Rörexpress är jättebra. Det var enkelt att ta kontakt via e-post. Teknikern som kom hem till mig var mycket flitig och verkligen mycket noggrann. Han installerade och testade alla BalloFix-enheter ordentligt och förklarade också mycket. Jag är 100 % nöjd.
Rörexpressen i Lund
Behöver du VVS-tjänster, rör- eller avloppstjänster? Hos oss på Rörexpressen i Lund får du snabb och professionell hjälp. Vi arbetar i hela Lund med omnejd och tar oss an alla typer av uppdrag inom VVS, stora som små. Bland våra tjänster hittar du allt från byte av gaspannor till installation av golvvärme, varmvattenberedare...
405 omdömen om Rörexpressen i Lund
Sedan starten hos Reco 2017
Snabb hjälp och utmärkt service samt trevligt bemötande.
Proffsigt, snabbt jobbat, och rentvoch snyggt städat. Vänligt, trevligt och glatt bemötande!
Snabb service och trevligt bemötande
Bra service, bra bemötande både på plats, via mobil och mejl. Allt blev bra gjort. Tack!
Mycket bra kommunikation, snabba åtgärder och gott samarbete.
Snabb och smidig första kontakt. Arbetet startade på min önskade dag och alla förberedelser var då åtgärdade. Offerten överensstämde med slutlig pris. Trevliga och duktiga killar som var hos mig och som jobbade hela tiden och arbetet blev utfört i nedersta intervallet på offerten. Rörarbetet ser snyggt och prydligt ut. Jag är mycket nöjd med hela kontakten jag haft med Rörexpressen och deras medarbetare och kan varmt rekommendera firman
Effektivt och bra jobbat. Jag hade förberett genom att köpa in nästan alla reservdelar som behövdes.
Installation av badrumsskåp med vask. Väl utfört jobb av en duktig ung kille. Mycket nöjd med resultatet och pris.
Snabbt och effektivt, trevligt bemötande när jag var på plats.
Bra företag exakta punktliga ,lämnat rent efter avslutad jobb , tillgängliga kanon
Stort tack toll hela teamet för en riktigt bra service! Vi behövde byta NIFB F370 till en ny NIBE F372, och från ansökan till färdig installation tog det mindre än en vecka. Allt gick snabbt och smidig med snabba svar, professionellt bemötande och effektiv installation .Priset var dessutom väldigt rimligt. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera företaget!
toppen! snabbt, enkelt, service , personligt!
Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabba.
Mycket bra. Pålitlig och snabbt service.
Bra killar och snabb service! Rekommenderar dem till mina kunder.
Vi köpte en Nibe S735-7 och fick redan från början bra information och de var lyhörda för våra önskemål. Lätt att komma i kontakt med och snabba på att återkoppla, de kom på utsatt dag och tid , trevlig personal och vi kan rekommendera företaget.
Bra bemötande. Mycket trevlig och kunnig installatör. Rekommenderar!
Arbetet väl genomfört. Trevligt bemötande.
Trevligt bemötande och kompetent hantering (byte av trasig toalettstol), jag kan varmt rekommendera Rörexpressen!
Snabb, bra och trevig service.
Snabb insats och trevlig hantverkare. Klart redan dagen efter kontakt, trots semestertider. Väntar nu på offert på ytterligare arbete. /Göran
Rekommenderas starkt! Jobbar snabbt, noggrant, mycket trevligt bemötande.
Snabbt, bra och trevlig service.
Snabbt och bra fixat, inget krångel. Ärt att betala lite extra för!
Kom inom avtalad tid,snabb och bra service
Rekommenderas varmt! Personalen är noggrann, hjälpsam och väldigt trevlig.
Teknikern kunde sitt jobb och fixade problemet snabbt.
Snabbt på plats, personalen kan sina grejor. Arbetet utfört på bästa sätt. Sedan kan man alltid diskutera om priset för arbetet var för högt eller inte.
Personalen löste problemen med köks- och badrumsblandarna snabbt och effektivt. Jag är mycket nöjd.
Hej!! Jag är helnöjd med med rörläggarna som har hjälpt mej under de besök de har varit här. Jag har fått proffsig hjälp de gånger de har varit här och lite tips som är värdefulla. Stor eloge till pojkarna!!! Första gången var det värmepumpen sedan har det varit värmepannan och nu sist var det översyn av avloppsbrunn
Vi fick snabb och effektiv hjälp med installation av ny dusch till väldigt bra pris. Tydlig kommunikation och punktliga. Har använt tidigare och kommer att använda igen!
Kommer i tid. Lyssnar på vad jag önskar och kommer sedan med förslag. Bara bra erfarenheter.
Kunnig personal som arbetade effektivt. Bra rekommendationer på vad som behövdes i min lägenhet.
Snabba och proffsiga. Klart och tydligt innan va d det skulle kosta. Rekommenderas
Mycket sympatisk och proffsig installation av värmepump.Kan verkligen rekommendera Rörexpressen. Kom i tid och klarade av jobbet på den tid som var avtalat.
Fantastisk service!!! Kunniga och pålitliga!!
Bra bemötande och väl utfört arbete.
Får jobbet gjort👍💯 Mycket professionella🙂
Mycket bra arbete och trevligt bemötande.
Blev glatt och positivt bemött när jag ringde. Byte av elpatroner i varmvattenberedaren blev gjort utan lång väntetid. Fick dessutom badkarsavloppet rensat samtidigt.
Mycket väl utfört arbete. Effektiva och trevliga.
Alltid topp med Rörexpressen! Har gjort flertal jobb hos oss, både litet och stort. Nu senaste bytt vår luft/vatten och installerat luft/luft. Aldrig några problem. Alltid rimliga priser och kanon när det kommer till både kommunikation och utfört arbete.
Bra service och samma gubbe varje gång
De var trevliga, hjälpsamma, utförde ett bra arbete och ställde upp snabbt, trots semestertider.
Väldigt bra service, trevliga, kompetenta. Rekommenderas varmt.
Fick hjälp med installation av golvvärme i mitt hus. Proffsigt bemötande från första kontakt till färdigt arbete.
Smidigt och professionellt! Efter första kontakt kom Erik med kort varsel för att kolla förutsättningarna för byte av Luft/Vattenvärmepump. Han förklarade tydligt för- och nackdelar med ett par olika alternativ jag var intresserad av. Mottog kort därefter offert som var helt i linje med mina förväntningar, och bokade dag för installation. Killarna kom på morgonen och plockade ut min gamla pump, och installerade den nya pumpen med rör och el och allt; jobbet var klart på eftermiddagen och pumpen har fungerat exemplariskt...
Lätta att ha och göra med och väldigt duktiga.
Jättebra service och kompetens