Radeks Mark & Betong AB
Välkommen till Radeks Mark & Betong AB!
Vi har över 18 års erfarenhet inom branschen och har siktet inställt på att du som kund ska bli 100% nöjd. Under hela byggtiden är vår målsättning att arbetsplatsen ska vara ren och fräsch.
Våra tjänster: Lägga marksten, dräneringsarbeten, trädgårdsarbeten, betonghåltagning, plattsättning, snöröjning, golvvärme, murning, installation av vatten och avloppsanläggningar
Förutom att ta till oss egna uppdrag så jobbar vi som underentreprenör mot andra företag. Vi har Söderberg och partners som ansvarig för hantering av våra försäkringar vilket gör att du som kund kan känna dig trygg.
Utmärkelser
32 omdömen om Radeks Mark & Betong AB
Sedan starten hos Reco 2020
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Radeks uppdrag var att gjuta nytt källargolv på c 30 kvm, inklusive isolera och gjuta in golvvärme. Professionellt och kunnigt bemötande. Tillgänglig för frågor under hela processen.
Vi är väldigt nöjda med resultatet och det var även besiktningsmannen som vi anlitat för jobbet - dennes utlåtande var att arbetet var professionellt utfört. -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Proffsiga och trevligt bemötande.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Vi är supernöjda. Vi behövde gräva ur källaren och isolera + gjuta ny armerad platta med golvvärme. Både resultatet av arbetet och kommunikation var riktigt bra, kan varmt rekommendera Radeks Mark & Betong AB. Skulle vi göra något liknande jobb igen så kommer vi definitivt höra av oss till Radek.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Trevliga, punktliga och noggranna!
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Bekanta och kompisar har tagit hjälp av radek och varit nöjda. Så jag ringde radek, han kom och titta på jobbet och lämnade en offert som jag accepterade och han gjorde jobbet utan konstigheter, snabbt smidigt och problemfritt, fick vad jag ville ha👍🏻
Otroligt profsiga o efektiva
bra priser -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
RMB gjorde ett mycket bra jobb för en betongplatta förråd, och därtill trevligt bemötande till mig och omgivning och skötte arbetsplatsen snyggt. Tack till Radek med kolleger!
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Bra å snabb återkoppling innan jobbet utfördes även ett riktigt bra utfört arbete. Med bra kommunikation. Klart nöjd
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Ett pålitligt företag med stor kunskap och service.
Bra och smidig dialog med Radek och hans killar på plats.
Kan varmt rekommendera detta företag.
//Niklas Mattsson -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Byggde grund till mitt garage på 54m2.
Snabbt agerande från första samtal till färdig offert. Mycket bra dialog under bygget. Jag upplever företaget som mycket kunniga och service minded. Kan varmt rekommendera företaget. -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Mycket bra planerat och lyhörda för våra önskemål. Tydligt och enkelt, väldigt bra återkoppling och utförande. Kan starkt rekommendera!
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Jag upplever att Radeks Mark & Betong gjort ett snabbt bra jobb, varit flexibla och levererat enligt förväntan
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Superbra bra bemötande från första kontakt till utfört arbete. Hittade Radek via Facebook grupp där flertal rekommenderat dem. Kan varmt rekommendera dem.
Mvh Håkan -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
”Gå inte över ån efter vatten”. För markjobb finns i Norrort såväl kompetens som resurser.
Radek Zdanowski med personal har just avslutat ett högkvalitativt jobb. De bästa referenser samt rekommendationer lämnas. -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Hållt vad de lovat, fint glättad platta till pool.
Micke i Vallentuna -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Poolgrund, bra bemötande, snygg grovplanering av överblivna massor, samt återställande av bortplockat staket, trappa etc. till originalskick.//Micke i Vallentuna
skrev om Radeks Mark & Betong AB
RMD byggde plintgrund till mitt fritidshus. Allt funkade som förväntat. Bra kommunikation innan, kom väl förberedda, och gjorde ett effektivt och proffsigt jobb på plats. Kostnaden var rimlig för det fina arbetet. Kan verkligen rekommendera dem.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Betongplatta till ett garage beställde vi av Radek Mark och Betong.
Bra bemött. Gott förtroende från start.
Seriöst och grundligt genomfört arbete.
Max poäng från start till mål! -
Snabba och proffsiga.
Kan rekommendera dessa killar.
Gjöt platta till förråd -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Jättenöjd med min garageplatta. Fint arbete med jättehög finish. Seröst och trevligt bemötande på avtalad tid. Kan varmt rekommendera. Daniel Norrtälje
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Plattsättning och murbygge framför rabatt genomfördes mycket noggrannt, snyggt och snabbt (även om vi fick vänta på åtgärd)
Mycket tacksamma!
/Jan-Erik E -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Riktigt nöjd med mina plattor samt L-stöd.
Trevlig personal och utförde arbetetpå utsatt tid!
Rekommenderas -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Vi anlitade Radeks Mark & Betong för att ersätta markstenen på vår garageuppfart med mörkt grå betong.
Bemötandet har varit utmärk under hela processen, från offert till slutfört arbete.
Radek har svarat ärligt och tålmodigt på alla frågor och har varit lyhörd för våra tankar och idéer.
Han har också tagit fullt ansvar om något behövt korrigeras eller justeras.
Vi är mycket nöjda med resultatet och kan starkt rekommendera Radeks Mark och Betong AB. -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Enkla att ha att göra med och ett väl utfört arbete. Rekommenderas varmt.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Så möjd med det arbetet de gjort hos oss(att gräva och gjuta betong för ca 30 m2 tillbyggnad).
Trevliga personal som kan lösa allt och bra idéer.
Rekommenderar 100%👌🏻 -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Anlitade detta bolag för stenläggning på garageuppfart. Utförde arbetet helt perfekt & kom med bra i spel om förbättringar från min ursprungliga tanke.
Mycket nöjd! -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Markentreprenad, Radek Mark och Betong AB har gjort allt markarbete i projektet Brf Stenhuggaren på Ekerö. 15 lägenheter uppfördes på totalentreprenad av Nordiska Kvalitetshus AB.
Radeks Mark och Betong AB var underentreprenör. Dem gjorde allt markarbete och göt alla betong plattor och lämnad en perfekt betongyta och perfekta avsättningar för golvvärme och avlopp. Ett misstag gjordes dock på en platta, golvvärmen hamnade 10 cm fel på en platta med det åtgärdade Radeks snabbt utan kostnad med återigen perfekt slutresultat.
Radeks Mark och Betong har bra kunskaper inom mark-och schaktarbeten, formsättning och gjutning, pålning, rördragning och kan läsa och förstå komplicerade ritningar.
Radeks Mark och Betong är trevliga och hjälpsamma på bygget, inga problem med extra lyft hjälp i form av hjullastare med gafflar eller vad det månde vara.
Sammanfattningsvis är Radeks Mark och Betong noggranna och måna om att lämna ett perfekt jobb efter sig. Tidsplaner respekterades och följdes vilket bidrog till en god stämning och ett effektivt byggprojekt. -
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Suveränt från planering till utförande. Rekommenderas
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Snabbt gjort. Väldigt punktliga. Enkla att ha kontakt med.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Duktiga och kunniga i de projekt vi har samarbetat i. Gör snygga och bra jobb och man blir alltid bra bemött och väl omhändertagen. Jag rekommenderar Radeks Mark & Betong till alla som behöver hjälp med mark eller betongarbeten stora som små. En firma man kan lita på.
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Plattläggning.Utmärkt!Asolut! Rekommenderar företaget gärna till andra👍
skrev om Radeks Mark & Betong AB
Har köpt en plattsättningstjänst av Radeks Mark o Betong.
Utmärkt bemötande, proffsigt utförande.
Allt levererat i utlovad tid.
Mycket nöjd, kommer att varmt rekommendera företaget.