Hej Han kunde inte sätta fast blandaren och kom inte när han skulle så min dotter fick vänta mycket, då hon var hemma för att jag jobbade. Vi väntar på att han ska komma och sätta fast blandaren 19/2 kl 8. Jag känner att vi inte ska behöva betala för att han kommer en extra gång, då Han inte kunde sätta fast blandaren? Med vänlig hälsning, Teresa Olsen Ekerhult Askims Övergårdsväg väg 1
Rörjour 24/7
Välkommen till Rörjour 24/7! Rörjour 24/7 är en av Sveriges största nätverk av auktoriserade rörmokare som erbjuder service dygnet runt, både när det kommer till vanliga servicejobb och akuta insatser. Rör- och VVS-jour är en del av vårt breda erbjudande, där vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa rörmokar- och VVS-service....
2099 omdömen om Rörjour 24/7
Sedan starten hos Reco 2022
Fick snabb hjälp och även hjälp med ombokning för samma pris när rörläggaren blev försenad och arbetet behövde skjutas upp.
Kompetent, kunnig och lösningsorienterad
Bra snabbt jobbat - tusen tack!
Mycket trevlig person som hjälpte oss. Förklarade vad han skulle göra/gjorde och varför Var så glad efteråt när vi hade vatten igen.
Fick snabbt hjälp med att byta köksblandare, bra service.
Bra kontakt. Duktiga hantverkare. Snabbt att få tid. Mycket nöjd och kan verkligen rekommendera dessa.
Snabb och kompetent rörspolning
Trevligt bemötande svarade på frågorna man ställde klart och tydligt
Bra! Det gick smärtfritt! Bra resultat!
Arbetet utfördes fint, rent, kunnigt. Han kom försent än det var avtalat, men OK. Priset är FÖR HÖGT!! Mindre än en timmes jobb , FÖR DYRT!!
Snabbt utfört arbete till full belåtenhet av en mycket trevlig och kunnig hantverkare. Dock alldeles för dyrt. Det var inte jourtid, arbetet utfördes en måndag 08:00 men kostade ändå 4500 kronor efter rotavdrag. Arbetet tog 30 minuter. Hälsningar, Gert Persson Malmö
Är nöjd med bytet av beredare, det gick snabbt och smidigt
Är nöjd med handläggningen och bemötandet
Det var bra men vi fick vänta till sena kvällen innan montören kom. Hälsningar Hjördis Kreku
Snabb respons och bra hantering av problemet. Ringer definitivt igen om något annat skulle uppstå. Kändes tryggt och professionellt.
Kontaktade rörjouren då annat bolag aldrig hörde av sig när cirkulationspumpen lagt av under vintern. Rörjouren sickade ut någon samma dag som bytte c-pumpen. Väldigt bra service då rörmokaren även hörde av sig senare på kvällen igen för att kolla att allt fungerade som det skulle. Väldigt bra kommunikation och återkoppling. Kostar en del men det får man räkna med när det är akut ärende.
Bemötte oss väl när vi behövde det!
Efter ett antal påminnelser är jag mycket nöjd med bemötande och leverans. Kommer helt klart vända mig till er om behov uppstår.
Sjukt snabba och tydlig kommunikation ☺️👌
Bra bemötande vid beställning och av de som utförde arbetet. Snabb åtgärd, kom samma dag.
snabb och fin service! Arbetet professionellt
Allt gick väldigt snabbt och smidigt
Fick hjälp snabbt. Killen som kom var kunnig och väldigt artig och gjorde ett bra jobb.
Trevlig personal som utförde uppdraget att rensa vårt avlopp på ett mycket professionellt sätt.
Dyrt och dåligt, svårt att få kontakt och ingen återkoppling efter misslyckad åtgärd.
Trevligt bemötande, snabb kontakt! Hjälpte till att lösa ett stopp i avloppet.
Snabb hjälp, och en riktigt trevlig och kunnig rörmokare!
Trevligt bemötande! Snabb hjälp och förklarade bra!
Är inte alls nöjd. Otydlig hjälp via telefon vid bokning och väldigt dyrt. Jobbet uppskattas till 30 min framkörning och upp till 2 h arbete då det inte går att bedöma. I dörren säger rörmockaren, jag kommer vara klar på 5 min, eller nej 2 min. Och sant som är sagt, en plastring har åkt upp i fel rör. Han fiskar ur den på 3 sekunder, fäster om den och problemet är löst. En faktura på 2800 SEK. Fyfan säger jag bara. Fick snäll hjälp av kundtjänst och bästa de kunde göra är 20% avdrag. Snällt, men fortfarande sjukt att betala 1200SEK/minut. Wow. Fyfan. BOKA EJ!
Snabbt smidigt och enkelt. Inga konstigheter över huvudtaget
Återkom inte på utsatt tid, för ett andra besök med installation
Trevlig personal. Och duktig hantverkare. Utmärkt!
Beställde byte av toalettstol 260112, byte skedde 260114, tycker det var snabbt. Arbetet utfördes av en i mitt tycke duktig och trevlig hantverkare. En nöjd 😄 kund Gert
Snabbt svar när jag ringde. Fick tid påföljande dag. Trevlig kille kom och utförde jobbet på ett förtjänstfullt sätt. Mycket nöjd. (Kostnaden kändes litet hög.)
Snabb återkoppling och fick en tid snabbt O gjorde ett mycket bra jobb av en trevlig kille Så nöjd
Snabba och trevliga, rimligt kostnad för åtgärd
Mycket bra service, kom på bestämd tid. Trevlig person som utförde arbetet.
Snabb kontakt med person att prata med som förmedlade en jourröris. Bra att få prata med en fysisk person när man har problem.
Fick snabbt svar på min förfrågan. Rörmokaren undersökte vad som var fel, åkte iväg och handlade delar och fixade felet så snabbt man kan förvänta sig. Allt gick smidigt och enkelt.
Mycket bra jobbat! Alla problem löstes, fick också bra framtida råd. Behövde inte vänta länge på en tid. Fick hjälp med att byta duschblandare och få igång cirkulationsvattnet.
Allt fungetade perfelt och snanbt inkl fakturering ochbetalning via Resurs
Har anlitat Rörjour 24/7 två gånger och fått snabb och professionell hjälp, samt trevligt bemötande av Hamza. Rekommenderar varmt.
Väldigt noggrann och mycket trevligt bemötande! Väl utfört arbete!😊
Jag anlitade Rörjour på ett icke-akut jobb. Att byta en köksblandare samt montera två kulventiler för avstängning av vattnet. Jag fick tid snabbt, ungefär en vecka efter att jag haft kontakt med Rörjour. Installationen blev mycket bra och trots lite strul med klantigt borrat hål (vid tidigare installation) så löstes det snyggt med en täckbricka och silikon. Priset var rimligt och efter överenskommelse.
Snabb och professionell lösning av vårt problem
Fantastisk bra service att boka en rörmokare en lördagskväll via en chatt…tyvärr höll killen inte tiden och jag fick sitta och vänta ett bra rsg (han ringde dock). Är totalt sett väldigt nöjd med hantering och enkelheten!
Snabb respons På plats inom 4 Tim Tack till Lindbacken VVS och Linus som utförde akut jobbet !! God jul
Behandlar kunden katastrof. Tänka bara om pengar . Kunden är bara en kassa som de tar pengar ifrån. Värsta i världen
Installationer var perfekt, men faktureringen var lite konstig. Jag betalade en och det ska vara två räkningar. Jag fattade inte det först. Jag var tvungen att ringa till kundtjänst men nu är det betalt. Allt borde ha stått på en faktura.