Järna Trädvård AB

4.7

23 omdömen om Järna Trädvård AB

Bengt A
Skrev om Järna Trädvård AB

Alltid professionella, vänliga och pålitliga

Lina G
Skrev om Järna Trädvård AB

Lätta att kommunicera med. Mycket nöjd med resultatet.

Tobias S
Skrev om Järna Trädvård AB

Proffsigt utfört. Effektiva.jag är supernöjd med Järna trädvård.

Christina S
Skrev om Järna Trädvård AB

Mycket nöjd med deras bemötande och klippningen av vårt biggaråträd samt fantastiskt jobb med att ta ner vår stora gran, vi är jätte nöjda.

Jumana Q
Skrev om Järna Trädvård AB

Super trevliga personal. Dem gjorde jätte bra jobb och jag är jätte nöjd. Jag skulle starkt rekommendera dem.

Eric Z
Skrev om Järna Trädvård AB

Enkelt att beställa, väl utfört, prisvärt.

Brian P
Skrev om Järna Trädvård AB

Arbetet bestod av beskärning av 2 fruktträd, kronreducering av en vitek och en björk och rishantering och bortforsling. Arbetet utfördes professionellt av 2 personer och tog 4 timmar. Jag var mycket nöjd med resultatet, men tyckte att kostnaden var lite väl högt (9800 kr efter skattereduktion).

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för din recension och förtroendet! Kul att Du blev nöjd med resultatet. Vi förstår att kostnaden kan kännas hög- även med fast pris - men trygg och säker trädvård kräver sitt. /Teamet på Järna Trädvård

Lars G
Skrev om Järna Trädvård AB

Mycket trevliga och duktiga Gjorde ett toppjobb med vårat körsbärsträd

Dorothee R
Skrev om Järna Trädvård AB

De var professionella och vänliga.

Sandra S
Skrev om Järna Trädvård AB

Mycket nöjd. Sommarklippning av äppelträd. Ärlig och bra rådgivning.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för omdömet! Kul att höra att du är nöjd – sommarklippning kräver lite fingertoppskänsla, så det känns bra att rådgivningen landade rätt. /Teamet på Järna Trädvård 🍎✂️

Felix B
Skrev om Järna Trädvård AB

Järna Trädvårds medarbetare fällde olika träd och sågade stammarna till den längd som krävdes för vår eldstad. Arbetet utfördes till vår fulla belåtenhet. De tog också hand om allt som behövde göras för återvinning (grenar etc.).

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för de fina orden – kul att vi kunde hjälpa till med både trädfällning, vedlängder och återvinning. Alltid extra roligt att jobba för folk vi känner – men vi gör jobbet lika ordentligt ändå 😉 /Teamet på Järna Trädvård 🔥🌳

Catarina Ö
Skrev om Järna Trädvård AB

De utgörde beskärning av fruktträd och jag är nöjd med resultatet.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för ditt omdöme! Kul att du är nöjd med beskärningen – vi hoppas fruktträden svarar med både blom och skörd framöver. /Teamet på Järna Trädvård 🍏

Carolina P
Skrev om Järna Trädvård AB

Vi är väldigt nöjda med arbetet vi fick utfört. Kunniga och erfarna, med ett vänligt bemötande. Arbetet utfört inom avtalad tid.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för ert omdöme! Bra att allt gick enligt plan och att både kunskap och bemötande levde upp till förväntningarna. Alltid kul att jobba med tydliga ramar och nöjda kunder. /Teamet på Järna Trädvård 🌳

Torbjörn W
Skrev om Järna Trädvård AB

Jag tycker att de två arboristerna var kunniga, hjälpsamma och därtill trevliga. Vi fick god hjälp med vårt stormskadade träd.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för återkopplingen. Kul att höra att du uppskattade både bemötandet och vår hjälp med den kaukasiska vingnöten – ett träd som verkligen förtjänar respekt, även efter en storm. /Teamet på Järna Trädvård

Mats K
Skrev om Järna Trädvård AB

Bra bemötande och bra beskärning. Nöjda med beskärningen.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för att ni tog er tid att skriva! 🌿 Kul att höra att både bemötande och beskärning satt som de skulle – det gör oss glada. Hälsa träden så gott från oss! /Teamet på Järna Trädvård 🌳✂️

Susana  M
Skrev om Järna Trädvård AB

Mycket nöjd. Den kärlek och omtanke de ger träd och trädgård är inspirerande. Djup kunskap inom sitt område. Känns tryggt och arbetet flyter på med stor självständighet för snyggt och prydligt resultat. Ger även bra input för egen vård av trädgård. Blir ett långsiktigt samarbete.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för dina fina ord – vi blir riktigt glada! 🌳 Det känns fint att vår kärlek till träd och trädgård märks, och vi ser fram emot ett långsiktigt samarbete. Träden tänker långsiktigt – det gör vi med! /Teamet på Järna Trädvård 🍃

Thom F
Skrev om Järna Trädvård AB

Kom i tätt tid och gjorde det dom skulle , det var dyrt i förhållande till det som klipptes

Svar från Järna Trädvård AB

Tack! Vi förstår att det kan kännas mycket för ett ”litet klipp” – men ibland är det just de små justeringarna som räddar ett träd på lång sikt. Vi tackar för förtroendet – och lovar att både trädet och du ska få valuta med tiden! /Teamet på Järna Trädvård – där träden får sista ordet 🍂

Niklas T
Skrev om Järna Trädvård AB

Bra respons vi förfrågan, snabb offert, trädfällning enligt överenskommelse

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för förtroendet och de fina orden! 🌿 Vi gillar när det flyter på – snabbt svar, tydlig offert, och träd som faller dit de ska. Precis som det ska vara! /Teamet på Järna Trädvård – vi håller vad vi lovar (och fallriktningen) 🌳

Maire S
Skrev om Järna Trädvård AB

Trevliga killar Nu efteråt ser jag hur de tänkte och ser på mina trä hur fint de växer nu Kan varmt rekommendera De kan trävården/Eila

Svar från Järna Trädvård AB

Tack snälla Eila – så roligt att höra att träden börjar visa resultatet nu i efterhand! 🌿 Ibland behöver man bara lite trädvård och tålamod så gör naturen resten. Vi blev glada för ditt förtroende – och ja, vi nördar gärna in på varje grenvinkel! /Teamet på Järna Trädvård – på trädens villkor 🍃

Jenny H
Skrev om Järna Trädvård AB

Snabb och duktig, helt smärtfritt.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för de fina orden! 🌳 Kul att du upplevde det som snabbt och smärtfritt – precis så vi vill jobba. Hör av dig när nästa träd kallar! /Teamet på Järna Trädvård 🍃

Malin E
Skrev om Järna Trädvård AB

Väl utfört jobb, utfört på överenskommen dag och tid, till bra pris.

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för din fina recension – det värmer som vårsol på ett nybeskuret äppelträd! 🌞🌳 Vi tycker att punktlighet och schyssta priser ska vara lika självklart som att kapa vid rätt grenkrage. Kul att du är nöjd – vi står redo med såg och sekatör när det grönskar igen! /Trädnördarna på Järna Trädvård – på trädens villkor, med människors förtroende 🍃

Lennart P
Skrev om Järna Trädvård AB

DE är snabba och gör ett bra arbete

Svar från Järna Trädvård AB

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme – och för dina vänliga ord! 🌟 Vi jobbar på att vara snabba utan att tumma på trädens behov (för träden har som bekant inget bråttom…). Har du tankar på vad vi kan vässa ytterligare för att nå hela femman – hör gärna av dig! /Teamet på Järna Trädvård – där vi lyssnar lika mycket på kunden som på trädkronan 🌳👂

Johanna R
Skrev om Järna Trädvård AB

Fantastisk hjälp med att beskära och plantera granhäck!🌲🌟

Svar från Järna Trädvård AB

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🌟 Arbetet tog sin lilla tid – både med granhäcken och träden – men vi är glada att se att allt börjar ta sig fint. Ibland krävs det lite tålamod, men det lönar sig när man ser hur det långsamt men säkert växer in och skapar en vacker helhet. Hör gärna av dig om vi kan hjälpa till med något framöver! /Teamet på Järna Trädvård 🌲🌳