Jättenöjd med utfört arbete! Väldigt smidigt att boka samt ett mycket trevligt bemötande. Om jag hade några frågor fanns Miljana alltid tillgänglig. Rekommenderar!
DM Bygg & Städ AB
Välkommen till oss på DM Bygg & Städ! Vi är ett dedikerat familjeföretag med 20 års erfarenhet av bygg- och städbranschen, verksamma i hela Stockholms län. Inom bygg och anläggning utför vi bland annat markarbeten, markstensläggning, dränering, asfaltering och stensättning. Vill du ha hjälp med trädgården erbjuder vår kunniga...
31 omdömen om DM Bygg & Städ AB
Sedan starten hos Reco 2026
Hemstädning i villa varannan vecka. Mycket nöjd med städning, skinande rent. Haft andra företag tidigare men ingen har städat på denna nivå, så nogrannt. Till och med ugnen är skinande ren. Bra kommunikation och service, är flexibla. Kan varm rekommendera DM Bygg & Städ AB.
Köpte flyttstädning. Mycket bra resultat.
Fick snabb återkoppling och de var väldigt tillmötesgående. Så nöjd!
Bästa städbolaget vi någonsin anlitat, alltid puntliga och gör ett fantastiskt jobb!
Snabb och smidig kommunikation. Bra städning men hoppades på lite mer noggrannhet, ett skåp missades samt väggar var lätt avtorkade
Lyhörda, väldigt bra kommunikation och väldigt bra resultat i sina arbeten!
Jag har aldrig tagit någon tjänst om städning men jag ville prova på nu när vi skulle anlita för våran mammas lägenhet o jag är jätte nöjd med erat utförande av städning..Dom är duktiga är mycket nöjd.
Supernöjd med tjänsten! Mycket noggrant utfört arbete och ett otroligt trevligt bemötande. Smidig och tydlig kommunikation inför städningen, och jag fick snabba svar på alla mina frågor. Resultatet var perfekt. Kan varmt rekommendera företaget
Ana vår klippa i vardagen kommer från DM Bygg och städ var 14:e dag. Hon är lyhörd, effektiv och städar skinande rent. Världens bästa städfirma helt enkelt!
Är mycket nöjd. De är flexibla och har ett bra pris.,
Miljana har alltid kunden i fokus och är väldigt service minded. Vi har använt oss av deras städhjälp i ca 6 mån nu och de är väldigt duktiga samt rekommenderas varmt!
Har veckostädning varannan vecka och är supernöjd! Kan varmt rekommendera.
Vi har hemstäd varannan vecka och är mkt nöjda! Det är noggrann städning och en känsla av det lilla extra☺️ Kan varmt rekommendera!
Jättenöjd! Rekommenderar varmt!
Super nöjd med flyttstädningen, fanns inget att anmärka på
Helt enkelt fantastiska. De är så otroligt skickliga och serviceminded de ger alltid det där lilla extra. Man känner sig bortskämd. Har städ varannan vecka och det är så otroligt mysigt att komma hem till ett väldoftande och skinande hem. Får mina varmaste rekommendationer
Vi använder oss av DM Bygg & Städ AB för hemstädning och är väldigt nöjda. De är alltid professionella, noggranna och lämnar hemmet skinande rent varje gång. Personalen är dessutom väldigt trevliga och alltid tillmötesgående, vilket gör att man känner sig trygg som kund. Kan varmt rekommenderas! ✨
DM Bygg och städ är alltid snabba på att svara vid kontakt, kommer i tid och har trevliga tjejer som städar. Är alltid lika nöjd efter varje städning. Kan varmt rekommendera detta bolag
DM Bygg & Städ AB levererar över förväntan gång efter gång efter gång! Det är så härligt att komma hem till ett hus som skiner och doftar rent, och alltid med den lilla extra touchen! Rekommenderar verkligen DM Bygg & Städ!
Testat flera olika städfirmor men vi fastnade för DM bygg & städ, puntliga och gör det riktigt ordenligt du behöver ingen annan städfirma! Nu kör vi även veckovis. Rekommenderas varmt! 🏅🏅🏅🏅🏅
Trevligt bemötande, fullföljer sitt uppdrag.
Jag har anlitat dem för flyttstädning bla och det var helt rent överallt. Ugnen såg helt ny ut bla. De har även rimliga priser.
Jag är mycket nöjd med städningen och att de är noggranna. Trevligt bemötande av alla, enkelt smidigt att boka. Rekomenderar verkligen.
Flyttstädningen var över förväntad och blev direkt godkänd av förvaltaren av bostadsbolaget!Lyhörda och otroligt Trevliga och bra Priser på städningen!Tacksam för denna tjänst och rekommenderar verkligen DM Bygg&Städ AB/Mvh Maria
Jag blev jätte bra o trevligt bemött av dom hela tiden. Fick höra av Liljestrands kontoret I Uttran att dom är jätte bra o har samarbete o en bra kommunikation, kände oss lugna m den vetskapen att jobbet skulle bli noggrant o bra utfört. Min upplevelse är bara positivt m deras utförandet av att flyttstäda 2 st lgh I Uttran, o som pensionärer ett bra pris, vilket också var jätte viktigt för oss o tillmötesgående gick m på, såå otroligt proffsiga hela vägen.👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
Kan varmt rekommendera DM Bygg & Städ AB. De är noggranna och lyhörda. Alltid superfint när de varit hos oss.
Alltid trevlig personal som kommer,njuter att komma hem till ett rent och och väldoftande hem.
Mycket pålitliga, flexibla och trevliga. Använt dem i många år
Proffsigt bemötande, flexibelt med ombokning om så behövts. Bara postivt att säga om företaget.
Väldigt trevlig personal som vi har en erfarenhet av från tidigare företag. Lämnar alltid huset fint och välstädat med den där sista ”touchen” på inredningen. Rekommenderas starkt!
Tack snälla för dina fina ord och för ert förtroende! Det gläder oss extra mycket att ni känner igen vår personal och uppskattar deras arbete – vi lägger stor vikt vid både noggrannhet och den där sista touchen. Varmt tack för rekommendationen, och ni är alltid välkomna att höra av er när ni behöver hjälp igen! Du hittar oss som vanligt på: https://dmbyggstadab.se