Snabba, trevliga och pålitliga👍🏻 Tog dock lite längre tid att få tid än vad de ger reklam för. Annars topp 👌🏻
Trädfällarlaget Nord AB
Med många års erfarenhet är vi Stockholms främsta och mest betrodda trädfällarföretag. Vi utför uppdrag inom trädfällning för bra priser och alltid med hög professionalitet. Vår ambition är att alla privatpersoner får ett avklarat uppdrag inom de närmaste arbetsdagarna från bokning. Utöver fällning erbjuder vi tjänster som...
361 omdömen om Trädfällarlaget Nord AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Robert, tack för att du tog dig tid att lämna oss omdöme här. Vi ber om ursäkt för att det dröjde lite längre än utlovat innan vi kunde hjälpa dig detta berodde på sjukdom hos fler ur personalen på en och samma gång men vi är glada över att vi fick förtroendet och du är varmt välkommen tillbaka när behovet av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket proffsig hantering och också bra att lyssna in vad kundens krav är. Snyggt utfört också.
Tusen tack Hans för ett toppen betyg vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva här. Du vet vart du når oss för framtida uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Korrekt bemötande och snabb återkoppling. Väl utfört arbete utan konstigheter.
Tack Kurt för den fina recensionen vi uppskattar att du tog dig tiden och du är varmt välkommen tillbaka när behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Tack tack, jag är jättenöjd med jobbet och det ser fint ut, hälsn Saara
Vi tackar för din tid samt den fina recensionen vi uppskattar det mycket, du är varmt välkommen tillbaka när du behöver vår hjälp igen. Vänligen Trädfällarlaget.
Väldigt trevliga och professionella. Nöjd kund!
Vad kul att höra Caroline då är vi också nöjda, tack för din tid och omdöme. Vänligen Trädfällarlaget.
Proffesionellt gjort. Samt tips till hur vi klipper andra fruktträd.
Hej Mats, tack för att du tog dig tid att skriva här vi uppskattar det mycket, våra medarbetare ute hos kund är väldigt professionella och hjälpsamma vi är mycket stolta över vårat proffsiga team. Vänligen Trädfällarlaget.
Jag är väldigt nöjd med bemötandet och utfört arbete. Trädfällarlaget arbetar med ett personligt kundrelaterat förhållningsätt före, under och efter utfört arbete. Expertis kommer till plats, offererar, följer upp, utför och återkopplar. Sådant är man inte van vid dessa dagar. Högsta betyg! Jobb som utfördes omfattade klassisk beskärning av fyra äppelträd, men även borttagning och rotfräsning av 4 förvuxna tuijor. Allt växtmaterial forslades bort.
Tusen tack för din tid och detta toppbetyg vi uppskattar det mycket och tackar för förtroendet med äppelträd och tuijor. Du är varmt välkommen tillbaka med nya uppdrag så hjälper vi dig gärna. Vänligen Trädfällarlaget.
Trädfällarlaget har varit hos oss ett flertal gånger genom åren och fällt träd. De gör alltid ett bra jobb. Vi är mycket nöjda med både jobbet de utfört och attityden från personalen.
Hej Joakim, tack för din tid och omdöme vi uppskattar det mycket och vi tackar även för det återkommande förtroendet du ger oss med olika uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Vänlig och snabb service. Två körsbärsträd fälldes pch sågades upp. Allt utfört till full belåtenhet.
Tack Jan för din tid och ett fint betyg, du är varmt välkommen tillbaka när behovet uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Avtalat jobb (föryngringsbeskärning av häck och tuktning av ek) utfördes på avtalad dag av ett gäng engagerade och, som jag bedömde det, kunniga personer. Resultatet blev som jag förväntade mej, eller bättre.
Vi tackar dig Anette för både din tid, recension och förtroendet med beskärning av häck och ek, du är varmt välkommen tillbaka till oss med nya uppdrag framöver. Vänligen Trädfällarlaget
Beskärning av fruktträd. Kompetent och effektivt utfört.
Hej Lars, tack för uppdraget med dina fruktträd vi hoppas på en bra skörd när det är dags och du är såklart varmt välkommen tillbaka till oss om behov av våra tjänster uppstår igen framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket nöjd .med deras arbete med att beskära och transportera bort grenarna från vår stora pil.
Tack Jeanette för uppdraget med din stora pil, vi uppskattar din fina recension och din tid. Du är varmt välkommen tillbaka med nya uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket bra jobbb Allt virke prydligt borttaget
Hej Carin, Tack för toppbetyget samt att du tog dig tid att skriva här. Du vet vart du når oss för framtida uppdrag vi hjälper dig gärna. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabb reaktion på förfrågan, och förslag till åtgärd gör ärendet enkelt. Arbetet snabbt och effektivt utfört även om det är trångt mellan träd hus och tomtgräns. Kan verkligen rekommemderas!
Tack Gudmund för rekommendation samt uppdrag du vet vart vi nås om du behöver vår hjälp igen framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Trevligt bemötande. Snabbt utfört jobb. Helt igenom nöjd.
Hej Anna, tack för din tid och det fina omdömet vi uppskattar det mycket. Du är varmt välkommen tillbaka när behovet av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabb uppföljning av uppdraget. Mycket bra bemötande. Jag beställde trädklippning och bortforsling av grenar. Mycket nöjd med allt.
Tack Christina för att du tog dig tid och lämna oss denna fina recension. Tack för uppdraget med dina träd vi kommer gärna tillbaka när du behöver vår hjälp igen. Vänligen Trädfällarlaget.
Lätt att få kontakt. Snabba med att komma och titta på trädet sedan snabbt svar med offert. arbetet utfördes jätte bra
Tack Susanne för det fina betyget och för att du tog dig tid att skriva här. Du vet vart du når oss för framtida uppdrag du är varmt välkommen. Vänligen Trädfällarlaget.
Bra jobb (buskklippning och beskärning). Bra bemötande - men dyrt.
Hej Eva, tack för din tid och det fina omdömet du lämnar oss vi uppskattar det mycket. Vi är inte det billigaste företaget inom branschen men inte heller det dyraste så vi har marknadsmässig prissättning. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss framöver vid behov av vår hjälp igen. Vänligen Trädfällarlaget.
Jobbet blev jättebra utfört, vi är så nöjda. Trevliga killar som utförde jobbet och trevlig kille som kom och tittade innan han gav oss ett pris. Kan varmt rekommendera Trädfällarlaget.
Hej Leif, tack för din tid och toppen omdömet vi uppskattar det mycket och vi är glada över att du är nöjd med allt i sin helhet från kontakt till färdigställt arbete, du är varmt välkommen tillbaka när behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Bra besök före arbetet. Allt uppsnyggat efter arbetet.
Tusen tack Sven för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva här. Du är varmt välkommen tillbaka när behovet av vår hjälp uppstår framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket nöjd med utfört arbete men priset är orimligt i förhållande till arbetstiden.
Hej Gunnel, tack för att du tog dig tid att lämna oss omdöme och skriva här, vi uppskattar det mycket. Vi är inte det billigaste företaget inom branschen men inte heller dyrast, vi är glada över att du blev mycket nöjd med vårat arbete och du är varmt välkommen att höra av dig igen när behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Allt gick snabbt och blev bra!
Vi tackar för att du tog dig tid och lämnade oss detta fina omdöme och recension, du är varmt välkommen åter när behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabbt, trevligt bemötande och proffsigt
Tusen tack Björn för din tid och det fina omdömet du lämnar, du vet vart du når oss för framtida uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Allt gick snabbt och till ett bra resultat, Tack!
Tusen tack för din tid och omdöme Stig. du är välkommen att höra av dig framöver med nya uppdrag till oss. Vänligen Trädfällarlaget.
Det gick väldigt smidigt och snabbt att få allt gjort. Tujjorna fälldes och stubbarna blev frästa av två olika arbetslag. Och det var trevliga killar.
Tack Karl för det fina omdömet och för att du tog dig tid att skriva här, vi är otroligt stolta över vårat trevliga och kunniga team ute hos kund. Vänligen Trädfällarlaget.
Skickar reklam under flera års tid trots ”ej reklam-skylt”. Ni är välkomna att hämta er skit
Trevligt och proffsigt bemötande. Först grundlig genomgång av alla träd med bedömning för varje träd separat. Därefter förslag på datum för genomförande. Grundligt, snabbt och proffsigt klippt samt bortforsling av alla grenar. Rekommenderar Trädfällarlaget Nord varmt.
Tack Kerstin för din tid och den fina recensionen det uppskattas mycket, vi tackar även för din rekommendation. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabba, trevliga, bra pris, gjorde ett fint jobb!
Tack Pia för toppen omdömet och för att du tog dig tiden att skriva här, du är varmt välkomna tillbaka framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket nöjd bra jobb och. Snyggt uppstädat
Tack Stefan för din tid och ett toppen betyg, du vet vart du når oss när behovet av vår hjälp kanske uppstår framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Trädfällarlaget kom och gav en offert på att beskära ett större träd hos mig. Priset var lite högre än jag förväntat mig men jag anlitade dem iallafall. De kom som utlovat och gjorde ett väldigt bra jobb. När jag såg hur mycket jobb det var insåg jag att priset var mer än rimligt. Det var tre till fyra man som behövdes till arbetet där en klättrade i trädet med en stor motorsåg. Jag insåg att jag aldrig skulle klarat av det jobbet själv. Snyggt resultat och väldigt trevliga killar som gjorde jobbet.
Hej Nils och tack för du tog dig tiden att skriva här samt lämna denna fantastiska recension vi uppskattar det väldigt mycket, vi är inte det billigaste företaget inom branschen men inte heller dyrast och vi vet att det fantastiska arbete vårat erfarna och proffsiga team ute hos kund gör absolut är värt det, du är varmt välkommen tillbaka med nya uppdrag när det blir dags. Vänligen Trädfällarlaget.
De svarade snabbt, var förbi samma dag och lämnade en offert på kvällen. Fixade ett större jobb med sektionsfällning av en ek och lämnade råd om hur vi skulle göra med det andra trädet vi undrade över. Smidigt och proffsigt.
Hej och tack för att du tog dig tid att lämna oss denna toppen recension vi uppskattar det mycket, du är varmt välkommen att höra av dig igen med nya utmaningar till vårat proffsiga team ute hos kund. Vänligen Trädfällarlaget.
Proffsigt jobbat. Jag är helt nöjd med resultatet. Till och med grannen som var bortrest när jobbet utfördes tyckte att resultatet blev mycket bra
Tack Uno för förtroendet med uppdraget och tack för att du tog dig tid att lämna oss detta fina omdöme vi uppskattar det mycket, du är varmt välkommen tillbaka med nya uppdrag framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabbt och säkert utfört arbete. Och trevligt bemötande!
Tusen tack Hans Erik för omdöme och feedback, vårat fantastiska team hjälper dig gärna igen med framtida uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Proffsigt arbete och bemötande
Tack Reslan för din tid och den fina recensionen. Vänligen Trädfällarlaget
Ett körsbärsträd togs ner. En kastanj beskars ordentligt. En gammal björk beskars. En häck beskars 50 procent av. höjden. Allt nertaget togs omhand. Arboristerna var mycket trevliga o tog sig tid att svara på mina frågor. Vad som kan förbättras är att en tydlig tidsangivelse ges o om det blir förseningar meddelas detta.
Tack Ann för ditt toppen betyg och din tid! Vi tar med oss din feedback. Vänligen Trädfällarlaget
Hur proffsiga som helst! Körde bort alla grenar direkt.
Tusen tack Patric för denna fina feedback. Våra medarbetare är otroligt duktiga och lyhörda, de gör ett fantastiskt jobb ute hos kund Vänligen Trädfällarlaget
Jag behövde hjälp att klippa häcken och även ta ned några träd.. Jag blev väldigt trevligt bemött av Trädfällarlaget och de gjorde ett bra jobb med fällningen. Sen forslade de bort allt. Är väldigt nöjd med jobbet.
Vad trevligt att få ett sånt fint omdöme. Tack så jätte mycket Eva för din tid och din feedback. Vänligen Trädfällarlaget
Snabb respons Bra utfört, resultatet blev väldigt fint
Tusen tack Maria för omdöme och den fina feedback du lämnar oss, du är varmt välkommen att höra av dig igen om behovet av våra tjänster uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Jag vill framföra min stora eloge och beröm för det arbete era killar nyss utförde med fällning av tre träd på vår tomt. Otroligt proffsigt och snyggt jobbat! Jag upplevde att dom fokuserade på säkerhet och kvalitet, både för sig själva men också för att inte skada när liggande byggnader. Och dessutom mycket noga med att städa upp det ris som skulle bort. Det är inte konstigt att ni är störst i Stockholm på detta område, och jag kommer varmt att rekommendera er till vänner och bekanta. Så jag vill be er ge killarna som utförde jobbet en rejäl klapp på axeln – ”Job Very Well Done”!
Hej Bo, tack så mycket för du tagit dig tid och lämna oss denna fina recension,. Våra medarbetare ute hos kund har mångårig erfarenhet och gedigna utbildningar samt är verkligen noga med säkerheten. Du är varmt välkommen framöver med nya uppdrag. Vänligen Trädfällarlaget.
Vi fällde 4 små träd och beskar två stora ekar på vår tomt. Allt va proffsigt från start till slut. Alla va trevliga och vi fick precis den hjälp vi behövde inkl bra råd kring framtiden. Kan varmt rekommendera Trädfällarlaget.
Tack snälla Hanna för den fina feedbacken och din tid. Våra medarbetare ger gladeligen tips och råd till våra kunder om träd, buskar och trädgård. Välkommen åter! Vänligen Trädfällarlaget
Kapade stor buske, med efterföljande stubbfräsning. Klippte och ansade häck och buskar. Allt till stor belåtenhet
Toppen omdöme. Tack Britt-Marie! för att du tog dig tid att skriva och ge oss din feedback. Vänligen Trädfällarlaget
Mycket snabbt respons på min förfrågan, tydlig kommunikation och väldigt bra bemötande och hantering vid fällning av två träd på vår tomt!
Tack snälla Gunnel för att vi fick förtroendet att hjälpa dig. Vi uppskattar att du tog dig tiden att skriva. Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket bra med allting ända fram till fakturering. Vid första besöket talade vi om två träd och 7000:- per styck. Innan dagen för fällning meddelad vi att vi enbart önskade ett träd fällt (lönn) och så blev det. Fakturan var på det dubbla (14000:-) dvs för två träd. Svårt att nå fram till kontoret för att få en rättelse. Med vänlig hälsning,/Sture
Hej Sture, tack för att du tog dig tid och lämnade oss omdöme här, i perioder när det är säsong och högt tryck på kontoret kan tyvärr svarstiderna bli något längre, vi uppskattar att du upplyser om detta och vi har sett över rutinen inför kommande säsong och ska då vara bättre och lättare att nå. Vänligen Trädfällarlaget.
Hej, vi anlitade Trädfällarlaget för att ta ner döda träd och beskära stenfruktträd och en ek. De utförde arbetet noggrant, snabbt och professionellt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem!
Tack Caroline för det fina omdömet och din tid. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss igen framöver. Vänligen Trädfällarlaget
Kom avtalad tid. Klarade två inte helt lätta fällningar mycket bra. Inte d en minsta skada på omgivningen. Tog hand om det fällda och städade efter sig exemplariskt. Mycket trevlig personal.
Tusen tack Ingemar för din tid och ett toppen omdöme, vi hjälper dig gärna när det är dags igen. Vänligen Trädfällarlaget.
Snyggt och tidsanpassad trädfällning, bra service
Tusen tack för toppbetyg och omdöme Anna-Karin! Vänligen Trädfällarlaget
Jättebra, skulle rekommendera!
Hej Nomi! Tack snälla för ditt fina betyg och din tid. Du är alltid välkommen åter. Vänligen Trädfällarlaget
Trädfällarna gjorde ett utmärkt jobb med vårt äppelträd
Hej Per! Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdöme och fin feedback, tack för förtroendet med erat äppelträd nu håller vi tummar för att det blir en bra skörd. Vänligen Trädfällarlaget.
Fick kontakt snabbt med Trädfällarlaget efter första förfrågan, med en besiktning redan samma vecka. Arbetet utfördes helt i enlighet med överenskommelsen, snyggt och prydligt!
Toppen att vi kunde utföra arbetet snyggt och prydligt med vårat fantastiska team. Tack Sarah för ditt fina omdöme och din tid. Vänligen Trädfällarlaget
Bra jobb med trädet och även snyggt städat efteråt
Vi tackar dig Hans för din tid och omdöme. Vårat team är proffsiga och gör jobbet som det ska vara. Vänligen Trädfällarlaget