Renodlade proffs! Wow vilken firma, galet vilken nivå de håller på servicen! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Viking VVS Teknik AB
Viking VVS Teknik – Din expert på energieffektiva värmesystem i Helsingborg Vill du sänka dina värmekostnader och samtidigt öka komforten hemma? Välkommen till Viking VVS Teknik! Vi är din lokala partner i Helsingborg och nordvästra Skåne som specialiserat oss på att skapa smarta, hållbara och vattenburna värmesystem för både...
2 omdömen om Viking VVS Teknik AB
Sedan starten hos Reco 2026
Stort tack för dina fina ord och för att du tog dig tiden att skriva några rader. Det krävdes lite extra genomgång när ritningar saknas, men inget lite spolning och injustering inte kunde lösa. Måste säga att - Cappuccinon levererade precis som du lovade. Tack för både kaffet och för förtroendet Med vänlig hälsning Teamet på Viking VVS
Bra service. Snabba och professionella
Tack för att du tog dig tiden att skriva, det uppskattar vi verkligen. Skönt att vi kunde hjälpa till med att fixa ventilerna för att få upp temperaturen några grader. Ibland är de enkla lösningarna som gör skillnaden. Kul att höra att du upplevde oss som både snabba och professionella. Tack för förtroendet Med vänliga hälsningar Teamet på Viking VVS