Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

klattermastarna.se
5.0

Välkommen till Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm! Vi är ett industriklättringsföretag som är specialiserat på underhåll av fasader och tak. Företaget grundades 2021, men redan före företagets start hade vi gedigen erfarenhet inom branschen. Vi löser era utmaningar på höjden med säkra och effektiva klätterlösningar för industri,...

5 omdömen om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Sedan starten hos Reco 2024

Karl Göran Patrick A
Skrev om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

De arbeten de utfört har varit mycket bra och hållit tiden som de utlovat. Patrick Axenbygg Ab

Svar från Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Hej Patrick, Stort tack for ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet och tidsplanen. Vi ser fram emot fler samarbeten framöver. Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa till med något mer!

Elena W
Skrev om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Lätta att ha att göra med, tillförlitliga och trevliga

Svar från Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Hej Elena, Tack för dina fina ord! Det gläder oss att du upplevde samarbetet som smidigt och att du kände förtroende för oss. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen i framtiden! Vänliga hälsningar, Ovidiu från Klättermästarna

Lars B
Skrev om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Jag har anlitat Klättermästarna för tak och plåtarbete för brf och villa. Otroligt proffesionella, de levererar utmärkt resultat på tid med tydlig kommunikation under uppdraget. Jag kan verkligen rekommendera Klätter & Teknikmästarna i Stockholm AB. Jag kommer att anlita dem igen.

Svar från Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Hej Lars, Stort tack för din fina och generösa rekommendation! Det gläder oss att du är nöjd med både resultet och vår kommunikation under arbetets gång. Vi uppskattar förtroendet och ser fram emot att få hjälpa dig igen när behovet uppstår. Med vänliga hälsningar, Ovidiu från Klättermästarna

Magnus D
Skrev om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Vi fick ett väl utfört arbete på utlovad tid med kort varsel till ett avtalat och rimligt pris. Bra jobbat.

Svar från Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Hej Magnus, Tack för ditt fina omdöme! Det uppskattas verkligen. Vi är glada att vi kunde leverera snabbt och med gott resultat. Du är alltid välkommen att höra av dig igen vid framtida behov! Vänliga hälsningar, Ovidiu från Klättermästarna

Ann Charlotte E
Skrev om Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Snabbt o metodiskt utfört arbete!

Svar från Klätter & Teknik Mästarna i Stockholm AB

Hej Ann-Charlotte, Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att du är nöjd med både tempot och arbetsmetoden. Du är varmt välkommen att höra av dig om vi kan hjälpa till igen! Vänliga hälsningar, Ovidiu från Klättermästarna