, vilket betyder att markiserna ska fällas ner per automatik vid sol, men fällas in vid för mycket blåst.
Detta verkade dock aldrig funka som det skulle, markiserna kunde gå ner vid regn och blåst men dras in vid soligt och vindstilla väder.
Programmeringen var uppenbart inte korrekt utförd och flertalet gånger har vi haft dem på plats för att programmera om systemet. Efter besöken har markiserna kunnat fungera hjälpligt under en period, för att sedermera börja krångla igen.
Romabo har alltid kommit med flertalet bortförklaringar, men aldrig lyckats lösa problemet helt och fullt eller ge oss en rimlig förklaring till varför det inte fungerar som det ska. Tål att tilläggas att vi oftast debiterats för servicebesöken, trots att detta varit ett återkommande problem sen start.
Servicen vi erhållit från detta företag har varit under all kritik, liksom kommunikationen och kvaliten i deras arbete. Förväntade oss helt klart högre kompetens hos deras medarbetare och att de skulle ta ansvar för att de produkter som installerats fungerar som de ska.
Vid ett tillfället när vi hade problem med markiserna tog det över en vecka att få tag på dem. Jag hade då mailat och ringt, samt lämnat flertalet meddelanden, men inte fått någon återkoppling. När jag tillslut fick tag på dem via växeln, sa de att de försökt ringa mig flertalet gånger. Jag har dock aldrig avstängd telefon och hade inga missade samtal eller meddelanden.
Orkade tillslut inte ha mer med dem att göra och anlitade därför ett nytt företag för att lösa problemet, något vi önskar att vi gjort långt tidigare.
Driver du byggvaruhandel i Ulvsunda industriområde?
Anna G:
Var i kontakt med Konradssons kakel i Bromma för stora kakelplattor under maj månad 2020.
Koordinationen mellan säljare på telefon, i butik och specialistsäljare för större projekt var inte tillfredsställande. Tog väldigt lång tid att överhuvudtaget få tag på rätt person att tala med. Den ena visste inte alls vad de andra gjorde. Var totalt i kontakt med fyra olika personer i organisationen som inte verkade kommunicera över huvudtaget med varandra.
Snurrigt, inte kundvänligt, oorganiserat, ingen visste om prover kommit fram, svårt att få tag på rätt person etc. etc.
Till slut fick jag ett email, totalt utan förklaring, från butiksansvarig (ytterligare ny person) att butiken inte ville fortsätta att hjälpa mig med beställning av stora plattor. Otrevligt och väldigt konstigt att man inte förklarar anledningen för kunden.
Finns väldigt mycket för det här företaget att arbeta på när det gäller kundservice, koordinering, organisation, tillgänglighet, kunskap med mera.
Förvånansvärt dåligt resultat av en så stor organisation.