Rörmokare i Enköping

6 rekommenderade rörmokare i Enköping kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Be om offerter från Rörmokare nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Svenskt Avlopp

391 omdömen
    Ulf J
    Ulf J: Är service orienterade och gav mycket bra support. Kan rekommendera dem
  • Driver du rörfirma i Enköping?

• Spolpatrullen AB

77 omdömen
    Monica L
    Monica L: Trevligt bemötande och väl utfört arbete.
  • Revives AB

14 omdömen
    Susanne B
    Susanne B: Vårt hus är från mitten av 1960-talet. Vi behövde göra en relining vårt avlopp. Vi blev rekommenderade Revives AB. Det har fungerat jättebra. De kom på utlovad tid och var klara som beräknat.Trevligt bemötande genom hela processen. Vi kan varmt rekommendera detta företag. Vi är mycket nöjda.
  • Tina A
    Tina A: Härligt jobbat grabbar! Ringde måndag morgon om problem med vatten. En timme senare stod de på gårdsplan :) Efter felsökning och upptagande av pump på 100m djup fick ny pump beställas och var installerad redan till lunch dag 2. Tack för all hjälp! Ni har helt klart överträffat alla mina förväntningar.
  • Bengt S
    Bengt S: Vi har kopplat bort oss från fjärrvärme då det blivit tokdyrt för vår lilla villa. Nu har vi istället precis startat vår Luft/vatten-vp-anläggning från Nibe som vi köpt via Lindevalls rör. Från första kontakt har det varit både trevligt och mycket seriöst, ingen offert förrän hembesök med noggrann genomgång var gjord. Jag hörde runt bland folk som anlitat dem tidigare och fick bara positiva svar. Montören gjorde ett jättesnyggt jobb trots knepig rördragning mellan ute och innedel. Kan verkligen rekommendera dem för alla typer av rörmokarjobb.
  • Driver du rörfirma i Enköping?