Välkommen till Linds Trädfällning AB! Kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning och stubbfräsning. Självklart får du en kostnadsfri offert och kan nyttja RUT-avdraget.
Caroline B:
Hej, vi anlitade Trädfällarlaget för att ta ner döda träd och beskära stenfruktträd och en ek. De utförde arbetet noggrant, snabbt och professionellt. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera dem!
Ingrid H:
Trevlig personal. Utmärkt städning där personalen ser vad som ska göras. Lyhörda för önskemål. Vi är väldigt nöjda. Vi har prövat andra bolag tidigare men dessa är bäst.
Våra professionella, utbildade medarbetare vet exakt vad som krävs för att den nya ägaren eller besiktningsmannen ska godkänna städningen.
Pia Karin T:
Efter ett svårt besked min familj fick motta dagarna före jul sökte vi efter ett företag som med kort varsel kunde hjälpa oss med storstädning. Homemaid med Kristofer i spetsen tog sig an vår utmaning på ett fantastiskt inkännande sätt. Vi är väldigt tacksamma för bemötande och nöjda med utfört arbete. rekommenderar verkligen Homemaid
Tobias V:
Gjorde om ett pannrum till badrum och tvättstuga. Snickare och rörmokare gjorde ett fantastiskt jobb. Planeringen av arbetsledaren var inte bra. Ett jobb som sas att det skulle ta 5-7 veckor tog nästan 13 veckor att slutföra. Snickaren fick sitta och vänta på att rörmokare och elektriker skulle göra sitt, men de dök inte upp när de sa att de skulle göra det.
Bra:
Duktiga hantverkare som gjorde ett snyggt och bra jobb.
Bra resultat
Ok pris.
Dåligt:
Planeringen, tog väldigt lång tid.
Oklart om saker man sa till arbetsledare framgick till de som faktiskt skulle utföra jobbet.
Anna Lena E:
Otroligt snabb hantering av min beställning. Beställde ett anta säckar jord på söndagen, betalade på måndagen och fick leveransen på tisdagen.
Carl-johan H:
Bra utförda uppdrag av personalen och bra administrativa rutiner. Men jag slutade som kund då de inte tycks ta hand om sin personal och ge dem årliga lönerevisioner vilket är oacceptabelt med den inflationsekonomi vi har.
Anna-Lena D:
Jättefin kontakt med samordnare Catrin, hon ser alltid till att svara snabbt, och tillgodose våra önskemål. Killarna är suveräna! De är snabba och väldigt " händiga". Allt går smidigt och det finns ingenting de inte kan fixa!
Högsta betyg!
Atci I:
Har anlitat Stina facility services både för hemstäd och städning av mitt företag. Alltid varit nöjd. Det brukar vara tvärtom att städfirmor är mycket bättre i början och med tiden avtar kvaliteten om ni förstår vad jag menar. Skulle säga tvärtom för Stina blir bara bättre och bättre. De tar till sig hur du vill ha det och försöker alltid göra dig nöjd;). Tack och lov att de finns!
Michaela K:
Mycket trevlig kontakt, snabbt svar per Mail och telefon..
Flytten gick super. Killarna kom punktlig, var varsamt och försiktigt med grejer, arbetade snabbt, inpackade allt känsligt i plast och hade exakt storlek på bilen. Också vid överlämningen gick allt bra trots att jag själv var inte på plats ställde dem alla saker dit jag hade märkt med lappar. Ingenting skadades.
Priset var dessutom mycket bra.
Rent och snyggt i hemmet eller på företaget? Kolla enkelt vad det skulle kosta genom att skicka en offert till oss, så svarar vi så fort vi kan.
Jonathan J:
Jag köpte en flyttstädning mitt under industrisemestern med mycket kort varsel.
ER kunde leverera en omfattande städning på samma vecka. Jag behövde dessutom hjälp att lämna över nyckeln till fastighetsägaren, vilket de gjorde utan besvär med en mycket blygsam tilläggsavgift. Bra jobbat!
Hemfrid erbjuder smidig hjälp i vardagen med allt från hemstädning, flyttstädning, trädgårdsservice, badrumsstädning, storstädning, fönsterputs och köksstädning till barnpassning.
Ingrid L:
Jag har alldeles nyligen besvarat en enkät från Hemfrid. Det får räcka.
Med vänlig hälsning
Ingrid Liljenberg
Behöver du vardagshjälp i form av städning eller ska du kanske bygga om? Vi på Hjälper SWE tar hand om ditt projekt, från början till slut.
Stefan E:
Efter att flera företag tackat nej p.g.a. våra markförhållanden till att hjälpa oss med ett dräningsarbete, kontaktade vi Hjälper SWE AB. Arbetsledaren Ivan kom och sa att jobbet som skulle utföras var det inga problem med. Efter någon vecka fick vi en offert, väl specificerad på alla önskvärda sätt och vi tackade ja. Så tog det bara någon vecka så var arbetet i full gång. Resultatet: Vi är otroligt nöjda. Trevliga människor, professionnellt utfört arbete på alla sätt. Fakturan kom med kopior på alla utläggskvitton, helt i enlighet med vad som avtalats. Kan varmt rekommenderas!
Camilla L:
Företaget var serviceinriktade, lätta att få kontakt med via tex mail. Arbetet utfördes effektivt. Hade önskat att jag använt mig av dem tidigare, eftersom jag såg hur de arbetade och lärde mig av dem hur man kunde lägga upp trädgårdsarbetet.
Kristina P:
Väldigt trevlig personal, snabb hantering av både offert och leverans (fällning av träd) och dessutom ett påfallande omsorgsfullt utfört arbete! Jag rekommenderar dem starkt :-D