Göran E:
Allt enl planerat o mycket kompetent o jättetrevlig kille. Kände ett litet mindre läckage direkt efteråt o ringde killen på mobilen, som kom o åtgärdade inom tjugo minuter. Dessutom kom han dagen därpå o kontrollerade att allt var ok dvs ”superservice” dvs jag är jättenöjd kund
Sven V:
Mycket snabb.
Trevlig kunnig
Han installerade vår toalett som jag redan köpt ut efter att vi hade renoverat badrummet och samtidigt köp en ytterligare toalett får senare behov
Ismet M:
Har renoverat både mindre och lite större ting i lägenheten med Salahage Bygg och jag har enbart positivt att säga. Dialogen har varit otroligt professionell och arbetet utan några som helst anmärkningar. Väldigt prisvärd tjänst. Varma rekommendationer!
YLVA A:
Vi behövde akut rörmokare, då vår vv-beredare sprang läck några dagar före julafton. Jag ringde runt, men de allra flesta var på ledighet/uppbokade veckor i förväg. Vi lyckades hitta en vv-beredare på blocket, men själva inkopplingen måste göras av fackman. Fick tag på denna trevliga hantverkare som kunde göra installationen redan i mellandagarna. Rekommenderas varmt.