Trädgård i Stockholms län

Vallentuna  (1 st)

Topp 25 trädgårdsbutiker i Stockholms län

• Linds Trädfällning AB

1,414 omdömen
    Välkommen till Linds Trädfällning AB! Kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning och stubbfräsning. Självklart får du en kostnadsfri offert och kan nyttja RUT-avdraget.
    Rut S
    Rut S: Fällning av en björk. Snabbt o proffsigt.
  • Trädfällarlaget Nord AB

403 omdömen
    Lena M
    Lena M: Killarna kom i tid de uppgivit, var snabba, artiga och förklarade varför de gjorde saker på visst sätt för att nå bästa resultat.. De som hämtade avfallet var snabba och lämnade allt snyggt och prydligt. Mycket nöjd.
  • Veravi AB

171 omdömen
    Tomas F
    Tomas F: Utmärkt arbete med att beskära träden.
  • Kontakta oss för mer info!
    Marie Ö
    Marie Ö: Borttagning av stubbe. Snabbt och till bra pris. Samt trevligt bemötande!
  • Förenade Arborister AB

31 omdömen
    Eva Katarina P
    Eva Katarina P: Mycket trevligt bemötande och ett mycket bra genomfört arbete. Det var ett mycket gammalt äppelträd som nu har fått en fin form. Rekommenderas verkligen!
  • Händig Stockholm AB

38 omdömen
    Anna-Lena D
    Anna-Lena D: Jättefin kontakt med samordnare Catrin, hon ser alltid till att svara snabbt, och tillgodose våra önskemål. Killarna är suveräna! De är snabba och väldigt " händiga". Allt går smidigt och det finns ingenting de inte kan fixa! Högsta betyg!
  • Per Christian W
    Per Christian W: Tiger justerade vår stora ek, beskar en björk, två äppelträd och en rubinapel. Vi är väldigt nöjda med jobbet.
  • Garde Bygg AB

30 omdömen
    Mikael R
    Mikael R: Snabb och professionell service!
  • Mathias M
    Mathias M: Betongplatta till ett garage beställde vi av Radek Mark och Betong. Bra bemött. Gott förtroende från start. Seriöst och grundligt genomfört arbete. Max poäng från start till mål!
  • Josefin J
    Josefin J: Vi fick hjälp med totalrenovering. Härligt gäng att ha med att göra. Blev riktigt👍
  • Vi hjälper er med allt inom trädgård!
    Anna Lena E
    Anna Lena E: Otroligt snabb hantering av min beställning. Beställde ett anta säckar jord på söndagen, betalade på måndagen och fick leveransen på tisdagen.
  • INGER S
    INGER S: Jag har anlitat Bodana AB för arbete med min uteplats som är 22 kvm stor. De lade om hela min uteplats med mina gamla plattor som är ca 20-30 år gamla. De gjorde ett fantastiskt fint arbete med mycket duktiga medarbetare. Kommunikationen var utmärkt från offert till arbete med både den ansvarige och hantverkarna. De reparerade också en mur med befintliga stenar längst min tomt. Där är också mina grannar imponerade. Jag kan ge dom de bästa rekommendationer man kan ge, och behöver jag mera hjälp vet jag vem jag ska anlita. Inger S
  • Emma H
    Emma H: Trevlig, proffsig och bra på att förstå behov och komma med bra förslag och lösningar. Toppen!
  • Barbro H
    Barbro H: Har utnyttjat Stockholms Hus & Trädgårdsservice förstklassiga tjänster både inom husrenovering och trädgårdsarbete - och alltid med samma utmärkta resultat. Personalen är inte bara ovanligt trevlig och tillmötesgående - utan även mycket engagerad, målmedveten och yrkesskicklig ! Dessutom snabb och smidig kontakt hela vägen ... Har alltid varit helt nöjd med de utförda tjänsterna - t.o.m. grannarna har varit djupt imponerade ... ! Det är därför självklart ett nöje att varmt rekommendera detta seriösa företag !
  • Stefan E
    Stefan E: Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
  • Lasse B
    Lasse B: Vi blev bra bemötta av dessa två arborister då vi hämtade dom i Stavsnäs med vår båt. Dom var mycket noga och riskförutseende (nära huset) och gjorde ett fantastiskt jobb, dessutom kunde de komma med kort varsel, mycket uppskattat; så vi är nöjda! Tjänst: Trädfällning
  • Sid & Mark AB

16 omdömen
    Patrik L
    Patrik L: Ett team med duktiga hantverkare som utförde arbetet helt enligt överenskommelse på kvalitet tid och kostnad. Även mina justeringar av beställningen bemöttes med hög service och glatt humör. Jag kommer definitivt nyttja dem igen!
  • Fm Partners Entreprenad AB

15 omdömen
    Joakim L
    Joakim L: Superduktiga killar bra resultat. Trevligt bemötande.
  • Camilla L
    Camilla L: Företaget var serviceinriktade, lätta att få kontakt med via tex mail. Arbetet utfördes effektivt. Hade önskat att jag använt mig av dem tidigare, eftersom jag såg hur de arbetade och lärde mig av dem hur man kunde lägga upp trädgårdsarbetet.
  • JITAB, Ji Transport AB

13 omdömen
    Tomas W
    Tomas W: Bästa hjälpen för hela fastigheten, jag är så nöjd med allt som genomförts
  • Tony S
    Tony S: Hickoryflow AB är ett företag med hög kunskap och bra utförda jobb. De håller det tidsschema som utlovats. Vi är mycket nöjda. // Tony & Maria
  • Kristina P
    Kristina P: Väldigt trevlig personal, snabb hantering av både offert och leverans (fällning av träd) och dessutom ett påfallande omsorgsfullt utfört arbete! Jag rekommenderar dem starkt :-D
  • Björn M
    Björn M: Jag har varit i kontakt med Andreas på Higgins två gånger - dels när vår samfällighet fick hjälp med att fälla, beskära och nyplantera ett antal träd och dels när jag behövde hjälp med min långa och taggiga häck. Jag har sällan haft att göra med ett så bra företag som Higgins. Andreas är extremt trevlig, professionell, seriös och tillmötesgående. Han var inlyssnande och säkerställde att verkligen att han förstått vad vi var ute efter, kom med bra råd och var väldigt lätt att ha att göra med. Det finns ingen tvekan - har ni behov av arboristtjänster är Higgins ett klockrent val.
  • BETTINA F
    BETTINA F: Emil och Micke gjorde ett fantastiskt jobb hos oss. Vi beställde en mur i vår trädgård för att höja en perennplantering och få den avskild från gräsmattan och en bättre dränering för huset, eftersom våra stuprör slutar ovanför marken. De var proffsiga, trevliga och svarade på alla min tusen "varför"-frågor. Har lärt mig massor och kommer boka de igen för att fixa en mur på framsidan i mars/april. Kan varmt rekommendera de två!
  • Andreas R
    Andreas R: Grymt flexibla då dom avbröt sin egen semester för tidigare lagd besiktning. Även väl utfört arbete.