Välkommen till Linds Trädfällning AB! Kontakta oss om du behöver hjälp med trädfällning och stubbfräsning. Självklart får du en kostnadsfri offert och kan nyttja RUT-avdraget.
Mona N:
En av alla som jag kontaktade som återkom snabbt för att meddela intresse eller ej! Proffsigt!
Utförde arbetet snabbt snyggt och hänsynsfullt! Borttagning av grenar och skräp utan problem, rent och fint!
Superproffsigt!
Svårtillgängligt trädnedtagning i tätbebyggt villaområde med staket bl.a!
Framförallt vänliga och lyhörda och KUNNIGA!
Förvånansvärt billigt!
Kommer att anlitas i framtiden för flera arbeten!
Tack för ordet! Mvh Mona
Brf Klubbhöjden:
Fint bemötande, ger bra råd om hur vi ska sköta om våra träd.
De har varit i vår trädgård och beskurit våra träd flera gånger och vi är mycket nöjda. Kunniga, flexibla, trevliga, gör jobbet enligt överenskommelse. Toppen helt enkelt.
Miriams T:
Jag anlitade Torpets trädvård som underleverantör i ett uppdrag. Så proffsiga och trevliga personer! De hjälpte till att stamma upp en lindallé och det kändes effektivt, säkert och väl utfört genom hela projektet. Första men inte sista gången jag samarbetar med dom.
Miriams Trädgårdar Enskede AB
Ulla H:
Trevlig kontakt.
Uppfyllde alla våra förväntningar.
Ett företag att lita på. Bra kommunikation. Bra förståelse för vad vi ville ha gjort. Anlitar vi gärna igen!
Anna Lena E:
Otroligt snabb hantering av min beställning. Beställde ett anta säckar jord på söndagen, betalade på måndagen och fick leveransen på tisdagen.
Thomas H:
Behövde hjälp att hantera en stor björk som föll i stormen. Vi kontaktade Rico AB som var snabbt på plats och gjorde ett jättebra jobb. Supertrevlig dessutom. Rekommenderas!
Björn M:
Jag har varit i kontakt med Andreas på Higgins två gånger - dels när vår samfällighet fick hjälp med att fälla, beskära och nyplantera ett antal träd och dels när jag behövde hjälp med min långa och taggiga häck.
Jag har sällan haft att göra med ett så bra företag som Higgins. Andreas är extremt trevlig, professionell, seriös och tillmötesgående. Han var inlyssnande och säkerställde att verkligen att han förstått vad vi var ute efter, kom med bra råd och var väldigt lätt att ha att göra med.
Det finns ingen tvekan - har ni behov av arboristtjänster är Higgins ett klockrent val.
Kristina P:
Väldigt trevlig personal, snabb hantering av både offert och leverans (fällning av träd) och dessutom ett påfallande omsorgsfullt utfört arbete! Jag rekommenderar dem starkt :-D