Spolpatrullen AB
Spolpatrullen AB startades 2013 är ett välrenommerat serviceföretag inom avlopp.
Vi anlitas av kvalitetsmedvetna förvaltare, fastighetsbolag, bostadsrättsföreningar, rörmokare och villaägare för allt inom avloppsspolning, avloppsunderhåll och relining med flexibelt foder.
Vår ambition är att hjälpa våra kunder med akuta insatser men framförallt med förebyggande underhåll av avloppsystem. Med modern utrustning utför vi jobb med mycket bra resultat. Är rören gamla och utslitna så utför vi rörinfodring med en tekniskt livslängd på minst 40år. Välkommen att kontakta en etablerad och seriös entreprenör.
Utmärkelser
26 omdömen om Spolpatrullen AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Spolpatrullen AB
Trevligt bemötande och ett väl utfört arbete! För övrigt den grund varpå samhället vilar.
skrev om Spolpatrullen AB
Underbart företag som ger en snabb o effektiv lösning när problem uppstår och behöver ha hjälp med kortvarsel.
skrev om Spolpatrullen AB
Började med stopp i avloppet spolpatrullen kom ut till oss redan där väldigt god och fin service. Blev rekomenderade att kontakta Rasmus för kontroll av avloppet.
Gammalt och trasigt gjutjärnsrör utgående ifrån källaren som fixades på några dagar. Fick usb sticka på före och efter jobb!
Trygg och god service, rekomenderas varmt för att slippa riva upp golv eller att gräva upp gräsmattan!
Härlig personal som brinner för sina kunder!
Tack / wibergsvägen -
skrev om Spolpatrullen AB
Spolpatrullen gjorde en Relining hemma hos oss och vi är inte annat än nöjda.
Känner absolut att vi valde rätt både före efter och under jobbet.
Bra att ha och göra med, vet vad de pratar om och gör ett riktigt bra jobb.
Rekommenderas starkt. -
skrev om Spolpatrullen AB
Professionellt utförande. Rent och snyggt efter utfört arbete. Proaktiv vid trasigt material.
Relining v 05 -23
Vi vill tacka Spolpatrullen för hjälpen med våra gamla rör.
Allt sköttes helt perfekt alltifrån första kontakt, offerering och
slutligt genomförande. Fullt fokus på oss som kund från samtliga
berörda.
Rasmus inspekterade vårt hus och gav offert och Markus och Alfons
utförde arbetet med stor noggrannhet och energi och var dessutom mycket
trevliga och förklarade gärna de olika momenten under arbetets gång.
Vi är väldigt nöjda med det arbete som utförts och kan numera sova gott
om nätterna eftersom det var uppenbart att det var i grevens tid detta
arbete blev gjort. -
skrev om Spolpatrullen AB
Bra första kontakt via telefon. Besöket av en avslappnad, trevlig person, som avlöpte i samma anda under genomgången av problemet, förklarat och sammanfattat resultatet.
skrev om Spolpatrullen AB
Trevligt och proffsigt bemötande.
Hjälpte mig med kort varsel och var väldigt tydliga och hjälpsamma.
Överträffade helt klart förväntningarna. Rekommenderas! -
skrev om Spolpatrullen AB
Leverans enligt avtal. Serviceinriktad och kunnig personal med ett personligt bemötande. Flexibla.
skrev om Spolpatrullen AB
Artiga och trevliga. Gjorde jobbet exemplariskt och förklarade och visade vad dem gjort. Guldstjärna till Marcus.
+ Snabb hjälp
+problemet löst
-stöddig attityd (inledningsvis)
Rensade vår avloppsbrunn -
skrev om Spolpatrullen AB
Kom på avtalad tid. Gjorde ett utmärkt jobb på ett professionellt och lugnt sätt samt med bra information. Rekommenderas.
skrev om Spolpatrullen AB
Spolpatrullen löste våra problem snabbt och proffsigt!
skrev om Spolpatrullen AB
Dom kom och dom spolade, och trevlig bemötande
skrev om Spolpatrullen AB
Var mycket nöjd med deras tjänster, både spolning av stopp i avloppets och relining. Engerade och kunniga.
skrev om Spolpatrullen AB
Vi använder alltid spolpatrullen till våra uppdrag. Levererar alltid & ställer alltid upp!
skrev om Spolpatrullen AB
Väldigt proffsiga och serviceminded!
skrev om Spolpatrullen AB
De ville lösa mitt problem och gjorde det.
skrev om Spolpatrullen AB
Trevlig och professionell, löste problemet snabbt och till bra pris.
skrev om Spolpatrullen AB
Blev mycket nöjd med arbetet och bemötandet. Allt från mitt samtal tills allt var klart.
skrev om Spolpatrullen AB
Proffsiga hela vägen rakt igenom relining projektet. Bra dialog king nästa steg och vad som skulle ske. Bra på att rapportera hur det har gått även saker som inte gick enligt plan. Öppna, trevliga och tjänstvilliga att både svara på frågor samt visa hur de olika momenten gick till.
skrev om Spolpatrullen AB
Snabb och professionell hjälp när vi fick problem med dålig lukt i badrummet, skulle rekommendera Spolsnabben alla dagar i veckan! 👌
skrev om Spolpatrullen AB
Suveränt snabb support och proffsig tekniker med rätt utrustning löste problemet på ett kick
skrev om Spolpatrullen AB
Väldigt nöjd med kundbemötande vid första samtalet.
Sen 2 kanonkillar som kommer hem till oss och förklarar vad de gör och varför de gör det.
Kändes proffesionellt från start till mål!
Har ej haft några problem efter de varit här men framför allt så känns det tryggt att veta vad de gjorde och förstå varför de gjorde det.
Bor i ett äldre hus.
Rekommenderar detta företag! -
skrev om Spolpatrullen AB
Superbra, lämnar alltid ifrån sig 100% jobb, oavsett vilka bekymmer dom stöter på! Rekommenderas! ⭐️
// Servicemontörerna AB! -
skrev om Spolpatrullen AB
jätte bra jag anlitar gärna spolpatrullen igen, för ni är så bra.