Otroligt tacksam för snabb och smidig hantering i en krissituation. Mycket kompetenta och fick vänligt bemötande. Kan rekommenderas.
Trädfällarlaget Nord AB
Med många års erfarenhet är vi Stockholms främsta och mest betrodda trädfällarföretag. Vi utför uppdrag inom trädfällning för bra priser och alltid med hög professionalitet. Vår ambition är att alla privatpersoner får ett avklarat uppdrag inom de närmaste arbetsdagarna från bokning. Utöver fällning erbjuder vi tjänster som...
671 omdömen om Trädfällarlaget Nord AB
Sedan starten hos Reco 2023
Hej Elsweig, stort tack för dina fina ord! Vi är verkligen glada över att vi kunde hjälpa till snabbt och smidigt i en krissituation. Det betyder mycket för oss att du upplevde både kompetens och ett vänligt bemötande. Tack för att du tog dig tid att rekommendera oss. Vänligen Trädfällarlaget.
Alltid bästa leverans. Varje gång. Pragmatiska och duktiga.
Hej Jonas, stort tack för dina fina ord! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplever att vi levererar på topp varje gång. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att fortsätta leverera på samma nivå framöver när behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Snabba svar på förfrågan och väldigt bra arbete.
Tusen tack Sara för din tid och det fina omdömet, du är varmt välkommen tillbaka framöver om behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Bra jobb utfört, men till hög kostnad. Onödigt många personer involverade i jobbet enligt min mening, framförallt när det gällde att ta hand om samt transportera bort avverkade grenar.
Tack Jan Åke för din recension. Vi är glada att du är nöjd med det utförda arbetet. Vi uppskattar också att du delar dina synpunkter kring kostnaden och bemanningen. I vissa uppdrag behöver vi vara flera personer på plats för att kunna arbeta effektivt, säkert och inom rimlig tid särskilt vid hantering och bortforsling av större mängder grenar. Men vi tar självklart med oss din synpunkt i vårt fortsatta förbättringsarbete. Tack igen för att du tog dig tid att skriva om din upplevelse. Vänligen Trädfällarlaget.
Kom när de skulle, jobbade hårt. Mkt nöjd med resultatet.
Hej Olof, stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både punktligheten och resultatet. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader. Vänligen Trädfällarlaget.
Att ta ned en stor gran (27 meter) kräver skicklighet. På 3 timmar var allting klart. Trädet fälldes och allt transporterades bort. Superbra arbete.
Stort tack William för dina fina ord! Att ta ned så pass stora träd kräver både noggrann planering och erfarenhet, så det gläder oss verkligen att du är nöjd med både arbetet och tempot. Vad roligt att allt från fällning till borttransport blev klart smidigt och effektivt. Vi uppskattar ditt förtroende och att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Bra utfört arbete. Snabb respons på min förfrågan
Hej Lars, tack så mycket! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och vår snabba hantering. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Förvisso relativ enkel trädfällning hos mig men snabb respons när jag kontaktade dom samt snabbt genomfört jobb
Tack Bo för din återkoppling! Vi är glada att höra att du uppskattade både snabb respons och att jobbet blev klart effektivt. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Bra utfört arbete. Snabbt och rent arbete. Trevlig och kunnig personal
Tack Seyed för din fina återkoppling! Så roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och vårt team. 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Snabba och effektiva. Gör rent och snyggt efter sig.
Tack Jörgen för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt snabba, effektiva och noggranna arbete. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
..,,.....................,..............
Tack för omdöme 🌳🌲🌿☘️ Vänligen Trädfällarlaget.
Ett trevligt bemötande, de utförde arbetet snabbt och skickligt samt städade bort allt skräp.Vi blev nöjda med buskklippningen.
Tack Mal-Lis för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med både buskklippningen och att vi kunde lämna allt snyggt och rent efter oss. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Vår erfarenhet av Trädfällarlaget har varit enbart positiv. Bra och klargörande genomgång av arbetet. Kort tid mellan beställning och genomförande av arbete. Effektiv städning från trädrester.
Stort tack Carl för din fina återkoppling! Vi är glada att höra att ni är nöjda med både planeringen, genomförandet och att allt lämnades snyggt efteråt. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Jobbet utfördes snabbt, snyggt och noggrant. Vi är mycket nöjda och kan starkt rekommendera er till andra intressenter
Tack så jättemycket Piamaria, vad kul att höra att ni är nöjda, vi uppskattar verkligen ert förtroende. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
SNABBA OCH EFFEKTIVA. FICK GJORT DET JAG VILLE. BESKÄRNING AV HÄGG KAPNING AV TORRA GRENAR. BORTFORSLING. KORT VÄNTETID.
Tack så mycket Lena! Vad kul att vi kunde få ordning på häggkvistarna, kapa de torra grenarna och frakta bort allt snabbt precis enligt önskemål. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Bra och snabb service , proffesionellt arbete.
Tack så mycket Lotta! Vad roligt att höra att du uppskattade vår snabba service och det proffsiga arbetet, du är varmt välkommen att höra av dig igen när behov av vår hjälp uppstår.🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Uppdraget att korta av en ca 30 m hög gran till ungefär halva höjden utfördes med imponerande effektivitet och snabbhet. Samma betyg gäller också den efterföljande avstädningen av både tomt och gata. Allt klart efter fyra plus två timmar.
Stort tack Staffan för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att både granen och städningen blev till belåtenhet snabbt och smidigt. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Trevliga och professionella. Fick också bra tips och information om våra äppelträd.
Tack så mycket Carl-Fredrik, vad kul att ni uppskattade både arbetet och våra tips om era äppelträd. 🍏 Vänligen Trädfällarlaget.
Mycket bra jobb. Punktligt, snyggt och Mycket bra städdad.
Tack så mycket Alice! Vad roligt att höra att du är nöjd med både punktligheten, arbetet och att allt blev snyggt städat. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Snabba, effektiva, trevliga med bra utrustning. Föryngrade häck och klippte äppelträd.
Stort tack Ann-Mari för din återkoppling! Vad kul att höra att ni är nöjda med både föryngringen av häcken och klippningen av äppelträden. 🌿 Vänligen Trädfällarlaget.
Väldigt trevligt bemötande såväl vid beställning som vid arbetets utförande. Snabb och säker trädfällning och även toppning av tall. Allt fällt mtrl samlades ihop och transporterades bort utan att det blev några rester kvar.
Stort tack Edsbacka för din fina recension! Vad roligt att höra att ni uppskattade både bemötandet och att allt från trädfällning till borttransport blev smidigt och helt utan rester. 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Väldigt trevligt och seriöst bemötande. Dem kom ut och tittade på mina behov och lämnade en offert. Personal som kom och skulle utföra arbetet va riktigt duktiga och noggranna. Dem uppfyllde mina behov .
Tack så mycket Sven för din fina feedback! Vad roligt att höra att både offertbesöket och arbetet uppfyllde dina behov och att du uppskattade vårt team. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Allt från bokning till utförande har genomförts på ett professionellt sätt.
Stort tack Ove för din återkoppling! Vi är glada att höra att allt från bokning till utfört arbete upplevdes professionellt och smidigt. 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Smidigt, lösningsorienterade, levererade enligt förväntningar 👍
Tack så mycket Chiavan! Vad kul att höra att ni upplevde oss som smidiga, lösningsorienterade och att vi levererade som förväntat. 😄 Vänligen Trädfällarlaget.
Snyggt jobb, bra utbyte av info och diskussion FÖRE trädfällningen. Bra städat efter. Björken kanske överlever efter borttagningen av grenar och död topp.
Tack så mycket Alberto för din återkoppling! Vad kul att höra att du uppskattade både diskussionen innan trädfällningen och att allt blev snyggt städat efteråt. Håller tummarna för att björken återhämtar sig efter toppningen! 🌿 Vänligen Trädfällarlaget.
Snabb återkoppling vid beställningen trevlig personal snabbt arbete fint städat
Tack snälla Lars för din återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade snabb återkoppling, trevlig personal och att allt blev snyggt städat. 😄 Vänligen Trädfällarlaget.
Har tidigare anlitat kommer att anlita even framöver. Det kan man lita på! Tack för hjälpen.
Tack så mycket Carlo för de fina orden! Det gläder oss verkligen att du vill fortsätta anlita oss – vi ser fram emot att hjälpa dig även framöver. 😄 Vänligen Trädfällarlaget.
Trevliga, snabba och proffsiga! Enda lilla minus är att dom inte meddelat när dom kommer. Det vill vi gärna veta innan.
Tack för din återkoppling Anders! Vad roligt att höra att ni är nöjda med vårt arbete. Vi tar till oss din synpunkt om att meddela ankomsttid – det ska vi bli bättre på framöver. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Trevliga, effektiva och snabba och utförde arbetet i linje med beställningen
Tack snälla för din återkoppling! Vad kul att höra att ni är nöjda med både vårt bemötande och att arbetet utfördes precis som beställt. 😄 Vänligen Trädfällarlaget.
Jobbade snabbt och effektivt på avtalad dag med bra resultat både vid förminskning av mitt körsbärsträd och borttransport av grenar och kvistar.
Stort tack Karin för din återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både beskärningen av körsbärsträdet och borttransporten av grenar och kvistar. 🌸 Vänligen Trädfällarlaget.
Trädfällarlaget gjorde helt rätt från början. Rappt svar på första kontakten, snabba med att både inspektera, lyhörda för vad som skulle göras samt effektivt genomförande med bra resultat. I det här fallet att försiktigt trimma ner en större hängbjörk så den inte bygger mer höjd kommande år. Enda plumpen i protokollet var fakturan som först kom med fel belopp, annars hade det blivit full pott med fem av fem. Trädfällarlaget har korrigerat felet.
Stort tack Viktor för din detaljerade återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både inspektion, genomförande och resultatet med hängbjörken. Vi ber om ursäkt för fakturaförväxlingen, men är glada att det blev rätt tillslut. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Trädfällarlaget tog ner en mycket stor björk på min tomt i Bromma. De sågade upp det som kunde användas till ved, klöv veden och transporterade bort riset. Professionell och trevlig personal och jag är mycket nöjd med deras arbete. Jag kan varmt rekommendera dem. Ingrid Willerström
Stort tack Ingrid för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med arbetet med björken och att du uppskattade vårt team. Tack också för rekommendationen – det betyder mycket! 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Snabb återkoppling och proffsigt utfört arbete inkl städning och bortforsling. Rekommenderas!
Tack så mycket Åke för din återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet, städningen och bortforslingen. Tack för rekommendationen! 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Jag hade en trevlig säljare som kom på platsbesök och förklarade vad de kunde göra för att minska två träd. Sedan fick jag offert och när jag godkände den så bokades en tid. Både säljaren och de som utförde jobbet hade bra kunskap om träden och vägledde mig med vad de kan och inte kan göra för att träden ska överleva. Även om de tog lite mindre än vad som var sagt från början var det bara för att träden ska kunna överleva och inte för att minska jobbet. Sedan har de rensat och tog med allt skräp. Så var det rent och fint efteråt. Rekommenderar starkt.
Stort tack Vikas för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att både säljaren och teamet kunde vägleda dig på bästa sätt för att träden ska må bra, och att allt blev snyggt städat efteråt. Vi uppskattar verkligen din rekommendation! 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Snabba men med säkerhet och noggrannhet som man märkte var viktigt samt mycket trevligt gäng. Bortforslat utan spill. Kan varmt rekommendera trädfällarlaget till andra.
Stort tack Korpralens för din återkoppling! Vad roligt att höra att ni uppskattade vårt säkra och noggranna arbete, och att allt blev bortforslat utan spill. Tack för rekommendationen! 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Detta företag tog chansen att blåsa oss eftersom vi inte visste hur mycket arbete som egentligen krävdes. De gav en offert som låg på en nivå som bara kan beskrivas som groteskt överpris. Arbetet som utfördes tog det tre och en halv timme att göra för tre personer, och den kostnaden motsvarar ett timpris på ungefär 2800 kronor per man, vilket är helt absurt för den typen av jobb. Detta är ett företag som utnyttjar kunder som saknar insyn och förlitar sig på att man inte ska förstå hur orimligt prissättningen är. Jag avråder starkt från att anlita dem.
Hej Elin, vi beklagar verkligen att du upplever att priset inte motsvarade dina förväntningar. Det är självklart inte vår intention att någon kund ska känna sig missnöjd eller överdebiterad. Våra offerter baseras på flera faktorer såsom riskbedömning, säkerhet, utrustning, personal, transport, bortforsling och försäkringar inte enbart den synliga arbetstiden på plats. I vissa uppdrag krävs flera personer för att arbetet ska kunna utföras säkert och effektivt. Vi tar dock din synpunkt på största allvar och du är varmt välkommen...
Proffsiga killar som tog ner snabbt och säkert!
Stort tack Christoph för din återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade vårt snabba och säkra arbete. 🌲 Vänligen Trädfällarlaget.
Dom svarade och kom snabbt. Gjorde ett bra jobb och var dessutom trevliga.
Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade både snabb återkoppling, arbetet och vårt bemötande. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Jag ringde upp i början på oktober men själva beskärningen blev av först 12 nov. Har blivit vänligt bemött, fått förklara vad jag behövde hjälp med. I november kom ett trevligt gäng som lyssnade gav egna förslag och satte igång. De arbetade snabbt och effektivt. De klippte och krattade bort, sågade av något här och där, tittade från sidan och klippte lite till. Så var det klart. Vi tittade tillsammans och en av männen förklarade och gick igenom skillnaden på fruktskott och bladskott mm och berättade hur träden mådde. Sen...
Hej Hélène, stort tack för din fina och detaljerade återkoppling! Vad roligt att höra att du kände dig väl bemött, att vårt team lyssnade och gav bra råd kring träden. Vi hoppas också att det leder till ett riktigt fint fruktår 2026! 🌿 Vänligen Trädfällarlaget.
Det blev helt fel. Ni skulle bevara trädkronan, inte stympa trädet. Sökt Er ett antal gånger för förklaring. Ni ringer inte tillbaka. Även ringt Er Magnus Karlsson 9 ggr. Fick tag på honom en gång då lovade han att komma hit. Det gjorde han inte. Skickade också honom en bild på eländet. Det blir nog inte så mycket jobb i området mer. Folk frågar vem som förstört trädet. Kjell Stegner
Hej Kjell, tack för att du tagit dig tid att skriva till oss. Vi beklagar verkligen att resultatet inte motsvarade dina förväntningar och att du upplevt svårigheter att komma i kontakt med oss. Det är absolut inte så vi vill att våra kunder ska känna. Vi tar detta på största allvar och vill gärna gå igenom situationen tillsammans med dig för att förstå exakt vad som gått fel och se hur vi kan åtgärda det på bästa sätt. Vi kontaktar dig gärna för att boka en tid där vi kan diskutera detta direkt. Vänligen Trädfällarlaget.
Duktiga arborister och jobbet utfört helt enligt vad som var överenskommet.
Stort tack Anders för din återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med våra arborister och att jobbet utfördes precis som överenskommet. 🌳 Vänligen Trädfällarlaget.
Allt gick smidigt och efter överenskommelse, vi blev väldigt nöjda efter att de har tagit ner en stor tall mitt på tomten och sedan beskärt två stora ekar. Rekommenderar Trädfällarlaget.
Tack så mycket Dan för de fina orden! 🌳 Vi är glada att ni blev nöjda med arbetet och det var ett nöje att hjälpa till med träden på er tomt. Vänligen Trädfällarlaget.
Detta företag bedriver ren kundfälla. De tog 30 000 kronor för tre och en halv timmes arbete utfört av tre personer. Det är ett groteskt överpris och ett tydligt exempel på hur de utnyttjar kunder som inte har expertkunskap. När man klagar skyller de ifrån sig och säger att det är fritt att acceptera offerten, som om det skulle göra det försvarbart att ta ockerpriser. Detta är ett företag man absolut ska hålla sig långt bort från. Jag avråder ALLA från att anlita dem.
Tack Lars för din feedback. Vi beklagar att du upplevde kostnaden som hög. Vi vill förtydliga att priset inte bara avser tiden på plats, utan även omfattar flera andra viktiga delar av arbetet, bland annat bortforsling av träd och ris, säkerhetsanalys inför fällning och beskärning, användning av specialmaterial och utrustning, samt våra erfarna medarbetares expertis. Vi strävar alltid efter att ge tydliga offerter och vill att våra kunder ska känna sig trygga med vad arbetet innebär och kostar. Vi tar till oss din feedback...
Mycket professionellt arbete.
Tusen tack Aurelija för din tid och detta toppen omdöme vi uppskattar det mycket och du är varmt välkommen att höra av dig igen när du behöver vår hjälp. Vänligen Trädfällarlaget.
Allt var utmärkt. Blev fint i trädgården
Tusen tack Ann-Marie för detta fina omdöme, vi uppskattar att du tog dig tid att skriva här, du är varmt välkommen tillbaka framöver om behov av vår hjälp uppstår. Vänligen Trädfällarlaget.
Så snabbt och effektivt. Bra städat och bortforslat allt ris. Jag är jättenöjd. Tack.
Tack Helen för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både städningen och bortforslingen. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och ser fram emot att hjälpa dig igen framöver! 🌿 Vänligen Trädfällarlaget.
Rutavdraget antogs av firman bli 50% utan att de frågade, så anbudet stämmer inte. Nu blir det dyrare för mig! Dessutom stämmer inte räkningens specifikationer. Arbetet utfördes väl, men jag är sur över räkningen.
Tack Anna för din återkoppling. Vi beklagar att det uppstått oklarheter kring rut-avdraget och att räkningens specifikationer inte stämmer överens med anbudet. Vi förstår att det skapar frustration, och det är självklart inte så vi vill att det ska upplevas. Vi vill gärna gå igenom detta tillsammans med dig så att allt blir korrekt och tydligt. Kontakta oss gärna på [telefon/e-post] så ordnar vi detta snarast möjligt. Vi uppskattar att du är nöjd med arbetets utförande och vill säkerställa att även administrationen blir rätt framöver. Vänligen Trädfällarlaget.
Exceptionellt!!! Vi är väldigt nöjda med arbetet.
Tack snälla Cesar för denna toppen recension vi uppskattar att du tog dig tid att skriva här. Vänligen Trädfällarlaget.
Vi hade några incidenter utmed vägen men vi blev lyssnade på av Anders och är efter detta nöjda.
Tack Barbora för att ni delade med er! Vi är glada att Anders kunde lyssna på er och att ni känner er nöjda efteråt. Det betyder mycket för oss att ni känner er hörda och att allt kunde lösas på ett bra sätt. Vänligen Trädfällarlaget.
Bemötandet var mycket trevligt och informativt. Min beställning av hög häck utfördes snabbt och enligt överenskommelse. Bortforsling och städning gjordes bra. Vi är mycket nöjda!
Stort tack Anna för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att både bemötande och arbetet med häcken motsvarade dina förväntningar. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva och är glada att du är nöjd med både bortforsling och städning. Välkommen att höra av dig igen när vi kan hjälpa till! 🌿 Vänligen Trädfällarlaget.