Öresunds Rörtjänst AB

Öresunds Rörtjänst AB

oresundsror.se
  • Badge2025
4.9

Vi är ett litet och familjärt bolag där gemenskapen och engagemanget vi delar är vår största styrka. Från början hade vi en känsla av att det saknades något i branschen – ett företag som inte fokuserar på att växa för växandets skull, utan som istället lägger sin tid och energi på att uppskatta själva arbetet. För oss är det...

16 omdömen om Öresunds Rörtjänst AB

Alva Ellen Elise R
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Allt kändes smidigt och tryggt från första samtalet tills jobbet var klart. Väldigt trevliga, lyssnade på våra önskemål och gjorde ett superbra arbete. Vi är verkligen jättenöjda och rekommenderar dem mer än gärna!

Sanin B
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

När vi plötsligt stod utan värme mitt i vintern och läget var akut, ställde ni upp med kort varsel och kom så fort den nya luft-vattenvärmepumpen hade levererats – det betydde verkligen enormt mycket för oss. Ni installerade inte bara den nya värmepumpen, utan tog även hand om elementen som krånglat i flera år. Arbetet utfördes professionellt från start till mål. Killarna var supertrevliga, städade efter sig och tog sig dessutom tid att lugnt och tydligt förklara hur allt fungerar. Vi kände oss trygga hela vägen. Nu har...

Poolkemisten S
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Mycket trevligt bemötande och superbra professionell service.

August Å
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Grymt bra och snabb service! Rekommenderar starkt.

Nurset K
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Bra servis, kunnig personal håller vad dom lovar .

Marianne K
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Snabba, otroligt hjälpsamma, professionella.

Sarunas B
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Micke med hans gäng är företaget som man kan alltid lita på! De är alltid tillgängliga när det är akutärenden, de alltid löser problem om man skulle behöva byta nån blandare eller installera nåt nytt avlopp och faktiskt.. vad som helst gällande VVS! Vi har ett samarbete med dom och det enda som jag kan säga är det bara BRA OCH SMIDIGT! Öresunds Rörtjänst grabbarna är kvalitet inriktade, fint bemötandet samt fint och roligt att samarbeta med! Om ni letar efter VVS företag - tveka inte kontakta dom, starkt rekommenderas!

Uffe F
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Vi har haft Mikael som projekt / serviceledare i många år innan. Det var därför vi valde att gå över till Öresunds rörtjänst. Vi är nöjda helt enkelt!!

Patrik E
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

snabb service snabb faktuering , prisvärda

Sandra O
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Snabbt o enkelt med smidig kontakt.

Anton H
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Pålitliga och väldigt duktiga.

Cristine L
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Snabba att svara o åtgärda felet. Trevligt bemötande av reparatörer och kändes kunning

Oliver V
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Enkla och trevliga att "ha och göra med" det som gjordes blev som vi bestämt och enligt schema, problemfritt.

Kim L
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Underbar service och snabb hjälp 👌

Mattias B
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Bra bemötande. Kommer på utlovad tid. Utför arbete perfekt.

Lage R
Skrev om Öresunds Rörtjänst AB

Fick hjälp direkt. Bra service och trevligt bemötande från första kontakt. De engagerade sig för att hitta bästa prisvärda lösning, jobbade effektivt och proffsigt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera företaget!