Sahlins Rör Bad & Värme

sahlinsror.se
  • Badge2025
4.7
Ring 0479-146 04 Dela

Sahlins Rör Bad & Värme är en komplett VVS-leverantör i Osby och Älmhult! Vi erbjuder pålitliga rörarbeten och installationer med hållbarhetsfokus. Med bred kompetens och lång erfarenhet kan vi utföra allt från kompletta badrumsrenoveringar till mindre reparationer. Vi genomför VVS-installationer för nybyggen, renoveringar...

133 omdömen om Sahlins Rör Bad & Värme

Ulf Gunnar N
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Vi har mycket positiva erfarenheter av Sahlins i Osby som mångårig leverantör åt oss. Dom är proffsiga, trevliga och hjälpsamma med snabb och bra service. Då vår fastighet saknade varmvatten i helgen åkte Per Sahlin ut och fixade det hela till oss. Rekommenderar varmt detta företag. HSB Brf Väktaren, Osby Ulf Nyberg, ordf

Maja N
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Jag blev bemött mycket bra, när jag fick gjort den årliga servicen.

Samuel A
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabb offert, trevligt bemötande av både installatör och offertgivaren, proffsig installation

Krishnendu G
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Fantastisk, tack för hjälpen och för er engagemang och kunskap

Björn M
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Allt gick som planerat, effektivt och trevlig bemötande

Brf S
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Jag blev väldigt bra bemötande dom tog verkligen hand om mig o hjälpte mig direkt

Kjell P
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabbt o smidigt med Sahlins Rör.

Åke K
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Hos Sahlins blir man alltid trevligt bemött. De är kunniga o man får snabbt hjälp. De får en guldstjärna av oss!

Daniel B
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Rekommenderar till alla, från första kontakt till slutförd installation fungerade allt klockrent.

Lasse O
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabb återkoppling, trevlig personal samt ett väl utfört arbete.

Richard N
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Mycket tillmötesgående och proffsiga. De är också väldigt kunniga och kan ge tips på olika alternativ utifrån just ditt problem. Rekommenderas varmt!

Lars N
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Det var ett utmärkt bemötande från beställningen till slutarbetet. Arbetet utfördes utan anmärkning.

Assar E
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Oscar och hans lärling gjorde ett snabbt och bra jobb, dessutom var dom mycket trevliga.

Ingela L
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabba att svara o snabba att fixa det man ber om!

Knislinge M
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Hur bra som helst, service och kunnig personal som verkligen hjälper till Högsta betyg från mig 😁

Ulf L
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra service men vore trevlig med öppen butik

Stefan G
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Det var en trevlig kille här som gjorde sitt jobb utan bekymmer.Sen kan jag tycka att priset är högt men allt är relativt.

Anna T
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevlig montör som ringde efter besöket och berättade vad han gjort.

Peter F
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Proffsiga och duktiga yrkesmän. Jag kan varmt rekommendera detta företaget.

Karin G
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra service och vänligt bemötande!!!

Iija A
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevligt bemötande. Fick snabb och bra service från första kontakt till avslutat arbete. Rekommenderas absolut

Merete M
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

tak for rigtig god service . det har været en rigtig god oplevelse . meget venligt personale og ejere. vil helt sikker bruge dem igen. ( kan ikke finde ud af den bedømmelse) men er meget meget meget tilfreds

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Merete, Stort tack för dina fina ord! 💛 Vi blir verkligen glada att höra att du hade en så bra upplevelse och uppskattade vårt vänliga team och ägare. Det betyder mycket för oss att du är så nöjd, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! 🙏

Robert L
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevlig och proffsig personal. Kom i tid och arbetade självständigt.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Robert, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som både trevlig och proffsig, och att arbetet utfördes i tid och självständigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader!

Ingrid P
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Han var trevlig som utförde arbetet.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Ingrid, Tack så mycket för ditt omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig när arbetet utfördes. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader!

Sylvi P

Snabb service. Trevligt bemötande

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Sylvi, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du upplevde vår service som både snabb och trevlig. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader!

Stig J
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Ett trevligt bemötande och att det blev bra utfört. Det var en service på ett saltfilter

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Stig, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du uppskattade bemötandet och att servicen på saltfiltret blev väl utförd. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Sussi B
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevligt bemötande och väl insatta i hur felet skulle åtgärdas. Blir det andra problem kommer jag att kontakta Sahlins igen.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Sussi, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du uppskattade vårt bemötande och vår kunskap kring hur felet skulle åtgärdas. Det gläder oss verkligen att du vill kontakta oss igen om andra problem skulle uppstå – vi ser fram emot att hjälpa dig!

Jimmi P
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

De har lavet et godt stykke arbejde med at udskifte et toilet i vores sommerhus

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Jimmi, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir verkligen glada att höra att ni är nöjda med arbetet med att byta toaletten i ert sommarhus. Vi uppskattar att ni tog er tid att skriva några rader och ser fram emot att hjälpa er igen framöver!

Jesper O
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabb personlig service, tillgängliga och tillmötesgående. Precis det man önskar i ett lokalt företag !

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Jesper, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir verkligen glada över att höra att du uppskattar vår snabba och personliga service, och att vi varit tillgängliga och tillmötesgående. Det är precis så vi vill att ett lokalt företag ska upplevas! Tack för att du tog dig tid att skriva – varmt välkommen tillbaka!

Ronny Å
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra service av trevlig personal

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Ronny, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du är nöjd med vår service och att vår personal gav ett trevligt bemötande. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader!

Pierre P
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Prompt, efficient, helpful and polite.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hi Pierre, Thank you so much for your kind words! 💛 We’re delighted to hear that you found our service prompt, efficient, helpful, and polite. Your feedback means a lot to us, and we look forward to assisting you again in the future!

Bengt A
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevlig personal, snabb och korrekt

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Bengt, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig och att servicen var både snabb och korrekt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader!

Göran G
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Jag är nöjd med hur allting sköttes.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Göran, Tack så mycket för ditt omdöme! 💛 Vad roligt att höra att du är nöjd med hur allt sköttes. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Pia R
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Vad får alltid utmärkt service och trevligt bemötande och tycker att man är proffsiga på Sahlins Rör & Värme! Trots dåliga öppettider ger de alltid jättefin service! Det uppskattar vi jättemycket! Toppen personal!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Pia, Stort tack för dina fantastiska ord! 💛 Det gläder oss verkligen att ni uppskattar vårt bemötande och den service vi strävar efter varje dag. Vi tar till oss din feedback om öppettiderna och blir extra glada att höra att det inte påverkar upplevelsen hos oss. Tack för att ni lyfter vårt team – vi ser fram emot att hjälpa er igen!

Ida K
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Jätte trevliga! mycket bra hjälpsamma och noggranna, Bra bemötande och utförande. jätte lätta att få tag i alla tider och dagar, trevliga kundservice, vi är mycket nöjda med värmepump installationen

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Ida, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir verkligen glada över att höra att ni är nöjda med både bemötande, hjälp och installationen av värmepumpen. Det är viktigt för oss att allt ska vara enkelt, smidigt och tryggt för våra kunder, och att ni upplevde det så värmer verkligen. Tack för att ni tog er tid att skriva – varmt välkomna tillbaka när ni behöver oss igen! 🙏

Thomas S
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Höll lovad tid va noggranna o gjorde rent o snyggt efter sig.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Thomas, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 💛 Det gläder oss verkligen att vi kunde hålla tiden, vara noggranna och lämna allt rent och snyggt efter oss. Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några rader och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver!

Malin K
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabb och trygg service. Exakt vad jag förväntade mig!!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Malin, Tack snälla för ditt fina omdöme! 🌟 Så roligt att höra att du kände servicen som både snabb och trygg – precis så vi vill att våra kunder ska uppleva det. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva. Varmt välkommen igen när du behöver vår hjälp nästa gång!

Anita Å
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Hittade felet snabbt och skruvade ihop trådarna i stickkontakten

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Anita, Tack så mycket för ditt fina omdöme! 😊 Vad härligt att höra att vi kunde hitta felet snabbt och lösa det direkt. Det är precis så vi vill att det ska vara – enkelt och smidigt för dig som kund. Tack för att du tog dig tid att skriva! 💛

Yvonne W
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Snabbt och smidigt och snäll personal

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Yvonne, Tusen tack för ditt fina omdöme! 💛 Vad roligt att du upplevde allt som snabbt och smidigt – och att personalen gjorde ett gott intryck. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Varmt välkommen tillbaka om du behöver vår hjälp igen! 🙏

Per S
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Mycket bra bemötande!Trevlig kille!Motsvarade mina förväntningar!Service luft vattenpump.Stort PLUS med gåvan till barncancerfonden!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Per, Stort tack för ditt fina omdöme! 🌟 Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet och servicen av luft/vattenpumpen. Det betyder mycket för mig! Att kunna bidra till Barncancerfonden är också något vi brinner för, så extra kul att du uppskattar det. Allt gott till dig – och varmt välkommen om du behöver hjälp igen framöver! 🙏

Håkan E
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra och snabb service, kunnig personal

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Håkan, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vår snabba service och kunniga personal. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Jan P
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

De är snabba, duktiga och mycket trevliga.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Jan, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vår snabbhet, kompetens och trevliga bemötande. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Ebba S
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Trevliga, hjälpsamma och snabb service!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Ebba, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande, hjälpsamhet och snabba service. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Barbro E

Rätt produkt På rätt plats På rätt tid

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Barbro, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att allt blev rätt – produkt, plats och tid. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Johnny B
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra lösningar, mottagande och genomförande. Kan verkligen rekommendera dem.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Johnny, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar våra lösningar, bemötande och genomförande, och tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Staffan W
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Hej mycket bra bemötande och bra arbete

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Staffan, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt bemötande och det arbete vi utfört. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Anders T
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Det blev mycket bra och snabb hjälp!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Anders, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du fick snabb hjälp och att allt blev mycket bra. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Patrik J
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra service och bra bemötande

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Patrik, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vår service och bemötande. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Mats E
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Bra och trevligt bemötande av personalen.

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Mats, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir glada att höra att du uppskattar vårt trevliga bemötande. Tack för förtroendet – det betyder mycket för oss!

Mark H
Skrev om Sahlins Rör Bad & Värme

Jag har anlitat Sahlins Rör många gånger undet årens lopp och har alltid upplevd dem som väldigt proffsiga, pålitliga och punktliga. Dessutom, får man ett trevligt bemötande, både i telefon och ansikte mot ansikte. Inget att klaga på här!

Svar från Sahlins Rör Bad & Värme

Hej Mark, Stort tack för ditt fina omdöme! 💛 Vi blir verkligen glada att höra att du under årens lopp har upplevt oss som proffsiga, pålitliga och punktliga, och att du uppskattar vårt trevliga bemötande både i telefon och på plats. Tack för förtroendet – det betyder oerhört mycket för oss!