Svenskt Avlopp

Svenskt Avlopp

www.svensktavlopp.se
  • BadgeThreeYears
4.5

Svenskt Avlopp är Sveriges största e-handel inom enskilt avlopp. Vi erbjuder alla tekniker och lösningar för att kunna hitta det rätta avloppet för din fastighet och hushållets behov. ✅ Kostnadsfria hembesök ✅ Transparent prissättning ✅ Kundservice på telefon Du som kund kan få hjälp med allt från VA-ansökan hos kommunen...

145 omdömen om Svenskt Avlopp

Sedan starten hos Reco 2021

Patric B
Skrev om Svenskt Avlopp

Leveransen levde upp till mina förväntningar

Anna L
Skrev om Svenskt Avlopp

Dunken stod utanför dörren när jag kom hem, så det var ju bra. Jag visste tack och lov att det var frätande medel jag köpt och hade skyddsglasögon och handskar på mig när jag hanterade det men lyckades ändå få det i ögat. När ambulansen kom ville de se dunken och vad det var för medel men det fanns inte en enda etikett på dunken förutom transporthandlingarna.

Gunnar V
Skrev om Svenskt Avlopp

Bra service, snabb leverans, lågt pris.

Svar från Svenskt Avlopp

Tack för din recension, Gunnar! Vi är glada att du är nöjd med vår service och att leveransen var snabb. Tack för att du valde oss! Mvh Anton

Mari J
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabba svar och snabb hjälp 😀😀👍

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Mari, Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att kunna erbjuda snabb och pålitlig hjälp. Ha en fantastisk dag! 😃🌟 mvh Anton

Birgitta Kerstin Maria S

Beställde på måndag, levererades på tisdag fram till stugknuten, bra jobbat

Svar från Svenskt Avlopp

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att din beställning kom fram så snabbt och smidigt till din stugknut. Vi gör vårt bästa för att leverera bästa möjliga service. Ha en fantastisk dag! Mvh Anton

Anders P
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabb leverans ända hem till dörren.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders, Tack för din recension! Vi är glada att höra att din leverans kom snabbt ända hem till din dörr. Vi strävar alltid att erbjuda en smidig och pålitlig service. Tack för att du valde oss! Mvh Anton

Anders A
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabbt och enkelt enligt vad jag beställt av er

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders! Tack så mycket för att du delar din positiva upplevelse med oss! Vi är glada att vi kunde leverera din beställning snabbt och enkelt. Mvh Anton.

Agne J
Skrev om Svenskt Avlopp

Är ny kund men vid en första kontakt blev jag vänligt och korrekt bemött. //Agne

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Agne. Det gläder mig att höra att du blev vänligt och korrekt bemött vid din första kontakt. Vi ser fram emot att fortsätta serva dig som kund och hoppas kunna överträffa dina förväntningar i framtiden. Tack än en gång för att du valde oss!

Kajsa W
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabbt, god service! Bäst! Rekomenderar detta företag.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Kajsa, Tack så mycket för din vänliga recension! Det är så uppmuntrande att höra att du är nöjd med vår service och att du tycker vi är "bäst." Det värmer verkligen våra hjärtan att få sådana positiva ord från våra kunder. Välkommen åter. Mvh Anton

Lars A
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabb behandling av mina grejer

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Lars, så bra att du blev nöjd och hoppas produkten / produkterna passar bra. Mvh Anton

Magnus L
Skrev om Svenskt Avlopp

Prisvärd. Snabb leverans. Bra hemsida.

Svar från Svenskt Avlopp

Tack för din recension. Välkommen åter och hoppas du är nöjd med din/dina produkter. Mvh Anton

Ingemar K
Skrev om Svenskt Avlopp

. När man ringer dit så vill man ha hjälp men det får man inte. Dom hänvisar till sin hemsida. Mycket dåligt bemötande.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Ingemar, det låter konstigt. De gångerna vi hänvisar till hemsidan är vid beställningar. Har man frågor och vill ha information så brukar vi oftast försöka svara på det direkt över telefonerna. Ber om ursäkt om vi inte levt upp till dina förväntningar. Om du har några flera frågor eller funderingar så vänligen kontakta oss. Mvh Anton.

Karl-erik L
Skrev om Svenskt Avlopp

Konkurrenskraftigt pris. Snabb leverans.

Hej Karl, hoppas du blev nöjd med din dunk! Välkommen åter. Mvh Anton

Johnny H
Skrev om Svenskt Avlopp

Bemötandet var fantastiskt. Panik delux med att få hem ett reningsverk snabbt men fick problem vid direktbetalning för att kunna få leverans i tid. Får kontakt med Anton som löser det galant. Jag behöver ha det till på måndag, beställde i onsdags, idag är det fredag och reningsverket är levererat😀 All eloge till dig Anton🙏 //Johnny

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Johnny, tack snälla för din fina recension. Skönt att allt löste sig och att reningsverket kom hem i rekordfart :) Välkommen åter och tveka inte på att höra av dig om det skulle vara något. Mvh Anton.

Bosse H
Skrev om Svenskt Avlopp

Ingen feedback! Jag såg inga som helst spår av de varit och servat, kunde ha lämnat ett meddelande! Kanske skickat en bild som "bevis". Annars, inga konstigheter.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Bosse, vi ber om ursäkt för dålig feedback. Just vid service för att förmedla att vi kommer och har varit där är något vi håller på och jobbar på och försöker ta fram ett format för att säkerställa att kunden får all info ni behöver. Tack för feedbacken som vi verkligen tar med oss i till fortsättningen. Mvh.

Owe H
Skrev om Svenskt Avlopp

Ända felet var transporten som inte vågade köra ända fram pga för stor lastbil men han bar fram dunkarna

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Owe, tack för ditt omdöme. Vilken tur att han bar fram dunkarna åt dig ändå. Välkommen åter. Mvh Anton

Karin L
Skrev om Svenskt Avlopp

Enkelt och snabb leverans . Bra pris på det vi beställde

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Karin, tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Välkommen åter. Mvh Anton

Jonas A
Skrev om Svenskt Avlopp

Fick snabb hjälp via telefon och varan levererad till dörren dagen efter!

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Jonas! vi tackar för att du tog dig tid att ge oss en recension. Välkommen åter.

Roland K
Skrev om Svenskt Avlopp

Serviceminded tjej. Hade svaret direkt. Efter tips av tjejen jag pratade med kommer jag absolut åter engående service på avloppsanläggningen.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Roland, Linda hälsar och blev så glad för dina fina ord. Du är så välkommen åter och vill du prata med Linda i fortsättningen så löser vi det. Mvh Anton.

Marie E
Skrev om Svenskt Avlopp

Jättebra service av Anton Olofsson.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Marie, tack för de fina orden! Hoppas locket blir som du hoppades :) Mvh Anton

Kasia C
Skrev om Svenskt Avlopp

Tack för snabbt leverans hem och möjlighet att beställa genom nätet.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Kaisa, tack själv! Hoppas du blir nöjd med dina produkter och välkommen åter. Mvh Anton

Anders E
Skrev om Svenskt Avlopp

Beställde på nätet. Funkar perfekt. Snabb leverans!

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders! Tack för din recension. Kul att du verkar nöjd, välkommen åter och ha nu en fortsatt trevlig sommar. Mvh Anton

Björn D
Skrev om Svenskt Avlopp

Jag beställde på nätet leverans två dagar senare snabbt och smidigt allt ok mvhBjörn

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Björn, tack för att du tog dig tid att skriva några ord. Skönt att du också fått uppleva snabbheten och smidigheten i våra leveranser. Ha en fortsatt trevlig sommar. Mvh Anton

Wilhelm J
Skrev om Svenskt Avlopp

Bra hemsida och enkel beställning med öeverans enligt löfte. Toppen

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Wilhelm och tack för din recension. Kul att du gillade vår sida och våra leveranser. Ha nu en trevlig sommar. Mvh Anton

Kaisa P

Ingen personlig kontakt. Beställde på nätet. Snabb leverans. Mycket nöjd. Kaisa

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Kaisa och tack för ditt omdöme. Kul att du gillade våra snabba leveranser. Vi på svenskt avlopp önskar dig en trevlig sommar. Mvh Anton

Dagge A
Skrev om Svenskt Avlopp

Bra kundservice. Snabb leverans.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Dagge, tack för din recension och välkommen åter. Ha en trevlig sommar. Mvh Anton

Anders S
Skrev om Svenskt Avlopp

Lätt att få kontakt, bra hjälp och snabb leverans

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders, tack för din recension! Hoppas du blev nöjd med dina FANN produkter. Mvh Anton

Erik H
Skrev om Svenskt Avlopp

Efter att ha kört sönder ett brunnslock beställdes det genom webben. Jag fick omedelbart en orderbekräftelse och redan efter ett par dagar levererades locket hem till dörren av en mycket trevlig speditör. Snabbt, enkelt och trevligt.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Erik, vad tokigt det kan bli och tur att ni blev så nöjda med snabb hantering och leverans. Hoppas ni blir nöjda med ert nya lock. Vi på svenskt avlopp önskar er en glad midsommar och trevlig helg. Mvh Anton.

Myrtel F
Skrev om Svenskt Avlopp

Levererades till fel adress utan att meddela mig. Grannen kontaktade mig om att det stod på deras tomt.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Myrtel, tack för ditt omdöme och att du meddelar oss detta så vi kan ta det vidare till våra distributörer så vi kan säkra upp att nästkommande leveranser blir bättre. Mvh

Pascal L

Jättesnabbt leverans och prisvärd

Svar från Svenskt Avlopp

Tack för du handlade utav oss Pascal, välkommen åter.

Jan C
Skrev om Svenskt Avlopp

fantastisk service og meget kompetente medarbejdere

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Jan! Hoppas du blir nöjd med dina infiltrationsmoduler. Lycka till och välkommen åter. Mvh.

Anders S

Köpte på nätet Snabb leverans

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders, perfekt med snabb leverans innan sommaren!

Stefan S
Skrev om Svenskt Avlopp

Bortsett från beställnigsbekräftelsen fick jag ännu varken varan, avis om försändelsen eller information om vilken transportör skulle leverera (efter fyra arbetsdagar sedan beställning)

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Stefan, tack för din recension! Vi tar detta vidare och kolla på vad som kan tänkas hänt. Hoppas du blir nöjd med dina produkter, MVH.

Magnus O
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabb service bra webbsida bra pris

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Magnus, tack för det! Du är varmt välkommen åter.

Magnus A
Skrev om Svenskt Avlopp

Bra produkt samt snabb leverans rekommenderar detta företag+++++++

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Magnus, tack för din fina recension. Hoppas du blir nöjd med din produkt och välkommen åter! Mvh

Börje L
Skrev om Svenskt Avlopp

Snabb leverans och svarade även snabbt på frågor.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Börje, vad kul att du upplevde den snabba leveransen och att våra duktiga kollegor kunde hjälpa dig med dina frågor. Välkommen åter.

Uwe W
Skrev om Svenskt Avlopp

Leveransdatum inte bra. Kontakt inte bra

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Uwe! Vad konstigt, Vad jag kan se så svarade vi på ditt mail inom 10 minuter och meddelade att din leverans skulle skulle levereras till dagen efter? Tråkigt att du inte blev nöjd, hör gärna av dig hur vi kan göra upplevelsen bättre. Mvh

Andreas N
Skrev om Svenskt Avlopp

snabbt, smidigt och enligt förväntan.

Hej Andreas! Kul att du känner så, hoppas ni får en fin sommar. Mvh

Göran L
Skrev om Svenskt Avlopp

Bra och snabbt svar på telefon. Snabb leverans och acceptabelt pris.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Göran, hoppas du blir nöjd med din tank och välkommen åter om du behöver mera hjälp :) Mvh

Stig M
Skrev om Svenskt Avlopp

Jag blev bra bemött Snabb leverans Klara besked vad gäller betalning Jag kommer att rekommendera företaget till mina vänner Sti Molen

Hej Stig, tack för din recension och de varma orden. Varmt välkommen åter. Mvh

Åke E

Bra service. Humana priser Bra upplevelse av personal

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Åke, tack för de fina orden. Välkommen åter.

Holger N
Skrev om Svenskt Avlopp

Perfekt, snabb leverans o enkelt att beställa

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Holger, vad roligt att du blev nöjd med den snabba leveransen. Hoppas ni återkommer. Mvh

Fredrik P
Skrev om Svenskt Avlopp

Inget krångel och supersnabb leverans

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Fredrik, precis som det ska vara. Välkommen åter :) Mvh.

Lars N

Tack för bra service och snabba leveranser. Mvh Lasse

Tack själv Lasse, hoppas du är nöjd och återkommer. Mvh

Per H
Skrev om Svenskt Avlopp

Blev lite försening men när det blev dags så flöt det på väldigt bra.Är på det hela väldigt nöjd med installationen av Mälaren 6 med pumpbrunn

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Per, vi ber om ursäkt för den förseningen men va skönt att det löste sig till slut ändå, hoppas ni fortsätter att vara nöjda med er Mälaren 6. Mvh

Morgan J
Skrev om Svenskt Avlopp

Enkel beställning via internet och leverans inom utlovad tid.

Svar från Svenskt Avlopp

Precis som det ska vara med andra ord :) Hoppas du blir nöjd med dina infiltrationsmoduler. Mvh

Anders W
Skrev om Svenskt Avlopp

Riktigt bra! Väldigt snabb leverans!

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Anders, hoppas du återkommer och är lika nöjd nästa gång. Mvh

Niklas M
Skrev om Svenskt Avlopp

Mycket överraskande snabb leverans , kul

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Niklas, visst är det kul när produkterna kommer fram med raketfart? :)

Daniel E
Skrev om Svenskt Avlopp

Man får det man beställer. Vidare så lägger bolaget ut din order mot någon av grossisterna ( för företag ) och det är därifrån man får leveransen. Smidigt om man är privatperson och behöver material från proffshandeln och inte från någon lågpris butik. Anledningen till att jag inte kan ge en femma är att jag inte vet hur bolaget agerar om något blir fel. Jag vet hur bökigt det kan vara att reklamera på grossen vid direktleveranser då jag jobbar emot dem fast i ett annat yrke än VVS.

Svar från Svenskt Avlopp

Hej Daniel, tack för en väldigt bra och utförlig recension. Just angående den sista stjärnan som saknas så har du rätt, oftast så brukar det vara bökigt men vi har en bra reklamationshantering process för just dessa tillfällen, men vi hoppas såklart att alla kunder slipper reklamera en vara. Hoppas du handlar från oss igen :) Mvh

Jimmy H
Skrev om Svenskt Avlopp

Trevliga att prata med och gav enkla tydliga instruktioner över vad jag behövde beställa och vad jag behövde tänka på vid hantering av medlet. Inte sista gången man beställer från detta företag.

Svenskt Avlopp gillar detta
Svar från Svenskt Avlopp

Hej Jimmy. tack för det fina omdömet, lycka till med din wehoputs och hör av dig om du har flera frågor. Mvh.