Rörmokare i Skåne

• Sahlins Rör Bad & Värme

133 omdömen
    Varmt välkommen att kontakta Sahlins Rör Bad & Värme
    Ulf Gunnar N
    Ulf Gunnar N: Vi har mycket positiva erfarenheter av Sahlins i Osby som mångårig leverantör åt oss. Dom är proffsiga, trevliga och hjälpsamma med snabb och bra service. Då vår fastighet saknade varmvatten i helgen åkte Per Sahlin ut och fixade det hela till oss. Rekommenderar varmt detta företag. HSB Brf Väktaren, Osby Ulf Nyberg, ordf
  • Välkommen till Rörexpressen i Lund AB! Hos oss får du professionella tjänster inom VVS, rör och avlopp. Alltid tryggt och säkert.
    Stefan N
    Stefan N: Snabba både med offert och genomförande. Lyhörda för önskemål och skickliga installatörer. Stor yrkeskunskap och väldigt trevliga! Väldigt nöjd med deras leverans. Vi installerade Nibe luft vatten system.
  • Spolexperten Syd AB

49 omdömen
    Habanera Produktion Ab
    Habanera Produktion Ab: Jocke är föredömligt proaktiv och lösningsorienterad. Han tar in de resurser som krävs, och drar sig inte för att ringa kommunen när det förefaller påkallat. Dessutom är Jocke oerhört kommunikativ, vilket för en uppdragsgivare är värdefullt. Jocke har hela tiden klart för sig vad som bör göras i processen. Ett fynd!
  • Bengtssons VVS i Skåne AB

87 omdömen
    Gundula O
    Gundula O: Mycket servicemind! Fixar allt - även om det är lite komplicerat!
  • Zeljko P
    Zeljko P: Jag anlitade Dufab Hus AB för renovering av både kök och badrum i mitt hem – och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet! Från första kontakten till slutbesiktningen har de varit otroligt professionella, lyhörda och noggranna. Arbetet höll både tidsplan och budget, vilket är sällsynt idag. Kommunikation under hela projektet var tydlig och effektiv, och alla frågor besvarades snabbt och sakligt. De som arbetade på plats var trevliga, respektfulla och mycket skickliga inom sina yrkesområden. Kvaliteten på utförandet är imponerande – varje detalj är genomtänkt, och finishen är i toppklass. Det märks att Dufab Hus AB sätter stolthet i sitt hantverk och verkligen värnar om kundens upplevelse. Jag kan varmt rekommendera Dufab Hus AB till alla som söker en pålitlig och kompetent byggfirma för renoveringsprojekt. Jag kommer definitivt att anlita dem igen vid framtida arbeten!
  • Jörgen N
    Jörgen N: Installation av ny värme anläggning utfördes på ett mycket professionellt sätt och till vår stora belåtenhet. Nedmontering av den gamla anläggningen och bortforsling av denna fungerade klanderfritt, snabbt och effektivt. Ett mycket trevligt bemötande utav montörerna. Så våra förväntningar är mer än väl till belåtenhet.
  • Axel S
    Axel S: Jag blev väl bemött av teknikern (kvinnlig) när hon kom till mig. Hon var snabb och noggrann. Jag kommer att rekommendera ovanstående företag till vänner och bekanta. Rolf Sjöström
  • Välkommen till Sanitet & Spolteknik AB. Vi hjälper dig med dina avloppsproblem i Ystad, Malmö, Lund & Kristianstad!
    Louise A
    Louise A: Professionella, noggranna, hjälpsamma och trevliga! Var snabbt på plats för att åtgärda ett akut problem. Jag kan varmt rekommendera Sanitet- & Spolteknik.
  • Peter S
    Peter S: Löste problemet snabbt och bra.
  • EKE VVS AB

20 omdömen
    Tobias M
    Tobias M: * Trevligt bemötande på alla sätt,. * Snabba flexibla och otroligt kunniga. * EKE VVS AB vill jag gärna rekommendera och kommer använda mig själv av i framtiden. samt tipsa vänner och bekanta om.
  • Öresunds Rörtjänst AB

16 omdömen
    Oliver V
    Oliver V: Enkla och trevliga att "ha och göra med" det som gjordes blev som vi bestämt och enligt schema, problemfritt.
  • Simon L
    Simon L: Vi har anlitat ReliningsTeamet Syd AB både för våra egna fastigheter och för bekantas fastigheter – och varje gång har de levererat på högsta nivå. De är alltid snabba, agila och professionella, vilket gör hela processen smidig och trygg. Teamet är lösningsorienterat och visar ett genuint engagemang för att arbetet ska bli riktigt bra. De är tydliga i sin kommunikation, håller vad de lovar och ser till att projektet blir färdigt enligt tidsplan. Det skapar en stor trygghet som kund. Det är sällsynt att hitta ett företag som kombinerar kompetens, kvalitet och servicekänsla på det här sättet. Vi kan varmt rekommendera ReliningsTeamet Syd AB till alla som söker en pålitlig partner för relining och fastighetsarbeten.
  • PETER L
    PETER L: Mycket bra service. Duktigt på sin grej
  • Filiph L
    Filiph L: Efter en mycket bra takrenovering på vår stugby vill vi varmt rekommendera detta byggföretag. Trots maximal otur med vädret så levererades arbetet enligt bestämd tid. Vi är mycket nöjda och ser fram emot ett långt samarbete med PROBAM AB. Mvh Bergakungen Stugby i Osby
  • Vsb Syd AB

4 omdömen
    Stojche N
    Stojche N: Underbart jobb, allt som planerad och lätt att komma överens om jobbet.❤️
  • Olof B
    Olof B: Kunnigt och bra bemötamde och kalkylen visade sig stämma. Bytte från gas till luft/vatten förra året och allt har fungerat problemfritt och räkningen över vintern halverades jämfört med innan.
  • Ola J
    Ola J: Så unikt med en butik där man kan tala med kompetent och trevlig personal som dessutom kommer hem och snabbt fixar det man behövde hjälp med.
  • Eva Kristina B
    Eva Kristina B: Snabbt, bra pris och trevlig kille!
  • Rolf S
    Rolf S: Ett trevligt bemötande och ett mycket bra utfört jobb. Tack för det!
  • Glen Jonas L
    Glen Jonas L: Köpte kakel, klinker och inredning för nytt badrum och tvättstuga. Vänligt bemötande och professionell hjälp med goda råd och uppritning av badrummet.
  • Rille
    Rille: Väldigt proffsiga! Utförde ett väldigt bra arbete, snyggt och snabbt men utan slarv. Fakturer och pris var det inga oklarheter med.
  • Leonard H
    Leonard H: Snabba och vänliga samt professionella inte minst. Lagade vår duschblandare på 10 minuter! "Ill be back" om något händer. Åsa & Leonard på Torgvägen i Förslöv.