Rect AB

Rect AB

rect.nu
  • Badge2025
4.7

Rect AB finns för dig som behöver en extra hand i vardagen! Vi erbjuder en rad olika hushållsnära tjänster för att du ska få mer tid över till annat. Vi samarbetar med mäklarkontor runt om i Stockholms län och kan därför erbjuda flyttjänster till förmånliga priser för dig som anlitat mäklare. Vi erbjuder ett flertal olika...

16 omdömen om Rect AB

Erik Noah B

Jag är supernöjd med hjälpen jag fick med både flytt och städning! Servicen var riktigt bra och dom ställde upp och kom redan kl. 16.00 en söndag – riktigt imponerande. Meron var grym, och hans lillebror gjorde också ett riktigt bra och smidigt jobb. Allt gick smärtfritt och jag kan varmt rekommendera dem!

Leif-Olof G

Helnöjd! Bra bemötande och kunnig personal

Makram B

Snabb återkoppling Bra service

Bengt N
Skrev om Rect AB

Dåligt städat. Skapade merjobb för mig med nyckelstrul. Kommer inte använda igen eller rekommendera till andra.

Juliana H
Skrev om Rect AB

Jättenöjd, fin service samt bemötande. Snabb återkoppling och flexibilitet med tider.

Ariba J
Skrev om Rect AB

Vi anlitade Rect för att gräva fram grunden till ett Attefalls hus och en pool, och är mycket nöjda med resultatet. De var professionella, noggranna och höll både tidplan och kommunikation på topp. Rekommenderas varmt!

Benita L
Skrev om Rect AB

Duktiga killar med stort tålamod med kort varsel på ett professionellt sätt hjälpte mig i mitt flytt kaos . Killarna var så hjälpsamma de hjälpte mig med packning städ och flytt. Jag kommer garanterad anlita den här firman igen och hoppas de erbjuder samma flyttkillar . Ett stort tack !!!

Ahmad B
Skrev om Rect AB

Jätte smidigt att göra med. Man kan diskutera med de om sitt projekt och få tips. De levererar maskiner med eller operatör som man själv önskar.

Nada J
Skrev om Rect AB

Jättenöjd med Rect som gjorde vårt flyttstäd! Proffsigt utfört och hade en bra dialog genom hela processen!

Mikaela H

Så nöjd. Väldigt noggrann städning och trevlig personal. Rekommenderar varmt

Joakim S

Punktliga, duktiga och trevliga ⭐️

Osman A

Gott bemötande och genomförande

Elias J
Skrev om Rect AB

Supernöjd med RECT! Bra service och trevlig personal men framförallt gör de ett bra jobb. Kommer nu anlita RECT för städ på mitt andra kontor. Underbart att de tillhandahåller kringtjänster såsom påfyllning av toapapper, kaffe, tvätt av handdukar med mera. Har helt enkelt effektiviserar min egna tid genom RECT.

Ann-Mari E
Skrev om Rect AB

Blev mycket bra bemött, min flyttstädning som utfördes fanns absolut inget att anmärka på! SÅ NÖJD

Marie Rose J

Noggrann städning och hjälpsam personal, jag är nöjd och kommer fortsätta med hemstädningen. Tack!

Tommy S
Skrev om Rect AB

Vi hade 2 personer varav en varning nybörjare. De erfarna var mycket duktig och effektiv