Tiktigt trevligt bemötande. Hjälpsam för att komma åt rören.; atletiskt gjort då det var trångt..Byte av kökskran. Bra info om produkten och garantin Så bra att företaget hjälpte mig inom en vecka knappt !
Rörjour 24/7
Välkommen till Rörjour 24/7! Rörjour 24/7 är en av Sveriges största nätverk av auktoriserade rörmokare som erbjuder service dygnet runt, både när det kommer till vanliga servicejobb och akuta insatser. Rör- och VVS-jour är en del av vårt breda erbjudande, där vi strävar efter att erbjuda marknadens bästa rörmokar- och VVS-service....
2023 omdömen om Rörjour 24/7
Sedan starten hos Reco 2022
Lätt att få servicetid. Punktlig personal. Professionellt utförd service. Rimligt pris. Genomgående en mycket positiv upplevelse. Det enda som var lite irriterande är att man tvunget ska installera en app för att kunna få en faktura. Alla är inte förtjusta i det numera överdigitaliserade samhället som skapar osäkerhet pga alla bedrägerier.
Mycket proffsigt arbete och vänligt bemötande i telefon och Daniel som var här är otroligt flitig och proffsig i sitt arbete.
Lite missflyt i bokningen , men annars var det bra. Snabb hjälp när rörmokaren var på plats.
Trevligt bemötande Professionell hjälp med att välja vattenkran Trevlig service = mannen som fixade
Det skickades en inkompetent rörmockare som inte forstod felet, utan körde hem igen. Så mycket pengar för ingenting, jag kommer inte att nyttja er igen.
Väldigt bra och snabb service. Inte billigt men väl värt pengarna.
Allt enl planerat o mycket kompetent o jättetrevlig kille. Kände ett litet mindre läckage direkt efteråt o ringde killen på mobilen, som kom o åtgärdade inom tjugo minuter. Dessutom kom han dagen därpå o kontrollerade att allt var ok dvs ”superservice” dvs jag är jättenöjd kund
Snabb och proffesionellt utfört arbete.
Missnöjd och alldeles för dyrt med besök sammanlagt 1 timme. 2 kalla element nu varma och ett avsågat rör i pannrummet. Fortfarande ett läckande elemenvred och ett rostigt läckande rör. Kommer inte att anlita er igen eller rekommendera er. Dyrt. Vänligen Rigmor Persson
En trevlig kille som kom på en timme och gjorde ett bra jobb.
Snabb och bra leverans och service!
Jag blev imponerad av hur snabbt vi fick hjälp och att vi hela tiden informerades om processen. Väl utfört jobb!
Mitt problem bemöttes positivt fast jag inte kunde beskriva ljudet i eventuella rör i villan på ett bra sätt så man förstod hur det lät. Jag fick tipset att ringa igen om inte luftningen av radiatorer hjälpte, vilket skedde. Bokningen skedde via länk och även betalningen skedde via länk då jag ville swisha direkt. Såg också rörmokarens svar på vad han gjorde vid besöket hos mig, vilket jag såg stämde vad han gjorde (utförde), då ljudet har försvunnit kvällen innan han kom, men jag ville få hjälp med bergvärmen i min villa.
Alldeles utmärkt, det blev varmt i huset.
Trevligt bemötande, kom i tid. Väldigt nöjd.
Toppenjobb och trevliga grabbar!!
Allting fungerade och personalen var trevlig.
Tillmötesgående personal som var lösningsfokuserade och behjälpliga!
Jättebra bemött, trevlig rörläggare, jobbade bra Nu funkar rören perfekt, har inte varit så bra sedan vi flyttade hit för drygt 20 år sedan
Police and able worker who carried out my instructions
Trevlig personal som löste problemet!
Punktliga och effektiva Är mycket nöjd
Helt fantastiskt!! Emmanuel som var rörmokaren för oss var punktlig,trevlig och förklarande. Riktigt bra ,rekommenderas starkt
Fick snabb hjälp av Rörjour 24/7 när min varmvattenberedare plötsligt gick sönder och behövde bytas ut. Trevligt bemötande både vid beställning samt monteringen. Rekommenderar dem gärna till andra.
Smidig och snabb. Bra jobbat Emil:)
Kort väntetid. Professionellt utfört arbete. Rent och fint efter avslutat arbete. Trevlig och service villig personal.
Supersnabb respons. Bra service och trevliga hantverkare som jobbade snabbt.
Rörjour var här och bytte en kran i köket och killen som var här och gjorde jobbet var kunnig och trevlig samt gjorde ett utmärkt jobb!! Mvh Per
De va bra enkelt och snabb service
Otroligt snabbt svar och utförande utan installation
Snabb kontakt med Rörjouren vilket var positivt. Rörmokaren kom samma dag vilket var mycket positivt! Dessutom trevligt bemötande!
Arbetet fungerade snabbt och perfekt 😀👍
Enkelt och smidigt! Bra personal o h kundbemötande
Lite sen ankomst men sedan ett väldigt bra jobb. 👍
Snabbt på plats., trots Söndag och ”Fars dag” Mycket trevligt bemötande och förståelse för min kaotiska situation. Utförde arbetet på ett kunnigt och professionellt vis. Kan varmt rekommendera den som utförde arbetet hos mig.
Snabba svar och snabbt på plats att utföra jobbet! Galant!
Snabbt åtgärdat av kunnig hantverkare/rörmokare. Mycket trevligt bemötande. Det jag behövde hjälp med var att förlänga rörkopplingen till toalettstol. Lite dyrt? Ja men ibland har nöden ingen lag.
Väldigt profesionel och trevlig man ,utförde uppgiften snabbt och effektivt.
Snabb respons och snabb bokning av installation. Allt gick smidigt.
Fick snabb och proffsig hjälp en lördagskväll.
Jag är mycket nöjd med utfört arbete
Korrekt som beskrivit vid telefonkontakt. Den person som kom var korrekt kommunarkiv och beskrev felet och vidare åtgärder. Rekommenderas
En jättetrevlig kille kom som kunde både prata och jobba samtidigt. Super! Effektiv och kan sitt jobb. Är jättenöjd! Ann L
En mycket trevlig rörmokare ordning o h reda på den killen.
De kom tidsenligt utförde sitt uppdrag bra
Lätt att komma i kontakt med och bestämma dag och tid för det arbete vi ville ha utfört. Jobbet i sig löstes snabbt och bra.
Bra service o trevligt bemötande. Arbetet bestod av stopp i slambrunn. Björn
Trevlig bemötande ,pratat flera gånger i tel.med Gustav super trevlig kille ,duktiga ,priset lite högt men är det bra jobb så ,tack .
Bra pris, service, och fick tips på hur jag själv kan lösa eventuella stopp i framtiden 🌟