Philip K. Vvs AB

52 omdömen om Philip K. Vvs AB

Sedan starten hos Reco 2020

Mark L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Väldigt tillmötesgående och full förståelse för min situation. Kan varmt rekommendera dem till den som behöver deras arbetsinsats. Jag fick den hjälp jag behövde och det var inga problem att komma överens om en tid som passade mig. Väldigt nöjd! Med vänliga hälsningar Mark

Gary C
Skrev om Philip K. Vvs AB

Snabb och mycket trevlig återkoppling.

Camilla A
Skrev om Philip K. Vvs AB

Jag är nöjd med utfört arbete som genomfördes snabbt och till min belåtenhet.

Yngve O
Skrev om Philip K. Vvs AB

Inte nöjd med vad dom gjorde och dyrt

Åsa C
Skrev om Philip K. Vvs AB

Arbetet väl utfört; trevligt bemötande men räkningen kom mycket långt efter utfört arbete och hade då missat rotavdraget.

Per Å
Skrev om Philip K. Vvs AB

Bra bemötande och god service.

Ulf N
Skrev om Philip K. Vvs AB

Bra hantering, trevligt bemötande och ett väl utfört arbete. Jag kan rekommendera Philp K. Vvs AB till alla, som behöver VVS-tjänster. Mvh Ulf

Anton F
Skrev om Philip K. Vvs AB

Professionell service. Snabb och högkvalitativ.

Hanna N

Toppen! Supersnabb och trevlig

Susanne Vivian R
Skrev om Philip K. Vvs AB

Arbetet handlade om ett avloppsrör i gjutjärn som hade rostat sönder delvis. Vi fick snabbt kontakt med firman, snabb återkoppling och felet åtgärdades redan nästa dag. Philip framstod som kunnig och lösningsorienterad och gav förslag på åtgärder utifrån vår budget och våra framtida behov, vilket kändes väldigt bra. Dessutom var han mycket trevlig och serviceorienterad. Toppen!

JOAKIM V
Skrev om Philip K. Vvs AB

Har anlitat Philip k VVS två gånger och har inget att anmärka på. Allt gick snabbt, det var prisvärt och bra utfört.

ANDERS J
Skrev om Philip K. Vvs AB

Reklamerar ett jobb med att täta toalettstammen. Bestämmer en tid men sen dyker rörmokaren inte upp och slutar sen att svara. Helt makalöst....

MATHIAS J
Skrev om Philip K. Vvs AB

Går inte att lite på. Kommer överens om pris efter att ha utvärderat jobbet på bild. Rörmokaren kommer sedan oförberedd och får åka och köpa extra utrustning. Undertecknad debiteras sedan för deras misstag. Tog för övrigt väldigt lång tid på sig. Skulle aldrig anlita dem igen och verkligen inte rekommendera dem. Leta vidare.

JESSIKA S
Skrev om Philip K. Vvs AB

Jag är väldigt nöjd med allt, fantastisk service, kompetent personal, vänligt bemötande. Jag fick hjälp med mitt badrum inom bara några dagar, allt blev klart på en dag. Jag kan på alla sätt rekommendera detta företag och kommer att anlita dem igen om problem uppstår. Tack för er professionalism och tack för all hjälp / Jessika

Eskandar D
Skrev om Philip K. Vvs AB

För halv timme jobb verkade jag 3400 kr. Närmast tvivelaktigt. Jag behövde hjälp efter jobbet fick inte ens svar.

Svar från Philip K. Vvs AB

Du valt en jour tjänst pga att du inte haft någon värme i huset. Vi har hjälpt dig med att byta cirkulationspumpen och vi har fått igång värmen. Att vi inte hunnit svara på ditt mail när du önskat ber vi om ursäkt för, vi gör så gott vi kan för att besvara alla mail så fort som möjligt.

Percy U
Skrev om Philip K. Vvs AB

Vi beställde en takdusch och hantverkaren kom i samma vecka. Allt bra.

Oranous F
Skrev om Philip K. Vvs AB

Snabb och perfekt service. Jätte nöjd med arbetet

Razaw R
Skrev om Philip K. Vvs AB

Fick ett trevligt bemötande, snabba svar på mejl. Han fixade ett avloppsrör snabbt och vi var nöjda med resultatet.

Stefan G
Skrev om Philip K. Vvs AB

Dragning av nya vattenrör samt nya vattenburna radiatorer. Väldigt trevligt och serviceinriktat bemötande. Vi är väldigt nöjda med jobbet och de levererade det under den tid som utlovats.

Isa M
Skrev om Philip K. Vvs AB

Proffsigt Snabb återkoppling Grymt bra jobb Kommer att rekommendera till alla jag känner 10/10 //Simon

Stefan J
Skrev om Philip K. Vvs AB

Bra jobb och snabbt på plats. Det som var sämre var hantering av faktureringen där startavgiften visade sig inte innehålla restid och det var ej specificerat att det var så i förväg. Samt att vi hade inte besök så lång tid som först fakturerades. Justering av fakturan gjordes. Vi lärde oss att ha mer koll och förhoppningsvis blir Philip tydligare indian offerter.

Paul A
Skrev om Philip K. Vvs AB

Läckande toalettstol. Löstes snabbt och smidigt

Ludvig R
Skrev om Philip K. Vvs AB

Fick hjälp med installation av köksblandare och köksavlopp. Bra och snabb service, raka besked och inga överraskningar ang pris.

Magdalena B
Skrev om Philip K. Vvs AB

Vår varmvattenberedare sprang läck 02.00 en tisdagsmorgon i januari. Efter 18 timmar hade vi fått en ny vv-beredare monterad och i drift. Den gamla bortforslad. Minimalt med skador. Snabb och professionell service.

Zoran K
Skrev om Philip K. Vvs AB

Väldigt kompetent och snabbt utfört arbete. Philip K. Vvs AB har bytt ett par rör och läckande ventiler i min fjärrvärme anledning.

Bo H
Skrev om Philip K. Vvs AB

Underlig skalindelning från _Inte alls bra_ till _Helt OK_ är det endast ett steg... Det blev ganska fel med uppdraget då Philip körde på. Det var förvisso bra att det "lagades" men med tanke på att ett "enkelt läckage" blev en ny varmvattenberedare - fel dimension dessutom - så blev den slutliga kundnöjdheten låg. Varför inte ringa och stämma av? Har nu köpt en svets för att skapa nya väggkonsoler som bättre stämmer överens med dimensionerna på den nya varmvattenberedaren. Inte riktigt vad jag planerat...

Svar från Philip K. Vvs AB

Vi gör så gott vi kan för att göra alla kunder nöjda. Vi har kommit överens om byte av en varmvattenberedare och vi har följt monteringsanvisningarna. Tyvärr så är Nibes nya Eminent 55L med andra mått. Detta gjorde att den nya modellen inte stämde med befintliga konsoller, beredaren sitter på konsolerna och är ansluten med 1/2 tum slang. Hör av er om ni skulle ha några problem med installationen.

Mats E
Skrev om Philip K. Vvs AB

Snabbt svar på offertförfrågan. Byte av kallvattenrör i källare. Bra kvalitet på arbetet.

Gabriel B
Skrev om Philip K. Vvs AB

Bra och pålitlig hantverkare som håller tiderna och överenskommet pris.

Faramarz H
Skrev om Philip K. Vvs AB

han var Ok . han behöver erfarenhet .

Svar från Philip K. Vvs AB

Tack för din rekommendation. Vi strävar alltid till att bli bättre!

Jalil M

Det var mycket dyrt kostnad på total summa för 20 m på knappt 3000.00kr arvoden

Karin B
Skrev om Philip K. Vvs AB

Philip löste några knepiga problem jag hade med rörkopplingar. Han gav sig inte, var både noggrann och kunnig. Jag var mycket nöjd.

Jan E
Skrev om Philip K. Vvs AB

Detta företag går INTE att lita på. Överenskommelse på Mail innan jobbstart hölls inte alls. Försökte luras dessutom genom att debitera 200:- mer i timmen. Tar dessutom extra betalt för egna misstag. Orsakade vattenläckage, genombilning till granne och missade lägga rör till avloppsbrunn. mm.

Svar från Philip K. Vvs AB

Viktigt att man kollar på vad som är överenskommet så man inte känner sig lurad.Gör vi fel återgäldar vi självklart våra misstag. Läckaget berodde på en äldre returventil som droppade, detta har vi återgäldat. Vi har informerat er om risken gällande bilningen innan utfört arbete då det varit väldigt tunt bjälklag. Vi har återställt undertaket och avloppsröret valde du själv att inte dra. Tråkigt att vi inte kunde göra dig nöjd denna gången.

Charlotta M
Skrev om Philip K. Vvs AB

Anlitat Philip K. Vvs vid två tillfällen- snabbt och proffsigt!

Sofia H
Skrev om Philip K. Vvs AB

Köpte en rörmokartjänst för att laga en läckande dusch. Allt lagades snabbt, så är nöjd!

Hans L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Han installerade blandare i köket. Smidigt och proffsigt

Linn R
Skrev om Philip K. Vvs AB

Priserna på hemsidan stämmer inte överens med vad de senare fakturerar. De bekräftade aldrig tiden de skulle komma, och svarade inte på mina meddelanden.

Svar från Philip K. Vvs AB

Ring gärna oss på 08-59 998 077 så kan vi gå igenom vad som inte stämmer med fakturan. Vi ska självklart se till att det stämmer med vad som är överenskommet. Vi bekräftar alltid tiderna , vi vill inte komma hem till en kund som inte är hemma :)

Roland P
Skrev om Philip K. Vvs AB

Snabb, noggrann och prisvärd. Dessutom är han väldigt trevlig.

Lars G

trevliga. bra service. engagrerade

Leif F
Skrev om Philip K. Vvs AB

Jag beställde en vattenutkastare på utsidan av huset, den monterades av denna firma. Den fungerar och jag blev nöjd.

Johan L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Trevlig, servicevänlig och professionell. Vi är väldigt nöjda med allt jobb som utfördes, och rekommenderar Philip och hans firma starkt.

Markus N
Skrev om Philip K. Vvs AB

Löste inte problemet, vilket var lätt att lösa insåg jag själv sen. Skickade faktura, som jag betalade, men skickade sedan påminnelse där det stod att jag skulle betala ROT-avdraget. Jag hade inte använt något av mitt ROT-avdrag på hela året och antar att företaget glömt att dra det och då försökte lägga det på mig. Jag bestred och ifrågasatte men fick inget svar. Hörde av mig igen och bad om återkoppling men fick inte det. Mycket oseriöst företag!

Svar från Philip K. Vvs AB

Återkom gärna till oss med vad vi inte löste så hjälper vi dig med det. Gällande ROT-avdraget så är det skatteverket som beviljar beslut för det och går det inte igenom får du alltid en förklaring av skatteverket varför det inte gått igenom. Hör av dig om vi kan hjälpa till!

Johan L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Vatten skulle kopplas till tvättmaskin, han uppskattade att det skulle ta upp till två timmar vilket jag tyckte lät länge, det tog en timme men debiterades för två vilket jag fick återkomma om. Han sa då att det var ett misstag. Jobbet blev gjort och det blev bra, trevlig kille men kändes inte helt 100.

Svar från Philip K. Vvs AB

Löpande debitering innebär att man blir debiterad per påbörjad timme, vi utgår från bilarnas GPS. Det tog strax över en timme att dra vatten och avlopp samt koppla in det. Vi försöker alltid vara så tydliga som möjligt och det bör vara solklart vad som gäller innan vi kommer ut.

Johan P
Skrev om Philip K. Vvs AB

Proffsigt bemötande. Rent och snyggt efter. Lite dyrt kanske.

Marleen M
Skrev om Philip K. Vvs AB

Philip bytte ut våran el-panna, jätte duktig kille och tillgänglig. Ja rekommenderar honom 👍👍

Eva S
Skrev om Philip K. Vvs AB

Läckage under diskbänken. Trevligt bemötande, fick snabbt hjälp, felet snabbt åtgärdat. Har bara gott att säga om Philip K. VVS AB

Börje L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Allt fungerade perfekt från första kontakt till färdigt jobb!

Torsten J
Skrev om Philip K. Vvs AB

Rörigt i alla avseenden. Blev mkt extra arbete och kostnader pga dåligt förberett arbete.

Svar från Philip K. Vvs AB

Vi gör så gott vi kan för att hjälpa kunden på bästa sätt. Ibland kan man stöta på hinder efter att man har startat arbetet vilket kan leda till extra kostnader. Vi är alltid tydliga med vad som tillkommer.

Christoffer W
Skrev om Philip K. Vvs AB

Anlitade Philip för att montera bort ett element. Han skötte jobbet snabbt och bra. Han behöver dock se över hur faktureringen fungerar. Han fick betalat samma dag som fakturan kom men jag har fått påminnelse om obetald faktura 3 gånger som jag behövt överklaga. Det är något som inte ser så professionellt ut.

Svar från Philip K. Vvs AB

Vi ber om ursäkt för dessa påminnelser, revisorn missade att bocka för detta. Vi ska se till att inte detta händer igen!

Eva H
Skrev om Philip K. Vvs AB

Hade stopp i slasken och läckande kran som han fixade. Kom snabbt till klarhet vad som skulle göras.

Elin L
Skrev om Philip K. Vvs AB

Bytte toalett. Gjorde ett bra jobb!