Bodana AB

Bodana AB

4.7 / 5 baserat på 10 omdömen
Välkommen till Bodana AB!

Alltid professionell och prisvärd service av hög kvalitet hos oss på Bodana AB. Vi har ett brett utbud av tjänster som vi kan hjälpa med. Om det så handlar om att bygga altan, renovera kök eller större dräneringsarbeten.

Våra tjänster sträcker sig inom kategorierna: Markarbeten, vatten & avlopp, bergsprängning, trädgård, badrum & kök, fönster, plattsättning, fasad, målning, tapetsering, grovstädning, rivningsjobb och mycket mer.

Vi tar oss ann mindre arbeten såväl som totalentreprenader. Från mark till tak i vått och torrt. Vi kan hjälpa dig som privatperson, fastighetsbolag, byggföretag och kommuner.

Utmärkelser

Läs vad 10 kunder tycker om Bodana AB 2

 • 2021-05-10
  Insamlad av företaget
  Jättebra och duktiga. Bra dialog under hela arbetet. Arbetade effektivt och snabbt.
  Gilla
 • 2021-04-26
  Spontant omdöme
  Helt suveränt utfört arbete!
  Bra service, pris, tidsplaner och kvalitet på arbetet.
  Gilla
 • 2021-03-23
  Spontant omdöme
  Vi är mer en nöjda! Förutom att de gav det bästa priset var att dom föreslog förbättringar som inte påverkade priset. Vi har redan anlitat dom till andra uppdrag.
  Gilla
 • 2021-02-11
  Insamlad av företaget
  Vi är jättenöjda. De är noggranna, proffsiga och fixar allt som lovade. Vi beställde ck 35m2 stenläggning inkl material och arbete på en gångväg och resultatet var utmärkt. Rekommenderas starkt!
  Gilla
 • 2020-11-12
  Spontant omdöme
  Altanbygge
  Vi anlitade BODANA AB för att bygga vår altan med plast tak. Efter en vecka stod en jättesnygg altan på plats. Bra , kompetenta och snabba snickare. De var ansvarsfulla och lyhörda. Emil var mycket lätt att samarbeta med under projektets gång. Han lyssnade på mina synpunkter och engagerade sig i jobbet.
  Gilla
 • 2020-10-18
  Insamlad av företaget
  Bra bemötande, bra kompetens och goda råd. Bra flexibilitet i själva bygget när vi gjorde mindre ändringar/påpekanden utan att ändra fasta priset. Utmärkt resultat som ser fint ut än så länge (efter ca en månad). Hjälpte även till med inköp, returer och transporter.
  Gilla
 • 2020-10-16
  Insamlad av företaget
  Stenläggning
  Vi anlitade Bodana för stenläggning samt montering av smidesgrind. Arbetet krävde stort kunnande eftersom oregelbundet formade kalkstensblock skulle pusslas ihop på en relativt stor yta. Bodana levererade och utförde ett utomordentligt arbete. Vi är överhuvudtaget mycket nöjda: professionellt och trevligt bemötande under hela processen, stor noggrannhet vad gäller utlovade arbetstider, kontinuerlig återkoppling under arbetes gång samt noggrant, effektivt och fackmannamässigt utfört arbete. Ett seriöst företag med ansvarsfulla och kunniga medarbetare som vi varmt kan rekommendera!
  Gigi & John
  Gilla
 • 2020-10-15
  Insamlad av företaget
  Vi är väldigt nöjda med det utförda arbetet avseende 200 kvm stensättning. Arbetet har utförts effektivt och med hög kvalitet. Vi är också mycket nöjda med kontakten vi haft med Bodana. De tar ansvar och har varit lyhörda för våra synpunkter och har genomgående under arbetets gång haft stort fokus på att vi som kunder ska bli nöjda!
  Gilla
 • 2020-10-15
  Spontant omdöme
  Bodana gjorde stenläggning på vår innergård. Vi tog in fyra offerter och Bodana gav bäst pris och kändes väldigt seriösa vid vårt första möte. Emil var väldigt bra att ha att göra med, lätt att kommunicera med och tog våra funderingar på allvar. Killen som la sten var väldigt noggrann och vi får super-mycket kommentarer från grannarna om hur fint det blev. Kändes tryggt med uppföljning ett par veckor senare. Rekommenderas!
  Gilla
 • 2020-08-12
  Insamlad av företaget
  Vi lät Bodarna göra klart vår stenläggning som vi påbörjade. Det gick snabbt och smidigt och de hjälpte oss tänka kring formen som var lite speciell. Bra uppföljning och snyggt resultat!
  Gilla