Jag är väldigt nöjd med Västergård El! Vi gjorde om elen i hela lägenheten och Dino var så proffsig, noggrann och det märktes att han verkligen brydde sig om att göra ett bra och hållbart jobb. Kände mig trygg genom hela processen och resultatet blev jättebra! Kan varmt rekommendera.
Västergård El AB
4 omdömen om Västergård El AB
Dino har gjort all el hemma hos oss och vi är väldigt nöjda. Han kom snabbt, var professionell och löste allt på ett noggrant och smidigt sätt. Det märks att han bryr sig om detaljerna och ser till att allt blir ordentligt gjort. Jag kan varmt rekommendera Dino till alla som söker en kunnig och pålitlig elektriker.
Supernöjd med Västergård El. Dem hjälpte mig med installationer och dragningar i huset på ett snabbt, smidigt och väldigt professionellt sätt! Allt med Dino och Västergård El sköttes professionellt. Nu är jag en trogen och återkommande kund :)
Jag anlitade Västergård El för elarbeten i mitt hus och kunde inte vara mer nöjd med resultatet. De hjälpte mig med allt från installationer till kabeldragning, och hela processen kändes både smidig och professionell från start till slut. Kommunikationen var tydlig, de höll tiderna och arbetet utfördes med stor noggrannhet och kvalitet. Man märker verkligen att de har erfarenhet och bryr sig om att kunden ska bli helt nöjd. Dessutom var de lösningsorienterade och kom med bra förslag som gjorde slutresultatet ännu bättre...