Spolexperten Syd AB

Spolexperten Syd AB

spolexpertensyd.se
  • Badge2025
5.0

Spolexperten Syd AB är ett familjeägt företag med lång erfarenhet av rör och avlopp. Hos Spolexperten Syd får du snabb, vänlig och pålitlig service – både som privatperson och företag. Vi använder modern teknik och miljövänliga metoder för hållbara resultat och skräddarsydda lösningar. Våra tjänster inkluderar avloppsspolning,...

13 omdömen om Spolexperten Syd AB

Lars N
Skrev om Spolexperten Syd AB

Mycket bra bemötande. Levde upp till förväntningarna. Effektiv, proffsig och trevlig. Kan varmt rekommendera.

Kerstin M
Skrev om Spolexperten Syd AB

Bra utfört jobb. Trevligt bemötande!

Alexander K
Skrev om Spolexperten Syd AB

Snabb utkörning, avhjälpte problemet direkt

Lennart G
Skrev om Spolexperten Syd AB

Kom på avtalad tid och gjorde ett bra jobb. Hittade och åtgärdade rötter som växt in avloppsröret.

Stiftelsen B
Skrev om Spolexperten Syd AB

Snabba svar och snabbt på plats då man behöver akut hjälp med stopp eller sanering som ej kan vänta. Underhållsspolat två fastigheter där man också ordentlig städade upp efter sig.

Ahmad E
Skrev om Spolexperten Syd AB

Trevliga och kunniga. Bra med tider och de hör ett proffsigt jobb.

Ulf O
Skrev om Spolexperten Syd AB

Professionellt bemötande och mycket serviceminded. Både med spolning av avlopp och relineing.

Ulrik L
Skrev om Spolexperten Syd AB

De utförde sitt arbete snabbare än planerat och var mycket måna om att följa upp för att säkerställa att vi blev nöjda med arbetet och deras service.

Anna A
Skrev om Spolexperten Syd AB

Bokade en avloppsspolning via bolaget våren 2025. De kom på avtalad tid, var vänliga, hjälpsamma och snabba! Inget att anmärka på. Jag är mycket nöjd!

Kaj H
Skrev om Spolexperten Syd AB

Bra genomförd spolning och ett tillmötesgående sätt.

Karl W
Skrev om Spolexperten Syd AB

Trevligt möte på mässa. Bra info om verksamheten och mitt behov. Trevlig personal, känns bra att ha personlig kontakt,

Johan J
Skrev om Spolexperten Syd AB

Jättebra service, kom på utlovad tid och utförde ett professionellt jobb.

Casper F
Skrev om Spolexperten Syd AB

Flexibel och väl utfört arbete!