Bra och trevligt bemötande vid förfrågning via telefon . Bra och gediget arbete utfört av rörmokaren. Arbetet bestod av demontering av en gammal tvättställsblandare och installatorn av en ny blandare som jag köpt på Bauhaus. Kommer att kontanta Säkra igen om det blir aktuellt i liknande ärende.
Säkra Rör Och Bygg
Välkommen till Säkra Rör Och Bygg! Vi är en säker partner inom VVS och bygg. Vi har lång erfarenhet och hög kompetens inom området VVS och bygg. Detta gör att du som kund alltid kan känna dig trygg i de arbeten som vi utför åt dig. Tjänster: Allmän VVS-service, avlopp & vatten, installation av VVS-produkter och mycket mer....
171 omdömen om Säkra Rör Och Bygg
Sedan starten hos Reco 2021
Tusen tack för jättebra jobb från beställning till avslut! God kommunikation, fast - och bra - pris och allting väl utfört! Hälsar tacksam kund Annette
Snabbt, tryggt och professionellt
Kom på avtalad tid! Bra bemötande, bra utfört jobb!
Riktigt erfarna proffs i deras yrke och extremt hjälpsamma. Kan inte rekommendera dom nog!
Jag anlitade firman för att installera en duschkabin samt flytta ett handfat med tillhörande rördragning. All kontakt har varit snabb, effektiv och mycket trevlig. Arbetet är perfekt utfört. Vi är mycket nöjda.
Korrekt och trevligt bemötande. De höll exakt vad de lovade. Smidiga att ha att göra med.
Vi fick hjälpa av Säkra rör och bygg att byta ut en rostig rörkoppling till kallt vatten. Proffsigt jobb till överenkommet pris. Bra kommunikation vid kontakt med kontoret. Vi kan varmt rekommendera Säkra Rör och Bygg.
Läckande kran, Läckande toastol. Snabbt och effektivt arbete. Trevligt bemötande. Kan varmt rekommenderas
Trevligt bemötande vid bokning och av rörmokare, löste oväntade problem på plats, smidigt!
Trevlig, kompetent, serviceinriktad personal som kunde utföra jobbet med kort framförhållning. Bra och lättillgänglig kontaktperson.
Väldigt trevliga hantverkare och noggrannt utfört arbete.
Fantastiska killar och trevliga. Mkt bra jobb🤗
Trevligt bemötande både i telefon och på plats, snabb och bra service.
Snabb kontakt, bra stöd i vilka förberrdelser som krävdes. Ett trevligt och kompetent bemöntandevfrån rörmockaren och ett väl genomfört arbete
Snabb respons Tydlig med kostnad
Punktligt, korrekt och trevligt. Rekommenderas.
Behövde komplettera med handling, men utförde arbetet tillfredställande.
Min toalett började trassla, det rann vatten ut på golvet. Montören bytte ut toaletten. Men...... tog inte med sig den gamla toaletten. Den står nu på tomten och skräpar. Tag bort den! Den nya fungerar bra.
Alla på säkra rör har varit hjälpsamma, kommunicerat tydligt under hela projektet och gjort snabba insatser med att ersätta VA-ledningar trots utdragen process att ansluta till det kommunala VA nätet. Kan absolut rekommendera!
Mycket bra bemötande inför arbetet. Klara besked om kostnader. Arbetet (byte av vattenmätarkonsol) gick smidigt och ett oväntat problem med en ny del löstes på ett bra sätt. Trevlig rörmokare. Kommer definitivt kontakta Säkra Rör för framtida jobb.
Gör ett bra jobb, kollar så det blir rätt med vad som är dina önskemål och kostnader innan. Är mycket trevliga i sitt bemötande och professionella så rekommenderar gärna dem!
Säkra Rör har skött uppdraget alldeles utmärkt; från den första kontakten vid offertförfrågan fram till utfört uppdrag. Lätt att komma i kontakt med, kundvänlig inställning, skyndsam hantering och ett väl utfört jobb.
Väldigt effektiva och trevliga!
Professionella och seriösa. Håller avtalat tid.
Trevligt bemötande. Punktligt och flexibelt. Snyggt arbete. (Installation av diskmaskin).
Trevlig kunnig kille som utförde arbetet på bästa sätt!
Rak och tydlig kommunikation kring både åtgärder och priser. De skötte allt -inköp av ny vara, montering och bortforsling. Fick snabb hjälp, de var noggranna och trevliga. Värda sitt pris.
Mycket snabb kontakt, enkel planering och bra genomfört!
Ett utsökt jobb och trevliga killar som utförde jobbet.
Trevliga medarbetare bra utfört arbete. Vi är mycket nöjda.
Duktiga och trevliga. Vi fick hjälp med att sätta in en ny dusch. Vi är jättenöjda med arbetet och tycker det var väldigt prisvärt. Rekommenderas varmt.
Fantastiskt bra service och duktiga!
Väldigt professionella. De hade ett fastprisavtal på alla tjänster och utförde det också snabbt och smidigt. Jag kommer att anlita dem definitivt igen.
Jag tycker att ni är bäst över hela Sverige ’
Säkra Rör och Bygg anlitades efter en bra offert och även ett bra utfört arbete. Men efter installation av en ny toalettstol "glömde" montören att öppna den ena ventilen till vattenmätaren helt (den var nästan helt stängd). Detta ledde till problem med vattenflödet i duschen vilket företaget vägrade erkänna som en konsekvens av arbetet. Efter flera kontakter anlitades en annan firma som konstaterade at det inte var något fel på blandaren utan vettenventilen. Min kostnad för denna insikt blev 1 930 kr vilket jag krävde att...
Snabb hantering och trevlig montör som genomförde installationen på ett effektivt sätt.
Snabb offert och snabbt genomförande av uppdraget att byta ut en toalettstol.
Bra service, trevligt bemötande och prisvärda
Bra bemötande företaget levde upp till mina förväntningar jag köpte en wc stol
Hej Christina O! Tack för omdömet. Mvh
Trevligt bemötande. Installation av toalettstol, som gick mycket smidigt, tack vare en trevlig och duktig installatör.
Hej Sven-Åke Å! Tack för ditt omdömme samt du är nöjd. Välkommen åter. Mvh
Vi konverterade vårt hus från direktverkande el till vattenburet system. Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet och bemötandet var vänligt och professionellt. Särskilt uppskattar vi noggrannheten i arbetet för att få rördragning etc snyggt och estetiskt, samt deras tillgänglighet (även kvällar och helger). Vi kan varmt rekommendera företaget för liknande arbeten.
Hej Christer D! Tack för ditt omdömme. Mvh
Mycket trevligt bemötande. Kom när dom skulle. Blev ett fel i beställningen som dom fixade utan problem.
Hej Jan-Olov C! Tack för ditt omdömme. Mvh
Väldigt trevligt bemötande och noggrant utfört jobb! Mycket nöjd och kan varmt rekommendera detta företag.
Hej Anna C! Tack för ditt omdömme. Mvh
Smidig och trevlig kontakt. Effektiv service utförd enligt förväntningar till priset vi kommit överens om.
Hej Jesper S! Tack för ditt omdömme. Mvh
-jjhuc Hogia hgghhhvjjjjjjvgfff
Hej Linda C! Du är nöjd ser jag, välkommen åter. Mvh
Oerhört service inriktade och trevliga. Vi är mycket nöjda med deras jobb och skulle rekommendera dem till alla som behöver ha större VVS jobb utförda.
Hej Anders! Tack för ditt omdömme. Mvh
Fick hjälp med installation av ny toalett badkar samt duschkabin. Bra bemötande hela resan och lätta att komma i kontakt med. Rekommenderas!
Hej Karl W! Tack för ditt omdömme. Mvh
Proffesionelt bemöttande, bra arbete. Levde upp till alla bra recensioner som gjorde att jag har valt att anlita företaget.
Hej Maria J! Tack för ditt omdömme. Mvh
Mycket bra bemötande och service.
Hej Anna T! Tack för ditt omdömme. Mvh