Bra utfört arbete men också bra dialog kring framöver
Stadens spolservice AB
Vi är litet nystartat företag som grundades 2022 men med många års tidigare erfarenhet i branschen. Vi växer snabbt och har redan åtagit oss många uppdrag, stora som små. Vi arbetar främst inom stamspolning, akuta stopp, fräsning och kamerainspektion. Vi gör även lättare saneringsarbeten såsom avloppsvatten och även borttagning...
43 omdömen om Stadens spolservice AB
Sedan starten hos Reco 2022
snabbt svar och snabbt service, vi är super nöjda.
Vi har samarbetat med Stadens spolservice AB ett tag nu, de är oerhört serviceinriktade, snabba utryckningar och kompetenta. Rekommenderas varmt. Mvh Oscar Bergström K&B Förvaltning AB
Snabbt,förtroendefullt och profsigt!
Trevligt bemötande och service, uppskattar att dom kom tillbaka och fixade en detalj som inte hade med spolningen att göra. Kan varmt rekommenderas vidare!
Bra service, vi använder enbart stadens spolservice på våra projekt!
Bra och snabb service, rekommenderar
Snabb på plats, hjälpsam, förklarar saker, trevlig. Vad mer kan man begära
Christian var mycket proffsig och serviceinriktad! Löste problem som uppstod!
Snabb och super bra service och bra priser
Grymt snabb service, trots att vi ringde en söndag!
Perfekt från första kontakt till färdigt jobb.
Vänligt bemötande, snabbt och proffesionellt utfört arbete. Gav oss info om hur man förebygga stop i köks avloppet.
Kom nästan direkt efter att jag ringt!
Kom direkt och löste problemet
Spolade rent ett stopp i ett avlopp. Snabbt och effektivt och på utsatt tid!
Kom när det var kris med kort varsel och var kunniga.
Vi fick träffa en supertrevlig och tillmötesgående person när bostadsrättsföreningen krånglade med betalningen. Allt ordnade sig till sist och föreningen betalade räkningen precis som de hade lovat från början.
Väldigt trevlig lugn kunnig person som på ett professionellt sätt löste vårt problem med stopp i avloppet.
Snabbt, trevligt bemötande och bra information om problemet !
Spolning av avlopp i fritidshus. Trevligt bemötande, proffsigt jobb. /Håkan
professionellt bemötande samt utförande
Kanon på alla sätt. Rekommenderas varmt.
Det fungerade kanonbra med akuthjälp vid stopp i mitt avlopp. Lätt att få kontakt och effektivt jobb. Har inget att klaga på.
Mycket trevlig, förstående inställning och bra förklaring till spolproblemet
Trevligt bemötande samt snabb och bra service
Snabbt på plats, mycket trevligt bemötande och bra rådgivning. Avloppsläcka utomhus åtgärdades, rören filmades och rötter avlägsnades.
Snabba, Bra service och mycket kunniga
Bra utfört arbete till ett bra pris
Snabb och effektiv service. Trevlig och kunnig personal Fick bra råd och lite ”extra” utöver förväntad service.
Snabb service, trevlig och kunnig personal och prisvärda tjänster!
Snabb återkoppling, och utfört arbete. Trevlig personal. Problemet med stopp i köket snabbt åtgärdat.
Vänligt bemötande och snabba svar på mejlen och proffsigt arbete med stamspolningen av 39 lägenheter
Bra och snabb service, samt vettigt pris. Kan jag absolut rekommendera.
Snabb, bra och trevlig service!
Super bra bemötande och snabb service! Allt blev som nytt efter spolningen.
Rensning av avlopp. Blev som förväntat
Snabbt på plats. Proffesionell, kan sin sak. Igensatta avloppsrör från villa ut mot gata (stenar). Spolning och sug. Tyvärr var inte kameran med första vändan, då hade vi hittat alla stenar och sparat in ett senare återbesök. Men på det stora hela känner jag mig nöjd med resultatet, nu behöver jag inte bekymra mig om igensatta avloppsrör igen..
Enastående service Perfekt utfört jobb Passade tid med kort inställelse 5+
En trogen partner som alltid ställer upp i vårt och torrt när man behöver hjälp.
Snabb och bra service. Trevligt bemötande och rimligt pris.
Fantastiska, väldigt bra kundbemötande, kom snabbt och gjorde ett jättebra jobb med mitt stopp i badrummet. Rekommenderas starkt
Rekommenderas starkt! Väldigt serviceinriktade och kompetenta! Gav ”det lilla extra” som andra annars tar betalt för. Det här är den spolfirman jag kommer att använda mig av framöver. Inget att klaga på över huvud taget.