Sergio Marco P:
Vi anlitade Rotek för att få en värmepump och -panna installerade. Det gick snabbt, smidigt och effektivt. Vi upplevde företaget som pålitligt och seriöst och personalen som kunnig och vänlig. Produkterna är av hög kvalitet och därmed prisvärda. Vi är mycket nöjda med vårt beslut.
Glen Jonas L:
Köpte kakel, klinker och inredning för nytt badrum och tvättstuga.
Vänligt bemötande och professionell hjälp med goda råd och uppritning av badrummet.
Leonard H:
Snabba och vänliga samt professionella inte minst. Lagade vår duschblandare på 10 minuter! "Ill be back" om något händer. Åsa & Leonard på Torgvägen i Förslöv.
Javier G:
Jag är mycket nöjd med hur mitt ärende kring grillgallret hanterades. Inom bara några dagar fick jag snabb och tydlig återkoppling.
Alfons arbetade lösningsorienterat, begärde in relevant underlag och genomförde en snabb och smidig utredning. Därefter bekräftades en ersättning för reservdelen utan krångel.
Detta är enligt mig kundservice på hög nivå – 10/10.
Spismiljö, som återförsäljare av Napoleon-grillar i Skandinavien med verksamhet i Helsingborg, levererar en service som verkligen sticker ut och tillhör de bästa på marknaden
Eva Birgitta Christina A:
Henrik Johansson på Pålsjö VVS kom ut akut till oss vid översvämning och räddade vårt hus och hem. Kompetent, snabb och supertrevlig, schysst pris. 👍 Bäste rörläggaren i Skåne! Rekommenderas varmt! 🌟🌟🌟🌟🌟