Fint bemötande och professionella i sitt arbete, vi är väldigt nöjda med resultatet. De kom med bra råd, höll tidsplanen och lämnade arbetsplatsen i fint skick. Kan rekommenderar dom starkt!
ReliningsTeamet Syd AB
ReliningsTeamet Syd AB är ett företag i Malmö som erbjuder en rad olika tjänster inom rör och ledningar. Vi utför inspektering, rengöring och renovering av de flesta typer av rör och ledningar. Med hjälp av modern teknik kan vi snabbt och säkert hitta orsaken till problemet och åtgärda det. Vi erbjuder relining som är ett smart...
10 omdömen om ReliningsTeamet Syd AB
Vi har anlitat ReliningsTeamet Syd AB både för våra egna fastigheter och för bekantas fastigheter – och varje gång har de levererat på högsta nivå. De är alltid snabba, agila och professionella, vilket gör hela processen smidig och trygg. Teamet är lösningsorienterat och visar ett genuint engagemang för att arbetet ska bli riktigt bra. De är tydliga i sin kommunikation, håller vad de lovar och ser till att projektet blir färdigt enligt tidsplan. Det skapar en stor trygghet som kund. Det är sällsynt att hitta ett företag...
Bra att göra med. Lyssnar och förstår mic som kund. Kompetenta yrkespersoner.
Mycket trevligt, kompetent och kundvänligt företag. Kan bara ge högsta betyg och varma rekommendationer till Adis och hans företag.
Jag har jobbat tillsammans med Addis på flera projekt och måste säga att han är en utmärkt kollega och ambassadör för sin verksamhet. Han bemöter alltid sina kunder på ett vänligt och professionellt sätt och sätter alltid kvalite och säkerhet i första hand. Han kan sitta jobb och som kund så skulle jag känna mig väldigt trygg om han utförde ett jobb hos mig. //Mats
Väldigt bra kontakt och rådgivning! Adis hjälper med snabb tid, bra kommunikation samt väl genomfört arbete. Kompetent, skickligt och erfaret. Kan varmt rekommendera Reliningsteamet!
Vi har haft nöjet att samarbeta med Rörtech Relinings Teamet Syd AB i flera projekt. Deras professionalism, tekniska kompetens och förmåga att hålla tidsplaner gör dem till en mycket pålitlig partner. Vi uppskattar deras strukturerade arbetssätt och ser fram emot fler gemensamma uppdrag. Väldigt professionella och lätta att ha göra med. Rekommenderas starkt!
Bra och snabb återkoppling. Arbetet utförs utmärkt och med väldigt bra utlåtande.
proffsiga och kunniga , snabb och bra service, bra bemötande, jag vill varmt rekommendera Rörtech Relinings Teamet Syd AB
Snabbt åtgärdande samt noggrant.