Bra jobb, men väldigt dyrt……….
Trädfällarlaget Nord AB
Med många års erfarenhet är vi Stockholms främsta och mest betrodda trädfällarföretag. Vi utför uppdrag inom trädfällning för bra priser och alltid med hög professionalitet. Vår ambition är att alla privatpersoner får ett avklarat uppdrag inom de närmaste arbetsdagarna från bokning. Utöver fällning erbjuder vi tjänster som...
807 omdömen om Trädfällarlaget Nord AB
Sedan starten hos Reco 2023
Mycket bra bemötande och snabb handläggning. Mycket väl utförd häckklippning och trädfällning. Arbetet utfört av mycket trevliga killar.
Man gorde ett bra jobb, men kom mycket för sent utan meddelandet. Att jobbet delades i 2 och med olika människor på olika tider, var inte tydligt från början. Har kostat mig en hel dag varav 1/2 dag att vänta på er. Kommunikation med kunden kan/måste förbättras. Priset är högt för 2-3 tm jobb.
Trevliga profesionella. Gjorde ett fint jobb och lämnade väldigt rent och fint efter klippningen av en stor thujahäck. Rekomenderas varmt .
Professional. Kompetent. Artiga
Har bara positivt att säga, fick snabbt svar och likaså ett snabbt datum när de skulle komma vilket de också gjorde. Mycket nöjd med trädfällningen och även med bortforsling av trädgårdsavfallet.
Mycket bra utfört arbete. Jättebra och smidigt utfört
Smidigt och bra jobb, mycket nöjd!
De kom på utsatt tid,väldigt trevlig personal,vi blev väl bemötta.Vi hade beställt fällning av träd och uppsågning i hanterbara bitar,fungerade alldeles utmärkt,vi är jättenöjda.De gjorde ett toppenjobb.
Snabbt jobb, effektivt, trevlig personal, mycket välstädad arbetsplats efteråt.
Efter ett snabbt förstabesök med exakt prisuppgift utfördes arbetet till full belåtenhet ett par dagar senare.
Trevligt bemötande, snabbt och proffsigt utfört arbete, verkligen nöjd 👍🏻
Proffsigt bemötande från första kontakt med er kundtjänst, planeringsmöte och utförande. Vi fick en reklamlapp i lådan i våras som ledde till min första kontakt. Vänligen, Rikard
Bra och effektivt utfört jobb. Men alldeles för dyrt. (Tre man gjorde jobbet på en förmiddag) för 37.000kr.
Smidigt med snabb service med offert och tidsbokning och slutligen ett bra resultat.
Snabb och personlig service =)
De kom snabbt, gjorde ett proffsigt jobb, städade efter sig och kom och hämtade riset.
Toppen bra. Professionellt och noggrant utfört arbete. Fint bemötande. Rekommenderas starkt.
Snabb återkoppling och offert direkt vid första hembesöket och fick jobbet utfört samma dag!
Proffsig hantering av trädfällningen, snygg rengöring efter jobbet var klart.. Kändes seriöst från offert till klart jobb Jag kan varmt rekommendera företaget till andra… Med vänlig hälsning, Tomas Reimer
Trevligt bemötande och kom snabbt ut och gav offert.
Arbetade mycket noggrant och varsamt och också snabbt. Mycket trevlig personal. Städade upp efter sig och lastade sin släpvagn mycket omsorgsfullt. Är mycket nöjd och rekommenderar dem gärna.
Uppdraget var putsa/ansa tre fotmklippta töjor, 2 st h ca 3 m och 1 st h ca 5 m. Träfällarlaget när säkert bra på att ta ner och fälla träd, men blick för trädgårdsväxter ska få ett snyggt och fint resultat är en annan sak.
Toppen jobb. Fantastiska killar som fixade allt. Och körde bort allt.
Hej! Jag kan tyvärr inte rekommendera detta företag. Jag anlitade dem för fällning av en björk. En representant kom ut och tittade på trädet, och några dagar senare fick jag en offert som jag accepterade. Vi bokade därefter en tid för arbetet. Arboristen skulle komma efter lunch – men dök aldrig upp. Efter flera telefonsamtal fick jag till slut tag på arbetsledaren Magnus, som meddelade att arbetet skulle skjutas upp en vecka eftersom trädfällningen visat sig vara mer komplicerad än de först trott. När den nya bokade...
Trevlig personal, bra utfört arbete
Fantastiska! Snabba! Mycket trevliga! Allt blev mycket väl utfört. Jag är jätte nöjd!
Tre killar jobbade snabbt och proffsigt med trädfällningen. Därefter fraktade de bort allt, och krattade till och med gräsmattan efter minsta skräp! Högsta betyg!
Fällning av 2 stora tallar på vår villatomt i Bromma. Dagen efter tel.kontakt kom en kille hit och vi kom överens vilka 2 träd det gällde. Efter ytterligare endast 2 dagar var folk här och tog ned dem på ett som det kändes, proffsigt o säkert sätt. Ca 1 vecka senare kom ytterligare 1 person och gjorde stubbfräsning vilket vi också hade beställt. Bra jobb rakt igenom!
Proffsigt bemötande. Fick exakt pris direkt. Dessutom var killarna som sågade ner trädet väldigt försiktiga med övriga växter i trädgården. Killarna som hämtade var mycket noggranna och det blev riktigt snyggt och fint. Har rekommenderat er till andra grannar samt vänner. Tack för ett mycket bra utfört arbete. Vänliga hälsningar Lennart Karlsson
Mycket snabbt och professionellt gjort arbete. Rekommenderar
Väldigt bemötande personal som gjorde ett noggrant och professionellt intryck. Vi fick hjälp att fälla flera stora träd och det gick både väldigt smidigt och snabbt och alla grenar och flis städades upp efteråt. Kändes som ett väloljat maskineri.
Snabbt jobbat. Trevligt bemötande. Snyggt städat efteråt.
Med trädfällarlaget på plats fick den gamla eken ett kronlyft, snabbt och smidigt🙌
Bra, snabbt jobb med bortforsling. Lite dyrt
Snabbt och grundligt utfört. Kanske inte billigt men ordentligt, proffsigt och rejält gjort.
Mycket trevliga killar som fällde 4 st träd hos oss, på ett säkert sätt. De forslade bort allt, och städade ordentligt efter sig. Mvh, Yvonne och Lasse.
Bra nertaget och det gick snabbt. Så kom de som tog hand resten. Kvinnan som var med gjorde ett jättebra jobb
Fick hjälp snabbt och de jobbade effektivt. Kom den tid vi hade kommit överens om. Bara positiva erfarenheter.
Fällning och kapning av 2 stora björkar. Jobbet utfört enligt avtal. Bra jobbat
Alldeles utmärkt !!mycke!! Trädfälning + borttransport ,knepigt jobb,mycket nöjda!!
Beställde trädfällning. Utfördes snabbr och skickligt av trevliga nogranna killar. Vi är mycket nöjda. Vi kommer att återkomma till er om vi behöver.Vi kommer att rekomendera er till andara.
Proffsiga o duktiga, har anlitat dom x flera
Fick en faktura på allt arbete trots att ni bara utfört hälften. Ni skulle ringa upp och boka tid för resten av jobbet vilket ni fortfarande inte gjort drygt 3 veckor senare.
Helt igenom proffsigt och smidigt hanterat.
Bra pris, bra genomförande, enkla att ha att göra med och snyggt städat efter fällning.
Utförde uppdraget på ett föredömligt sätt
Snabba och bra på vad de gör. De kom i tre omgångar för att fälla ett vildvuxet äppelträd. 1. fälla trädet och klyva till grov ved 2. bortforsling av skräp 3. några dagar senare, för att fräsa stubben Enda orsaken till att de inte får bättre poäng är för att man inte fick tillräckligt info om att stubbfräsning skulle hända en helt annan dag. Sen efter några dagar fick man reda på det på väldigt kort varsel. Men det jag ogillade mest, va att jag behövde gå och plocka fimpar efter dem på min tomt efteråt.
Trevliga människor från och med beställning till städning efter slutfört uppdrag. Raskt och professionellt utfört.
Trädfällarlaget utförde ett bra arbete som vi hade kommit överens om (fälla 3 träd). Vi kommer nog att anlita dem igen.