Allt fungerade ganska bra+++++
Trädfällarlaget Nord AB
Med många års erfarenhet är vi Stockholms främsta och mest betrodda trädfällarföretag. Vi utför uppdrag inom trädfällning för bra priser och alltid med hög professionalitet. Vår ambition är att alla privatpersoner får ett avklarat uppdrag inom de närmaste arbetsdagarna från bokning. Utöver fällning erbjuder vi tjänster som...
874 omdömen om Trädfällarlaget Nord AB
Sedan starten hos Reco 2023
Duktig och snabb personal, har städat allt efter sig och träden blev jättefina efter beskärningen. Rekommenderar!
Jag tycker att de var duktiga och jobbade på bra. Resultatet blev fint. Det blev ett missförstånd om tiden.
Bra allting trevligt enkelt tack
Mycket proffsiga och trevliga att ha att göra med. Skicklig beskärning av träden. Städar upp snyggt efter sig. Rekommenderas!
Mycket snabba och effektiva. Både vad gäller fällningen av två stora björkar såväl som borttagningen av allt ris. Mycket nöjd!
lätt att beställa, snabbt utförande, bra pris
Mycket bra arbete Mycket bra bemötande från alla deltagande Fick hjälp med att tukta en stor Hägg som växte in på grannens tomt snabb bortforsling och mycket noggrann städning Är mycket nöjd!
Enkel och snabb kontakt. Väldigt fint arbete med att beskära vårt plommonträd.
Alla vänliga trevliga o arbetssamma de rekommenderas verkligen.
Mycket snabb och professionell hjälp
Trevlig kontakt och effektivt arbete mdd önskat resultat!
Fullt godkänt trevlig personal
Hej jag blev mycket nöjd med arbetet.smidigt och kunnig personal.trevligt bemötande och snabbt arbete både av fällning och bortforsling mvh irene
Arbetet utfördes mycket professionellt och snabbt och bortforslingen sköttes mycket bra
Allt positivt! Vi är mycket nöjda!
Kom på utsatt tid trevliga och tillmötesgående mycket proffsigt utförande kunniga och städade upp allt och forslade bort. Kan rekommenderas varmt.
Min upplevelse var bra. De fick jobbet gjort. Dock lite problem att de använde grannens tomt och infart utan att fråga. Blev en del stök och slitage.
Professionell hantering från början till slut!
Jättenöjd med beskärningen av Plommonträdet samt bortforsling av grenar och löv ! Ett trevlig och proffsigt team som utförde uppdraget !
Hjälpsamma på ett trevligt och lyhört sätt.
Snabbt utfört jobb, häckklippning.
Mycket nöjd med en professionell beskärning.
Utförde halva jobbet. Skickade hela fakturan. Bad mig slänga fakturan för att skicka en ny på halva beloppet. Fick aldrig någon ny utan påminnelse på den jag skulle slänga. Skulle bli uppringd för att boka tid för andra delen av jobbet. Det tog två månader. Har ringt och bett om att bli uppringd sju gånger utan respons!! Hade jag skött mina bolaget på det sättet hade vi gått i konkurs för länge sedan.
Fantastiskt bemötande. Manuela var här för andra året i rad och båda som var här var fantastiska. Hoppas på att se dem igen nästa år! Samtliga träd och buskar perfekt klippta. Dem som hämtade pinnar o kvistar. Jättetrevliga. Allt perfekt - supernöjd i år också.
Vi fick hjälp att ta bort ett ganska stort körsbärsträd. Vi är mycket nöjda med hela ert arbete, såväl fällning som bortforsling
Svindyrt . 16000 för 2 man i 3 h . Kontoret är helt oseriösa med ingen planering alls. Personalen som kapade trädet är fantastiska och duktiga.
Det blev jättebra. Kuperade bra, och städade upp efter sig
Fällde träd. Föryngrade snöbärs häck. Ansade en ek. Städade och körde bort allt på några timmar. Vi var imponerade.
Trevligt bemötande. Bra klippt äppelträd. Väl omhändertagande av riset. Rekommenderas!
Mycket vänligt bemötande av samtliga. Arbetet utfört mycket professionellt och snabbt Tjänsten bestod av häckklippning samt trimning av samtliga träd i trädgården.
Bästa betyg , både till killarna som tog ner granen och gänget som tog bort allt ris. Trevliga och duktiga.
Proffsig personal snabbt och smidigt.
Snabbt, effektivt och professionellt jobb. Mycket nöjd!
Hej, Det blev ett mycket bra resultat!
De ansade träden väldigt fint. Granhäcken blev kanske i "vågigaste" laget. De "städade" mycket bra efter sig!
Ett trevligt gäng med glatt bemötande. De arbetade effektivt, snabbt och säkert trotts den höga värmen, en av sommarens varmaste dagar. Jag kan varmt rekommendera och anlita dem igen 😊
Bra snabb entreprenör, rätt pris och kostnadseffektiv. Lämnar ett mycket bra resultat. Jag beställde trädbeskärning på 2 gigantiska pilträd och borttagning av buskar/häck med rotfräsning.
Professionella trädfällare som var effektiva, pedagogiska och serviceinriktade. Dessutom sociala och trevliga samt fördel att de var svensktalande kändes tryggt
När de var här och beskar min Hassel var det bra kontakt men sedan var det omöjligt att få kontakt! JG fick 5 dgr på mig att betala fakturan! Men nu har jag anlitat Trädfällarlaget 2 ggr och kommer nog fortsätta om jag bor kvar i mitt hus!
Proffsigt utfört arbete Mycket nöjd
Vi önskade utgallring av två riktigt stora björkar Bra och enkle kontakt innan. Snabb offert. När det var dags så kom ett helt lag. Dom hade koll på trafik på gatan och samlade upp och städade efter sig. Väldigt kunnig arborist! Supernöjd med hela uppdraget!
Snabbt, enkelt och prisvärt. Inget att anmärka på
Trevligt bemötande och ett bra utfört arbete.
Trädfällarlaget har kunnig och erfaren personal
Bra service från start till mål!
Jag är mycket nöjd med trädfällarlaget effektivt proffsigt sågarbete o bortforsling av mängder med det som tagits ned.
Stort tack Anna för ditt fina omdöme! 🌳 Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete och att du uppskattade både effektiviteten och det professionella utförandet. Tack för ditt förtroende vi hoppas få hjälpa dig igen i framtiden! Vänligen Trädfällarlaget.
Fantastiskt duktiga och professionella. Snabbt och effektivt
Stort tack Stig för ditt fina omdöme! 🌳 Det gläder oss att höra att du är nöjd med vårt arbete och uppskattar att det utfördes snabbt, effektivt och professionellt. Tack för ditt förtroende varmt välkommen att anlita oss igen! Vänligen Trädfällarlaget.
Stort kunnande i trädbeskärng och med goda rekomantioner.
Tack Sven för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! 🌿 Vad roligt att höra att du uppskattade vår kunskap och våra rekommendationer kring trädbeskärningen. Tack för ditt förtroende vi hjälper gärna till igen när behov uppstår! Vänligen Trädfällarlaget.
Trevliga och duktiga killar kom och gjorde sitt jobb, kan rekommenderas.
Stort tack Olle för ditt fina omdöme! 🌳 Vad roligt att höra att du är nöjd med vårt arbete och våra medarbetare. Vi uppskattar verkligen din rekommendation och är glada att vi fick hjälpa till med trädfällningen. Tack för ditt förtroende! Vänligen Trädfällarlaget.